Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

alpek6006
Duzelebilecek yada sinirdaki puanlari asaga cekiyorlar.....hastanede sahte rapkr vakasindan sonra iyice tolerans lari kestiler

Cello27
Aramakla sormakla bu isler hizlanmiyor sadece bekleyecen...evet surec uzun ama yapacak durum yok ...bugun onaylansa evraklar 1.5 ayda anca elinde olur ...aramakla vakittini calma ...strese sokma kendini ..demesi kolay diyon 😁😁

Benim evrak ekim 9 gibi gitti ...e devlette dondurulmustu maasim dun itibari ile donduruldu sehri kalkmi....ama sgk ya daha cvp gitmemis 2 sonra belli olur maaslari bankaya yatis gunuu ...emekli ibaresi axik gozukuyir ....

Kalyon

aynen katılıyorum 2.5 ay geçti aradım dosyamın geldiğini öğrendim martı bulur dediler.beklemekten başkada çare yok % 49 oranla gitti

Kalyon

Tamam da 20 agustos 26 aralikta aciklanmis bizimki daha erken ses seda yok alamadığım bu

Selamünaleyküm herkese 40 yaşındayım müteahhitlik yaparken, 5 milyonun üzerinde borçla iflas ettim..
Yaklaşık 4-5 senedir süregelen kronik hastalıklarımdan dolayı Ankara onkoloji hastanesine başvurdum 42 oranla rapor verdiler tansiyon 10 şeker 20 hiperlipidemi 10
Orta derece uyku apnesine 10...
Maliye ye 03 eylülde başvurdum ...dosyamı verirken ilaç raporlarımı epikiriz raporlarımı da ekledim ..
Sizde benimkini düşürürler mi yoksa yükseltirlermi çünkü apne ye bakan doktor cins ti 10 verdi normalde 20 vermesi gerekiyordu ?
Korkuyorum düşürürler diye hiçbi gelriim kalmadı o gelecek 1300 maaşı dört gözle bekliyorum inş onaylanır emekli olurum

Allah razı olsun inş onaylanır hepimizin raporları..
5 Aydır ailecek bunu bekliyoruz 🙏🙏🙏🙏

8 2019 ayda Ankara'ya ulaşan evrakimdan hala ses seda yok sahte raporcularin yüzünden biz gerçek engel sahipleri mağdur oluyoruz Nasıl yapabiliyorlar bu sahtekarlığı haram olsun

Kardeşim sonucun geldimi maliyeye verilen tarih kaç? Mknaz

Maliyeye gönderilen tarih ne sizin

ARKADAŞLAR Benim engel raporunda oranlar hastalıklar yazıyor ve en altta elektronik karekod sistemi vardı sizin aldığınız raporda böylemi? Rapor tarihim2019

Selamün aleyküm Varide tarihi:27.08.2019 Ankaraya giden evrakımda KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ -5 diye yazıyor .Ankara'dan gelen evrakım ile birlikte sgk ya başvuru tarihim 03.01.2020
KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-1(İZMİT) yazmakta benim öğrenmek istediğim Ankara'ya evrakımı gönderdiğim tarihten itibaren mi maaşım hesaplanacak yoksa sgk 03.01.2020 tarihinden itibaren mi, hesaplanacak?Sorum için yanıt yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım.

merhaba kerem

hafif apne: 5
orta apne: 10
ağır apne : 35 puandır. sizde orta derece olduğunu söylemişsiniz. o yüzden 10 puan doğru verilmiş.

Benim raporuma eksik oran verildi merkez sağlık kurulu bulguya istinaden verilmeyen oranı veriyor mu?

Arkadaşlar merhaba

Bugün GİB Engellilik servisine gittim.Dosyam kayıp, 24 Temmuz da eksik evraktan giden raporum için aralık başında aradığımda 27 kasımda kuruldan çıktığı söylenmişti. Ancak dosya kayıp nasıl oluyor demedim, masaların üstü dosya dolu , odaların içi facia dosya yığını halinde telefona bakmaya vakitleri yok .Personel eksiği var. Maalesef nöroloji doktorunun baktığı raporum yarın tekrar kurula girecek.Güler misin ağlar mısın? Bende neden sonuçlanmadı diye kendimi yırtıyorum. 15 gün sonra ya arayın ya da burdaysanız gelin dediler. Bende burdayım 15 gün sonra geleceğim dedim. :(

scorp06

Geçmiş olsun önemli olan sağlık tek teselli bu bana kalırsa ne olursa olsun insanlar ağır davranıyor netice de önlerine bir karar gelmiş şüphe varsa hastaneyi arasınlar sorsunlar sonra sağlık müdürleri gelsin balsın insanların evine ilaçları var mı yani nedesen de boş beterin beteri var diyerek şükür cümlemize geçmiş olsun

scorp06

Geçmiş olsun önemli olan sağlık tek teselli bu bana kalırsa ne olursa olsun insanlar ağır davranıyor netice de önlerine bir karar gelmiş şüphe varsa hastaneyi arasınlar sorsunlar sonra sağlık müdürleri gelsin balsın insanların evine ilaçları var mı yani nedesen de boş beterin beteri var diyerek şükür cümlemize geçmiş olsun

Çok haklısınız neredeyse 10 ay oldu . Daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.Bizler yana yana sonuç beklerken bir yandan da hastalıklarımızla uğraşıyoruz. Hata olur hepimiz insanız ama böyle önemli bir konuda olmaması gerekir.Sonuçta hastalıkları kendimiz istemedik . Her türlü evrak ilaç raporu vs mevcut ve hastaneye verdik. Tahlil vb yapıldı. Karar verildi rapor çıktı. Ben kullandığım ilaçlara kadar çıktılarını alıp verdim ama maalesef hastane ile gib arasında otomasyon olmadığı için evraklar gitmedi.Tekrar evrak vermek zorunda kaldım.Bu tam 6 ayıma maloldu.Yazık ne diyim Allah beterinden korusun.Hepimize geçmiş olsun inşallah biran önce herkesin istediği sonuç gelmesi dileğiyle.

LazraiL28 e-tebligat var mesela değil mi .Ama sgk ekrana düşen evrakın aslını git vergi dairesinden elden al bana getir diyor.Bu bile zaman kaybı oluşturuyor malesef

Selamün aleyküm Varide tarihi:27.08.2019 Ankaraya giden evrakımda KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ -5 diye yazıyor .Ankara'dan gelen evrakım ile birlikte sgk ya başvuru tarihim 03.01.2020
KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-1(İZMİT) yazmakta benim öğrenmek istediğim Ankara'ya evrakımı gönderdiğim tarihten itibaren mi maaşım hesaplanacak yoksa sgk 03.01.2020 tarihinden itibaren mi, hesaplanacak?Sorum için yanıt yazan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım.

emeklliliğiniz takip eden aydan başlar yani 01.02.2020

titanikks Eyvallah Yazmıyor sadece dereceye girdiniz yazısı eklenmiş zaten tam olarak çalışmıyor Ağustos dediğim gibi sorunsuz olanları herhalde bitirdiler Eylül de kurulda olması lazım

Üst Alt