Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaşlar Ahi 71 %35 uyku apnesi sol kulak orta derece işitme kaybı %6 ve hipertansiyon %10 toplam %51 aldım balthazard a girdi 45 engel oranım sürekli rapor Ankara ya gitti %40 altına düşermi 1994 işe girişim 7800 günüm var tşk ederim

Bir arkadaş konu fikir verir ise çok sevinirim ağır sanayide çalışıyorum Demir Çelik

Ya arkadaşlar biraz kafanızı yorun lütfenya hafta sonu devlet dairesi çalışıyorumu niye anlamak istemiyor mutasya

aydilekdisli

Yukaridaöğleden sonra arayınız diyorsun ben de sana hafta sonu memurlar çalışmıyor ki neden arayalım mesai yazıyorum sen bana tekrar hafta sonu memurlar mı çalışıyor diyorsun anlam veremedim

Yukaridaöğleden sonra arayınız diyorsun ben de sana hafta sonu memurlar çalışmıyor ki neden arayalım mesai yazıyorum sen bana tekrar hafta sonu memurlar mı çalışıyor diyorsun anlam veremedim

Sanırım yanlış anlaşıldı pardon :)

merhaba arkadaslar, e-devlet üzerinden vergi indirimi için basvurdum. 15 gun içerisinde raporumu teslim edeceğim. Bundan sonra süreç ne kadar sürecek? emeklilik icin vergi indirimini aldıktan sonramı basvurmam gerekiyor. Su an tüm sartları tamamlamıs bulunuyorum.

Endereren

GEçmiş olsun kardeşim süreç beklemek başka bişey yok vergi dairesine ver dosyanı sonra bekle sabırla sükunetle :) Ankara da oranını düşürmez onaylarsa gerisi kolay emeklilik için vergi indirimin çıkınca yaparsın o iş kolay gün prim tamam sa şimdi den bol bol sabırlar diliyorum sana ben mayıs da başladım bu işe hala bekliyorum düşün artık

LazraiL28

neredeyse seninki 1 yıl olcak. benim raporum 2 yıl süreli. yani demem o ki, 1 yıl var raporun bitmesine. neden daha once basvurmadın diyeceksin. yanlıs bsilgilendirmedenh dolayı. emekliliğe hak kazandığında basvur dediler. Suan emeklilik için tüm sartlar dolmus durumda. Ama bu bahsettiğin bekleme 1 yılı gecerse nolcak? ya da diyelim ki 8 ay sürdü sonra emekliliğe basvurdum 4 ay mı emeklilik maası alacağım. rdopar yenilemem lazım .. karısık isler

Eylülde büyük vergi mükelleflerinden müracat ettim evisten sorgulama yapabiliyormuyuz dosya numarasını girip bi göremedim sonuçları

Polisom raporunu da gönderdi mi Ankara'ya?

Arkadaşlar 3-4 gündür evis e giremiyorum girebilen var mı??

Evet vergi indirimini aldıktan sonra emeklilik için müracaat ediyorsunuz . Hayırlı olsun bu arada..

Arkadaşlar
Ankaradan gelen evrağı İstanbul Vergi Dairesinden elden teslim aldım. 1 hafta oldu daha halen ankaradan cevap bekleniyor diye yazıyor kendiniz takip edin işinizi

Hayırlı sabahlar arkadaşlar..Benim 22 Ağustos Ankara varış halen ses yok.. inşallah tüm bekleyenler bugün hayırlı haberler alır

Arkadaşlar
Ankaradan gelen evrağı İstanbul Vergi Dairesinden elden teslim aldım. 1 hafta oldu daha halen ankaradan cevap bekleniyor diye yazıyor kendiniz takip edin işinizi

İstanbul eviste mi ankaradan cevap bekleniyor yazıyor. Ben girdiğimde yine giriş sayfası geliyor. Siz dosya noya hangi numarayı giriyorsunuz?

günaydın,
telefon zınk diye tek sefer de açıldı az önce
27 eylül de giden raporum için 1 ayı bulur dedi.

iş yerinden bir abimizin bilgilerini vererek sorguladım 27 agustos da giden rapor %42 ile süresiz onaylaındı. izmir vergi dairesine 06.01.2019 da gönderilmiş evesis de henuz gözükmüyor.

Gunaydin arkadaslar azonce gorustum sonu 94 olan noyu bayan cikti 17 eylul evragimi sordum ayin son haftasi arayin dedi bakiliyomus karisik birazdaha hizlandilar dedi

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar

Ankara'yı bugün aradım 02/08/2019 gidiş tarihli eksik evraktan 2.kez giden raporum hala sonuçlanmamış kurulda görünüyor ama sonuç yok ay sonuna kadar belli olur dedi bilginize arkadaşlar

timegoesby
Benimki 1 yil sureli idi .sureli emekli oldum ...vakit dolunca sgk yazi gonderiyor hastaneye sevk yazisi gene kurul sureci ....hastaneden suresuz alsan bile sgk degil ...gelir idaresi sure ve suresiz islemlere bakiyor ....suresiz evraga sureli ibaresi koyabiiyor..sgk gelir idareaine gore hareket eder.. benim sureli idi 1 sene suresiz evragim 3 gun once geldi

mutasya
Benim ekim 9 gidisti geldi sonuc

Ağustos ayında gönderip de onaylanmayan kaç kişi var Ankara ya varış tarihleriyle birlikte yazabilir mi??

Benim 22 Ağustos sonuç gelmedi

Şubat 18 SGK sevkli raporum 25 temmuz hastane heyet çıkışlı 8 Ağustos Ankara varış hâla sonuç yok kontrol muayenesi 1 yıl oldu nerdeyse bu nasıl bir iş anlamadım Allah hakkımızda hayırlısı versin inşallah

Üst Alt