Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Elden nasıl alınıyor biz Ankara vergi dairesine gönderdik evisten bakıyoruz nasıl elden aldınız anlayamadim

Evis açabilen varmı açılmıyor da bilgi lütfen?

Benimki 86 1 yıllık daha sonucu almadım süresiz olma durumu varmı cello27 tüncay0017

Kardeşim ben anlayamadım yada sen anlamadın elden vergi dairesi rapor vermez biliyoruz biz vergi dairesi çalıştığınız kuruma gönderir çalıştığınız kurumda sizi bilgilendirir usul busekildeydi şaşırdım siz öyle deyince

Ben biraz zorladım ben kurum için değil emeklilik için lazım SSK istiyor falan dedim sağolsun memur verdi

Cello27 Çalıştığım yerin mali müşaviri e-tebligatttan evrakların geldiğini tespit ederek beni haberdar etti.Ben baktığımda bana gelen bir şey göremedim malesef

Forumda okumuştum geçen ay sanırım yeni bir yere taşındılar acaba aksaklık oradan mı bilemedim

Merhaba. Devlet hastanesine özel hastaneden aldığım tahlil sonuçlarını, ilaç reçeteleri ve filmleri getirerek %51 oran aldım. Öğrenmek istediğim; bu şekilde rapor alıp vergi indirimi onaylanan, eksik evrak olarak dönmeyen ya da dönen var mı? Lütfen bu konudaki tecrübenizi paylaşır mısınız?

Selam aleykum hayirli akşamlar arkadaşlar uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum bende katilayim dedim üye oldum rabbim hepimizin raporlarini hayırlısı ile tez zamanda getirsin

Merhaba arkadaşlar geçirmiş olduğum ameliyat neticesinde sağlık kurulundan çıkan %86 raporumu vergi dairesinden gönderdim fakat raporum 1 yıl süreli yazılmış.Ankaradan gelecek olan onaylı raporun sürekli çıkma ihtimali varmıdır? bilgisi olan cevap verirse..tşk

Süreli olarak geri döner 1 yıl sonra tekrar heyete girer aynı işlemi yapar Ankara'ya gönderirseniz evrakı

Bu şekilde süreli gidip,sürekli gelen dosyalar olduğunu duydum gerçi daha gelmesi 2 ay sürer dediler inşallah öyle olur

Sezer67
Valla ankara nin sag solu belli olmuyor..en ufak suphe de evraklari iade edip ek evrak talebinde bulunuyorlar....

Ersns
Evet insiyatif kullanip suresiz verme ihtimalleri var ama cogunlukla saglik raporlarini onaylamak zorundalar...lar 1 senelik verilen rapor iyilesme ihtimalli rahatsizliklara veriyorkar

Maraz amca
Aleykum selam allah razi olsun iyi dileklerin icin

Kalyon
evet benimde anlamadığım bu süreğen olmasına rağmen böyle uygun görülmüş.tşkler

Bir sorum olacak, halihazırda çalışıyorum,engelli raporum Ankara'da, bakanlıkta bu süreçte, çalıştığım işten ayrılıp başka işe girersem, süreçte bir değişiklik olurmu,konu hakkında bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Bende açılıyor evis

Eylül de giden raporuma bakiyorum evis den bi ses seda yok izmir vergi dairesini aradim daha gelen evrak yok diyorlar beklicez başka çaremiz yok

Evet şimdi açıldı bendede
Ağustos ayları daha yarım açıklandı Eylül için biraz beklemelisin

Benım raporumu vergi dairesi arayıp onaylandı gelin raporunuzu alın dedı vergi daires,nden onaylanmış rapor alabiliyorsun

SAVCI3

Kardeş sen nerden başvurdun ki aramışlar acaba enterasan çünkü ist ank izm gibi illerdeki memurlar bıkmışlar bu işler den zorla mecburiyetten geliyorlar aç kalmamak için belki de senin ki yeni memur dur ondan aramıştır hevesli demek ki :)

Evragi gelenler gidis gelis tarihlerini yazarsa menmun oluruz simdiden tesekurler

Biz vergi dairesini aramamıza ragmen muhattap olmuyorlar bazı arkadaşları vergi dairesi arıyormuş bu nasıl iş böyle anlamadım bi uygulama varsa herkese yapsınlar

Üst Alt