Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ismail14 ,

Teşekkür ediyorum kardeşim. Evet, İstanbul Vergi Dairesi’nde raporun bütün sayfalarını verdim. Ama çok gerekli miydi bilmiyorum.

Merhaba,
Dün maliye bakanlığına telefonla ulaştım. 04.11.2019 tarihli dosyamın 15 mart 2020 gibi çıkabileceğini, hızlı ilerlediklerini eylül ayı dosyalarının şubat 15 gibi, ekim ayı dosyalarının da mart 15 gibi tamamlanacağını söyledi. Bilgilerinize.

Merhaba arkadaşlar
ankara vergi dairesine %44 raporu teslim ettim
müracaatı şu anda maliyeye göndermiycez bir yönetmelik çıkmak üzere maliye onayı kalkıyor dediler
30 12 2019 müracaat tarihi bilgisi olan varmı

Cello27
Cello ben bu numaradan dün görüştüm kardeşim ağustos kalanlar varmış onlara bakılacak dedi öğleden sonra sürekli ara sende kardeş sor nealemde bugün kurul var bakmaları lagzim artık ağustos ayina

11 inci ayda yaptıım engelli indirimine hala bi cvp gelmedi burdaki vergi dairesini arıyorum 4,5 ay sürer diyorlar neden bukadar uzun sürüyor teşekkür ederim

mutasya
yani raporları galiba sgk degerlendicek veya hastane onayı kabul edilecek
iyi mi kötümü bilmiyorum oradaki memur söyledi oda bilmiyor akıbeti
bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Ben 5 aydır bekliyorum..4,5-5 aydan önce gelmez beklemeyin..

sa.benimde çorlu vd.defterdarlığa veriliş tarihi 31.10 ekim ankara gib. msk. gidiş tarihi 04.11 kasım hayırlısıyla beklemekteyiz haberleşelim banada martı bulur. dediler.

Arkadaşlar geçen sene vergi indirimim onaylandı geldi.yalnız bunu hiç bir yerde göremiyorum.evrak doğrulama yapmak için sayı bölümünde E ifadesinden sonraki sayı girin diyor.yine hata veriyor sizde bu E ifadesinden sonra kaç tane numara var sanki benimki eksik gibi devamında 5 tane daha numara var bende.cevap veren olursa sevinirim.
Geçmiş olsun

ANKARA%44

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen.Önemli olduğunu düşünüyorum.
Ankaraya gitmeyecek mi raporlar.

@OturanBoğa

Forum ilgilileri cevaplarsa sevinirim.
kolay gelsin.

titanikks
Ben hiç aramıyorum benim eylül 24 biraz daha zaman gecsin aramaya başlarım bu arada cuma vergi dairesine gidip soracagım buraya yazarım gelişmeleri

İstanbul merkezli 'usulsüz engelli raporu' operasyonunda 103 kişi gözaltına alındı.

Türkiye
10:55 14.01.2020(Güncellendi 10:57 14.01.2020)

İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda, sağlıklı veya engel oranı düşük vatandaşların usulsüz şekilde engelli raporu almalarını sağlayarak haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 114 kişiden 103'ü yakalandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir suç örgütünün çok sayıda vatandaşın usulsüz engelli raporu alınmasını sağladığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında, İstanbul, Amasya, Batman, Kocaeli, Nevşehir, Sinop, Sivas, Tokat, Tekirdağ ve Yalova'da eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, haklarında gözaltı kararı bulunan 114 kişiden 103'ünü yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 11 kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Zanlıların, sağlıklı veya engel oranı düşük olmasına rağmen sağlık kuruluna görünecek vatandaşları rapor alacakları hastalıklarla ilgili bilgilendirdikleri ve doktorları yanlış yönlendirip usulsüz şekilde engelli raporu almalarını sağladıkları, bu kişilerin erken emeklilik, ÖTV indirimi, ücretsiz taşıma kartı alımı gibi engelli vatandaşlara tanınan avantajlardan ve hizmetlerden usulsüz yararlanmasını sağlayarak kamuyu zarara uğrattıkları belirlendi.

Allah ıslah etsin yazıklar olsun böyle şüphelendiği iz insanlar varsa ihbar edin devlet geriye dönük ne varsa donuna kadar alıyor valla ihbar edin gizliliği esas tutuyorlar

ordi.24

Allah ıslah etsin yazıklar olsun böyle şüphelendiği iz insanlar varsa ihbar edin devlet geriye dönük ne varsa donuna kadar alıyor valla ihbar edin gizliliği esas tutuyorlar

ordi.24

Bunlar yüzünden süreç bu kadar uzuyor zaten önceden 3-3.5 ay süren işlemler 6 ay'a çıktı.Bende Tekirdağ dan gönderdim inşallah kurunun yanında yaşlar da yanmaz..

Ne yazikki bunlar yüzünden bu kadar uzun sürüyor süreç ve bizde bekliyoruz 19. 05. 2019 ankaraya giden rapor 12.12.2019 eksik evrak bu gün 14. 01 2020 hakem hastane kurul. Ve kurul süresi 15 saniye ismim okundu kurul başkanı çıkabilirsin dedi ben olayı çözemedim anlayan varsa yazabilrmi

Vergi indirimi

Slm 11,ayda gelir idaresine vergi indirimi icin basvurdum hala bi cvp gelmedi ankara ya gönderildiğini söylüyorlar form daki ankara numaraları cvp vermiyor süreci nasil takıp edebilirim şimdiden tesekkurler

Üst Alt