Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben bugün ankara ile görüştüm kurul haftada iki gün salı ve perşembe günleri taplanıyormuş eylül ayına başlanmış dediler ki zaten eylülün ikisinden sonuç gelmiş yorumlarda var

Arkadaşlar lütfen birşey yazın 1 arkadaş yorum yaptı sağolsun... Ahi 71 Uykuapnesi %35 sol kulak %60 kayıp orta derece işitme kaybı %6... hipertansiyon %10 totalde %51 rapor aldım araştırma hastanesi rapor um balthazard a girdi %45 e düştü..ayın 6 sında ank vergi Dairesi ne gitti 7800 günüm var 1994 SGK girişim bu %45 oran Ankara da %40 altına düşermi Bilgi verir iseniz ALLAH razı olsun tşk ederim

Sagol salih.46 ben ankarayi hergun aradim ama sonucumu interaktif vergi dairesinden girdigim zaman öğrendim e tebligat bolumunde ve gelen evraklarim bolumunde yaziyor

Ben bu siteden cok sey ogrendim arkadaslarla sizlerle paylastik tesekkur ederim iyi günler dilerim herkese

Telefondan mı giriyorsun yoksa bilgisayardanmi

Arkadaslar bu rapora ankarada maliye bakanligimi bakiyor yoksa vergi dairesimi?

Maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskanligi Merkez Saglik Kurulu

Merkez Sağlık Kurulu Gelir İdaresi Başkanlığı nezdinde görev yapmaktadır.

Merkez Sağlık Kurulunun görevi engellilik indiriminden yararlanmak amacıyla hastanelerden alınan raporları inceleyip karar vermektir.

@ Ahmet turhan o dediğiniz sayfayı açamıyorum ben acaba şehirden şehire mi değişiyor

YUNUS YURDAKUL
Hatırlıyorum sen öyle birşey yazmıştın benim bir senelik öyle birşey olursa uğraşmama gerek kalmaz :) zaten süresi bitmis olur bugün yarin artık sonucu öğreniriz artık hayırlısıyla

yosunn22

Banada 2017 de 1 senelik rapor vermişlerdi onun süresinin dolmasını bekledim yeni rapor aldım süresiz ve onu gönderdim keşke sizde öyle yapsaydınız 1 yıl sonra yine uğraşacaksınız🙈

YUNUS YURDAKUL

Uğraşıcak birşey yapmadım evrakları sadece vergi dairesine verdi o kadar aslında iyki gitmişim çünkü tüm evraklarım yanlışmış evrakların doğrusunun ne olduğunu söylediler bir daha gidersem öğrenmiş oldum

yosunn22

Orası çok yogun bildiğim kadarıyla tarih yaklaştıkca bence sık sık gidin sorun çünkü evraklar bide burda beklemesin

Vergi indirimi için basvurdum. oraya sormam gerekiyor mu onu bilmiyorum çünkü vergi indiriminde evrak çalıştığın yere geliyor diye burdaki yazışan arkadaşlardan onu anladım. Ben evrağı oraya verdim ertesi gün ankaradaydi işyerine hemen göndermiyorlar mi

yosunn22

Doğru evrak calıştıgın yere e- tebligat olarak gelecek ama ist yogunlu malum demek istedigim erkenden ögrenmek istiyorsan bence git sor gelmişse ögrenmiş olursun onlar sonra ne zaman isterse göndersin

YUNUS YURDAKUL

Internetten bakıyorum açıkçası önemli olan işyerine gelmesi 5 6 lar açıklansın o zaman ararım ya da olmadı babam maliyeci ona söylerim:)

Üst Alt