Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim evraklarim sgk dan geldi eve ama sistemde hic bisey gozukmuyor

Kalyon

Bilgi için teşekkürler.
Önce 2 yıl süreli vergi indirimiyle emekli oldum.Süre dolunca Sgk Kontrol Muayenesi istedi.Şimdi emekli maaşım tekrar açıldığına göre Ankara raporu onaylamış. Bu arada sağlık raporum 2 yıl süreli verilmişti.Öğrenmek istediğim acaba Ankara rapordaki gibi 2 yıl süreli mi onayladı yoksa bu kez artık süresiz mi onayladı.
Kontrol muayenesi sonucu Sgk ya ulaşmış ama ben Eviss, Gib sayfası, e devlet vs. hiçbir yerde göremiyorum birşey.
Işin ilginci bağlı olduğum Sgk hiçbir şekilde eve evrak vs göndermiyor.
Ben telefonda vs değil de YAZILI olarak Ankara nın onayladığı Kontrol Muayenesi sonucuna nasıl ulasabilirim arkadaşlar? ?

timegoesby
İnteraktif vergi dairesinden bakın birde şifre oluşturmanıza gerekyok siteye girerken e devlet üzerinden girişinizi tıklayın bakin

Cello27
sonuna kadar bekle derken nedediler?

Şimdi İstanbul Aksaray vergi dairesine gorusdum şuan temmuz ve ağustos ayına evraklar gelmeye başladı dedi bilginize arkdaslar

Arkadaşlar şimdi bende ulaştım ağustos tan kalan son dosyalara bakılıyor dedi bu hafta sonu na kadar biter dedi
Salı kurul toplansa carsamaba engec cuma biter bence

Merhaba arkadaşlar. Bugün Antalya vergi dairesini aradım. 10 eylül tarihli Evrağımı sordum. Çok yoğunuz işyerinize e-tebligat gelmiş mi oradan sorgulayın dediler. Antalya evis bugün güncellenecek oradan da bakabilirsiniz dediler. Size en son hangi tarihler geliyor dedim, ağustostan geliyor fakat haziran temmuz aylarından da gelmeyenler var dediler. İşyerine e-tebligat gelmesini bekleyeceksek daha çok bekleyeceğiz anlaşılan.

Svndk

15 mart 19 ilk müracaat ,ek evrak teslim 19 temmuz 19, msk gidiş 24 temmuz.27 kasım kuruldan çıkan dosya kayıp,tekrar kurula giriş 9.01.2020 ben hiçbirşey anlamadım nasıl bir sistemsizlik bekle babam bekle oh ne güzel memleket :(

08.16.2019

Şimdi aradım 08.16.2019 tarihli dosyam kuruldaymış en geç ay sonuna çıkarmış

Kalyon
Bilgi için teşekkürler.
Önce 2 yıl süreli vergi indirimiyle emekli oldum.Süre dolunca Sgk Kontrol Muayenesi istedi.Şimdi emekli maaşım tekrar açıldığına göre Ankara raporu onaylamış. Bu arada sağlık raporum 2 yıl süreli verilmişti.Öğrenmek istediğim acaba Ankara rapordaki gibi 2 yıl süreli mi onayladı yoksa bu kez artık süresiz mi onayladı.
Kontrol muayenesi sonucu Sgk ya ulaşmış ama ben Eviss, Gib sayfası, e devlet vs. hiçbir yerde göremiyorum birşey.
Işin ilginci bağlı olduğum Sgk hiçbir şekilde eve evrak vs göndermiyor.
Ben telefonda vs değil de YAZILI olarak Ankara nın onayladığı Kontrol Muayenesi sonucuna nasıl ulasabilirim arkadaşlar? ?

Bu yazdıklarının Birebir aynısı benimde başımdan geçti maaş açıldı sgk ya gittim tekrar kontrol muayenesi yok dediler ama eve veya iş yerine yazılı bir belge gelmedi tekrar sgk ya gidip isteyeyim diye düşünüyorum...

Değerli Arkadaşlar,
29.08.2019 tarihinde Ankara’ya giden uyku apnesi(%35)+göz(%10) Baltazar sonucu %42 olan raporum 08.01.2020 tarihinde onaylanıp 09.01.2020 tarihinde İstanbul’a sevk edilmiş.
Ankara’da telefonla görüştüğüm hanımefendi, Sonucun bu hafta düşmeyebileceğini haftaya vergi dairesine gitmemin daha iyi olacağını söyledi.
Şimdiden bekleyenlere birazcık daha sabır diliyorum.

Arkadaşlar abiler kardeşler 1998 SSK girişi 21 yıl ve 5664 prim günü
Yüzde 42 engelli raporu ile nekadar maaş bağlanır?
Bilen varsa söylerse çok makbule geçer

17 Eylül raporumu az once sordum ..beyfendi raporun kurula girmek icin beklediğini 10 -15 gune kurula gireceğini 1 aya kadarda yazisinin yazilabilecegini söyledi..hemen sizinle paylasmak istedim..bilginize arkadaşlarım..

