Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

E-imzalı eriskinler icin engellilik saglik kurulu rapor sorgulama diye yazın çıkar E devlet te

Yazık değilmi karar veremedik demek

Arkadaşlar Ankara sağlık kurulu emin olamamış hastaneye yeniden sevk istemiş benim gibi olan varmı

Mutasya

19.09.2019 ankara maliye ye varış kronik damar tıkanıklığı var venöz yetmezliği trombosit var hayatı tehdit eden pulmoner var akciğer de kan bihtisi var yüzde 68 rapor gitti hala ses yok

Benimki ikinci karar sgk dan gitti onuncu ayın onbiri Ankara gidişli sgk yı arayıp örendim yarın gidicem bakalım ne olucak

Ercanuzel istedigin hastaneyemi gittin yoksa vergi dairesinin istedigi hastaneyemi gittin ikincisinde...
zekiş sgk raporun süresi bittigi icinmi gonderdi yoksa suresiz emekliykenmi gonderdi

Vergi dairesi değil Ankara maliye gönderiyor hakem hastaneyi onlar belirliyor.

Hakem hastane ilk alınan rapora ve ilk hastanenin tahlillerine göre yeniden oran veriyor. Onun için ilk raporunuz yanınızda olsun

Bu gün ankarayla görüşebilen varmı eylüle başlandımı acaba bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Selam arkadaşlar. Ben bugün görüştüm ankarayla. 10.09 tarihli raporum daha sonuçlanmamış. ay sonunda işyerine ulaşacağı bilgisini verdiler. 148 inci aramamda ulaşabildim :)

İyi akşamlar herkese bugün ankarayla görüştüm 02/08/2019 ikinciye giden raporum kuruldan çıkmış yarın akşama imzadan çıkar dedi bilginize

Vergi indirimi evrak sorgulama

arkadaşlar geçen sene vergi indirimim ankaradan onaylandı geldi,interaktif den sorgulama yaptığımda evrak göremiyorum.
Evrak sorgulama için sayi no E ifadesinden sonrası sanki benim evrakta eksik.Sizde toplam kaç numara bulunuyorbende E ifadesinden sonra 5 tanede daha numara var.sizdede aynımı bana cevap verirseniz sevinirim.
Geçmiş olsun

Bugün istanbul vatan caddesindeki vergi dairesine gittim. Memurun bana dediği aynen şu. Artık uzun bekleme süreçleri olmayacak. ne olduğunu açıklayamam sama bir düzenleme yapılıyor. 1 ay içerisinde sonuçlanacak başvurular dedi.

Selam arkadaşlar,
Bugün İstanbul vergi dairesiyle görüştüm.
15.08 tarhinde Ankara'ya giden %40 ilk raporum süresiz olarak onaylanmış ve İstanbul'a gönderilmiş. Son imza bekleniyormuş. Haftaya da işyerimin insan kaynaklarına e-tebligat olarak gönderilecekmiş. İnşallah sonuç sizlerin de istediği gibi olur. Raporumdaki rahatsızlıklar %30 kronik arter, %16 fıtıklar, toplam %40.

Selam aleykum hayirli cumalar kazasız belasız hayirli günler

Arkadaslar benim eylül 19.09.2019 benim gibi eylül sonuçu bekleyen varmı hala 4 ay oldu daha gelmedi 4 ay da insanlar uzaya çıkıyor 27 katli bina yapiyor ben evrağı gönderdiğim de yeni evli çift bebek bekler oldu ama hala bizim evrak gelmedi bu nasıl bi saçma sapan iştir

Senin eylül 19 benim ağustos 19 hala bekliyorum daha ağustos bitmedi ağustos gelmeyen yüzlerce kişi var daha

Gercekten beklemek zor gecen sene sureli evrakimi suresuze cevirdim ekim 9 ist ankara gidis 23 aralik ist unkapani suresiz onay donus .ist unkanai sgk eve evrak 12 ocak .ocak 21 de birikmis tiplu maas bekleyene kadar oran 2 puan artmistir..sabredin karamsar olmayin...zirt pirt ankara yi aramak cozum degil. Engel dir bide CİMER den yazili atarsaniz .aciklama guzel yazinki yerine ulassin ....gelir dairesi baskaligina...yollayin
34şaşkın66

Sistemlerde gozukmuyor eve gelince süpriz olacak😂😂

Siz hala bekliyormusunuz sizin dosya bir doktor onayina kalmistir..

Üst Alt