Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Slm bu sitenin admini kim beni bayan sana sapık var uye adı makounichi adında sapık bunu engelleyin bu Pletformdan insanlar neyle ugraşıyor millet neyle ayıpya

Evet SGK ya devroluyormuş Maliye onayı kalkmış bende dün duyum aldım. İnşallah hakkımıza hayırlısı olur.

ANKARA%44

Evet bu duyumu dün yazmıştım hayırlısı olsun inşallah.

08.28.2019. Tarihli raporum bugün itibariyle sorunsuz onaylanmış yarin vergi dairesine gidip alacagım Allah herkeze nasip etsin insallah

Buranın admini yok mu ????
Burada erkekler kadınlara hakaret edip yürüme amaçlı mı giriyor ????

aslında işlemler tek merci den olsa ve orası da işinin ehli doktorlar uzmanlar tarafından donatılsa rapor onaylanma heyet vs işlemlerimiz bu kadar uzun sürmez,çünkü işin yüzde 40 lık kısmı sadece bir mercinin ötekine iletişimi ile geçiyor ve haliyle de işlemler uzun sürüyor maalesef...hakkımız da hayırlısı olsun ne diyelim.

Alkadraz08
inşallah
ancak oradaki memur cumhurbaşkanlığında onay bekliyor demişti
en geç 05.01.2020 e kadar sonuçlanır demişti bugün ayın 14 ü ortada bişey yok.

mutasya

Bu maaş hesaplama ile ilgiliyse ek ödemeyi 26 ile çarpınca maasinizi hesap edebilirsiniz.Çünkü ek ödeme maaşın % 4 ü kadardır. O yüzden o miktarı 26 ile carparsaniz maaşı hesaplarsiniz.

Sadece maaşı epey düşük olanların ek ödemesi % 5 oluyor.

iyi akşamlar arkadaşlar DOSYA NO yu bilmiyorsanız evraklarinizi teslim ettiğiniz vergi dairesinden öğrenebilirsiniz yada e devlete girip interaktif vergi dairesine girip açılan sayfada işlem durumların ve sonuclari tiklayin acilan sayfada dilekçelerini tiklayin acilan sayfada dilekcemi goruntuleye tikla dilekcenizi goreceksiniz sag ust kosede 56789 elle yazilmis bes rakamli dosya numaranizi goreceksiniz

Arkadaslar eylulun kaci onaylandi enson birde evragi giden gelen tarihlerini yazarsa menmun olurum

Üst Alt