Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

08. 16.2019

08.16.2019 Hala ses yok hafta içi aradım ay sonuna kadar sonuç çıkar dediler saçma sapan bir sıralama var sanırım Eylül ekimden bile sonuçlanan var nasıl bir sıralamaysa artık beklemekten başka çare yok onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı bekliyen arkadaşların başına

yusi
Maalesef çok sıkıntılı oldu.Teşekkürler inşallah en kısa zamanda herkesin sonuçlanır.

Arkadaslar 2020 emekli olan varmi ortalama kac teleden maasa bagliyorlar

merhaba ankara ya onaya giden raporlarda puan kesiliyormu süreç ne kadar

emre25
Arkadaşlar giden rapor genellikle olduğu gibi geliyor bende 5 ay kadar bekledikten sonra olduğu gibi geldi.

Benim agustos 9 ankara varşlı sadece kuruldan çıkmış sonuç yok 3 Eylül evrak gelmiş bu nasıl sistem işliyor anlamış degilim

Arkadaşlar kuruldan çıkıyor ondan sonramemur ne zaman yazarsa göynüne kalmış bence öyle farklı düşünen varmı

aydilekdisli

Buarada bende Adanaliyim :) ben 1 günde 150 defa arıyorum açan yok sen iyi tutturmussun peki hangi aylara bakiliyormus kurula giren nezamana belli oluyor bir bilgin varmı hangi numarayi aradın

Arkadaşlar bir sorum var;

* SÜRELİ vergi indirimi ile emekli olmuş
* Süre dolunca Sgk kontrol muayenesi istemiş
* Sağlık raporu yine SÜRELİ verilmiş ve Ankara ya onaya gönderilmiş.
* Ankara da bu kez SÜRELİ raporu SÜRESİZ olarak onaylayıp Sgk ya göndermiş ve Sgk da emekliligi süresiz e çevirmiş.

Bu durumda olan veya bildiğiniz kimseler var mı. Böyle olabiliyor mu?

Üst Alt