Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

scorp06
günaydın , keşke daha önce gitseydin kardeşim, peki şimdi eksik doya ile nasıl kurula giriyor

Arkadaşlar ben 8 agustos ta verdim halen cevap yok sizler eylüle geçmiş diyorsunuz tlf bakılmıyor şaştık kaldık

aydilekdisli Eylül ayı incelemeleri yapılıyor yani bu işlemin daha ilk aşaması kurulu var imzası var üst yazıları var.Ankara'ya gidiş mi 8 ağustos tarihi ?Eğer Adanadan evrakları verdiğiniz tarih ise oradan hareket etmeyin derim en az 2-3 hafta orada bekletilebiliyorlar.

Bende Ağustos ta verdim bekliyorum hala gelince yazalım bekleyen arkadaşlarda bilgilensin

demir3434

bilemedim ki kardeşim anlamadım şaka gibi ya bekle bekle baktım olmuyor gittim.İyi ki gitmişim,dosya yok nasıl yapacaklar onu da bilmiyorum.Muhtemelen verdiğim evraklar gib de görünüyor ordan çıktısını alıp verdiler ama bu kadar olmaz ya.Bunun adı sorumsuzluk başka birşey değil.

Evrakın kaybolduğunu nasıl öğrendin?

Sen neye dayanarak Ağustos ayı bitti diyorsun kardeşim? Kesin bilgi nereden?

mutasya

dosyayı almaya gittiler dosya yerinde yoktu.Boş geri geldi memur. Sonra peşinden içeri gittim şimdi kurula evrakı verdik dediler.Ordan anladım .
15 gün dedi memur çıkmazsa kıyameti koparırım.

Şimdi gelen evragimi almak için aradım vergi dairesini 3 ocakta gelen evragimi daha yazmamışlar bile birde elden alamazsınız kuruma yollayacağım diyor nasıl olacak SSK ya vermek için kurumdanmi alacağız yazıyı acaba bilgi sahibi arkadaşlar

Tuncay0017

arkadaşım yazı yazıldığında interaktif vergi dairesinde gelen evraklarım bölümünde görünüyor.Takibini ordan yapabilirsin.

Merhaba arkadaşlar yenileme raporum kronik hepatit,2 bel fıtığı ameliyatı ve şeker tansiyon ile birlikte %46 olarak istanbul’dan Maliyeye 12/11/2019 tarihinde gönderildi.Yenileme raporları maksimum kaç ayda dönüş sağlanır.Bu arada vergi indiriminden emekli olmuştum Aralık ayında maaşım donduruldu.

scorp06

İnteraktif vergi dairesine girip ordan işlem durumlarım ve sonuclari bölümüne mi girip bakmamız lazım eğer yazı gelirse orada görünürmü .şu an gösterilecek evrak yok diyor doğru yere mi giriyoruz acaba bilgi verirmisiniz

20 oran dan baska hastalik orani varmi sizin

mutasya
Benim ekim 9 da evrakim gitti..1 yil sureli emekli oldum emekliligim kesilmisti suresuz evraklarimi yazdigim tarihte ankara gitti..ortada gelen evrak yok ama emeklilik isleme baslamis.....

Sadece dilekce gorunuyo islem durumu gozukmuyo islem sonlandi yaziyo

Ankarayi arayan arkadaslar hangi ay bakildigini da sorabilirmi ben ariyorum acan yok

Bende arıyorum açan yok hangi aya bakildigini sorun arayan olursa

Süper ben ağustos bekliyorum onaylanan olursa ağustos tan yazsın lütfen iyigunler herkese

Dincer1971

hakemsiz gidersen yüksekle gidiceksin sanırım.ben 52den 36ya düşürdüler itiraz edeceğim de muhtemelen reddedilir.Acaba hakeme sevk ederler mi..

ozlmasgr

Merhaba,. Sadece apne için 20 oran yok. 5/10 veya 35 verebilir doktor. Sizinki de 10 puan yanında farklica bir sebepten 10 puan diye eklemiş olabilir doktor. Aksi halde. Ankara'dan iade veya indirim yapılabilir

Arkadaşlar 20 Ağustos Ankara varışlı raporumu bugün vergi dairesi nden aldım süresiz geldi Allah herkese nasip etsin

Üst Alt