Pardon 19 Eylül raporum yanlis soyledim

Kerem29

Abi net sayıyı sana internette emeklimaasi nekadar alırım diye yaz gir bilgilerini ismin çıkınca ortadaki yerde sorgula metni var tıkla nekadar maaş alacağın yazar üzerine 200₺ fazla gör bukadar basit abim

mutasya çok teşekkür ederim saol Allah razı olsun inş hepimiz emekli oluruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏🙏🙏

Kurula giren dosyanın ne kadar sürede çıktığını bilen var mı

By Blue End
Senin göz deki bozukluk derecesi nedir benim miyop 5-5.5 astigmat ları da var uyku apnesi 35 gözden 8 verdiler Ankara ya 40 la gitti

Kerem29
Asgari ücretten ödendiyse primin alacağın para 1700-1750

By Blue End
Hayırlı olsun kardeşim uyku abnesi raporunuzu ankaraya gönderdiginiz saglık kurulu raporuna ekleyip gönderdinizmi cevap yazarsanız sevinirim

Merhabalar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vergi indirimi muracaati icin bir yerde sigortali calisiyor olmak gerekir diye biliyorum. Eger çalışırken ve raporlu bir şekilde vergi indirim müracaatı yaptikan sonra işyerim beni çıkartır yada kendim çıkar isem vergi indirim talebimi etkiler mi ?

Selam arkadaşlar 30Temmuzda ankaraya giden %86 sürekli raporum 12 aralıkta eksik evraktan geri döndü 12. aralıkta hastaneye eksik evrak icin gittiğimde bana tekrardan heyete soktular raporu %54 2yıl süreli rapor verdiler ilk raporum 25 kasım 2018 almıştım raparum vergi dairesine 13.01.2020 gönderilmiş 5 aydaha beklecez herkeze allah sabır versin

Merhaba arkadaşlar bugun aldıgım bir duyum şu yönde Maliye Sağlık Kurulu na giden raporlar SGK ya devrediliyormuş. Geçiş süreci varmış.

Raporum 2 sene süreli. vergi indirimi için başvurdum ama sizlerin söylediği gibiyse, benim vergi oranı oanylandiginda süre bitecek . Sonrasında ne yapacağım? tekrar rapor yenile tekrar aynı süreçleri yasa bumudur? Bu sebepten emeklilik için başvuru yapamıyorum . Onca geçen ayın magduriyetini kim.karsilayacak?

2019-1760 Dosya numaralı başvurunuzun durumu aşağıda yeralmaktadır.

(GİB)Merkez Sağlık Kuruluna Raporunuz gönderildi. Sonucu bekleniyor. 26,11 2019 da maliyeden gitti hala ankaraya neden ulaşmadı acaba ne zaman baksam eviss de böyle yazıyordu

nothiing2lose
10 gune kadar sgk evrak gelecek buyuk harfle yazilacak.herhangi bir kontrol muayeneniz yoktur yazarsa suresizsiz dirr😁
Eve gelecek evrak15 gun icinde😊

Yüzde 42 engelli raporu ile nekadar maaş bağlanır?

2000 once 90 gunum 1530 tl suan maasim
4500 is gunu bu arada yazmayi unuttum

müracaatı yaptikan sonra işyerim beni çıkartır yada kendim çıkar isem vergi indirim talebimi etkiler mi ?
Calisiyorken basvuru yaptin sikinti yok

Kurula giren dosyanın ne kadar sürede çıktığını bilen var mı
3ila 5 ay arasi
1 ay kuruldan sonra ust yazi surer
Endereren

Islemler 6 ay surer gunude tamamsa emekli ol..suren bitmeden 3 ay once tekrar hastene sevk al ...ayni sonucu alirsan sikinti yok suren doldumu maas yeni rapor onaylanincs toplu odeme alacan.neden bu kadar kasiyorsun mutlu olacagina hayret..😁

iscev
Mart ta tabela degisir...eviss de 4 ay surur oradan cvp gelmesi maliyede belirtmistirde siz anlamamisin8zdir

bak kaybim olacak ona endişe ediyorum. ocak 1 itibarıyla emekliliğe hak kazandım. Şuan %50 raporum var. Rapor yenilemek sorun değil aksine raporum artacak, önümüzdeki hafta ameliyat olacağım ordanda oran alacağım. aynı 8slemleri yapmak beklemek sıkıntı. Senin söylediğine göre., 6 ayda sonuçlansa, 6 ay emekli maaşı alırım, ama rapor süresi bitince, tekrar 6 ay mı bekliycem, maaş ödemem kesilecek mi?

EMRAH İLGÖZ

Bugün aynı soruyu istanbuldaki vergi dairesine ben sordum,dediler ki bakanlıktan gelen belge ile emekliliğin için başvurabilirsiniz,bir yerde çalışmadığı iz için vergi indirimden yararlanamaz siniz ,çalıştığınız yerden ayrılırsaniz vede evrak gelmeden başka işe girerseniz yeni işyerini bize bildirmeniz gerekmektedir dediler, umarım yardımcı olmuşumdur

Üst Alt