Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kardeşim ben muğladan başvurdum buradaki arkadaşlar cok yardımcı oldu mart 29 basvurdum nisan 25 cevap geldi onaylandı raporunuz diye

8/2019 da Ankara maliye ye gitti hala ses yok sizlerin olumlu olumsuz olan yazsın arkadaşlar

Savcı 3 hayırlı olsun keşke herkes muglanın memurları gibi olsa

şubat 2019 da gönderdim hala ses soluk yok 0312 415 32 59-05-07-17-17-92-94-98 numaraları aramama rağmen bir türlü açılmıyor bilgide vermiyorlar benim burdaki maliye daha gelmemiş diyor.

nasıl bir yol izlerim

kafayı yiyeceğim yoksa

@ozlmasgr benim apne oranım 27 olduğu halde bana 10 verdiler

Bi hafta kadar önce Maliye Bakanlığı na gittim ama 8 kata almadılar aşağı danışmadan telefonla görüştürüyorlar benimki 3 Eylül ocağın sonunu bulur dediler
Sabredip bekleyecez nelere sabretmedikkİ

Kerem29 oranlar bazen kafalarına göre değişiyor maalesef kardeşim mesela bende venöz yetmezlik var iki bacak toplamı 20 almam gerekirken heyete girdiğim doktor hiç oran vermedi verebilecek oranı kitaptan bulamadı diye .......

ozlmasgr ben bütün bölümleri gezemedim
Doktorlar bi çeşit
Hepsine girsem sen ölmüşsün derlerdi Yüzde 100 verip gömerlerdi beni
Sayim hastalıklarımı
Uyku Apnesi
Şeker
Tansiyon
çenede tme (disk kayması)
Gastrit
Reflü
İritabl bağırsak sendromu
Ayaklar düz taban
Karaciğer yağlanması
Mide fıtığı
Süregelen yüksek trigliserit (Genetik)
Kronik bronşit
Kronik sinüzit
Panik atak
Obsesif kompülsif bozukluk
Anksiyete

İnanın hepsi mevcut yalan söylemiyorum
🙏🙏🙏🙏🙏 daha yaşımda yeni 40 oldu
Ama inatla hastanelere gide gele ilaçlarla yaşamaya devam ediyorum Allah izin verdiği sürece de edeceğim

AYKUTBAYY
Diyabette oran alirsan engelli statusune burun ucu ile katilirsin....35 osas kesin zati hayirli olsun diyelim simdiden

Kerem29
Gecmis olsun frankestayn 😀

ozlmasgr
doktorun vermese bile rapor ankara ya gitse oradaki doktorlar gerekli gorse duzeltme yapiliyorr...

Saol frankestayn az kalır bile bana
Ticaret yapacam müteahhitlik yapacam diye bu hastalıklar çıktı genç yaşta bittim
Emekli olayım da aylık 1300 falan alim diye dört gözle bekliyom işte bakalım allahtan hayırlısı

Bende kronik damar tıkanıklığı var venöz yetmezliği trombosit var yüzde 80 raporum hastanede yüzde 68 e düştü ve ankaraya heyete gitti eylül de ve hala ses seda yok

Maliye bakanligini arayıp görüşen varmı hangi aylara bakılıyor bilgisi olan varmı??

Ben abartısız otomatik e bağladım sürekli arıyorum açan yok arayıp düşüren olursa iyice soru sorup öğrenin buraya da yazın bildirin arkadaşlar ben bir dusurebilsem benle alakalı olmayan gruptaki arkadaslarla alakalı olan konuları bile sorup yazacağım buraya ama açan yok ki!

Kerem29
Uyku Apnesi
Şeker
Tansiyon
İritabl bağırsak sendromu
Obsesif kompülsif bozukluk
Anksiyete
BİZ SİZİNLE AYNI YAŞTAYIZ İNANIN BENDEDE DURUM AYNI ANCAK SADECE ÜSTTE YAZANLARI DİKKATE ALIYORLAR
İNŞALLAH HER İSTEDİĞİMİZ SAĞLIKLA OLSUN ARKADAŞIM

ibrahimozt

Sizden hiç eksik evrak vb.istenmedi mi? Başka türlü bu tarihe kalması normal değil.Bende 15 martta verdim ek evrak istediler Temmuz gibi.24 Temmuz da MSK ya gitti. Çok defalar aradım çıkmadı dediler.En son çarşamba günü bizzat gittim.27 kasımda kuruldan çıktı dedikleri dosya kayıptı.Maalesef tekrar gib.gov.tr de kayıtlı evraklarla kurula verdiler.15 güne kadar çıkar dediler. 22 Ocak ta tekrar gideceğim yoksa birde sinir hastalığı eklenecek.Vakit sıkıntınız yoksa engeliniz gelmenize mani değilse Ankara ya gelip bizzat gitmenizi öneririm.Memurlar HUNİ takacaklardı :) anormal dosya yığını masaların üstü.

Merhaba arkadaşlar Ahi 71 %35 uyku apnesi sol kulak orta derece işitme kaybı %6 ve hipertansiyon %10 toplam %51 aldım balthazard a girdi 45 engel oranım sürekli rapor Ankara ya gitti %40 altına düşermi 1994 işe girişim 7800 günüm var tşk ederim

Bir arkadaş konu fikir verir ise çok sevinirim ağır sanayide çalışıyorum Demir Çelik

iyi akşamlar arkadaşlar 02.09.2019 da ankaraya ulasan raporum icin bugun onaylanmis 100 de 100 raporum ayni onaylanmis

Sonuç bekleyen arkadaşlarinda raporlarının onaylanmasini isterim

Ahmet turan tesekur ederim bilgilerin icin herkez boyle paylassin arkadaslar

Sagol salih.46 ben ankarayi hergun aradim ama sonucumu interaktif vergi dairesinden girdigim zaman öğrendim e tebligat bolumunde ve gelen evraklarim bolumunde yaziyor

Ben bu siteden cok sey ogrendim arkadaslarla sizlerle paylastik tesekkur ederim iyi günler dilerim herkese

Merhaba arkadaşlar Ahi 71 %35 uyku apnesi sol kulak orta derece işitme kaybı %6 ve hipertansiyon %10 toplam %51 aldım balthazard a girdi 45 engel oranım sürekli rapor Ankara ya gitti %40 altına düşermi 1994 işe girişim 7800 günüm var tşk ederim

Bir arkadaş konu fikir verir ise çok sevinirim ağır sanayide çalışıyorum Demir Çelik

Ahmet Turhan bende baktım ama e tebligat bölümüne girdim fakat gelen evrakların yazan biryer göremedim neyapmam gerek kardes

Ahmet Turhan bende girdim ama gelen evrak diye bir yazı yazmıyor masaüstü bilgisayardan mi girdin

Üst Alt