Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Korhan1978

Arkadasim dua et dokturun senin raporu incelerken esi ile kavgali olmasin yoksa yandin 😂😂😂😂 gittigi gibi onaylanip gelir merak etme 5 ay bekleyecen stres yapacan da eksik evraktan donmesin dua et

Hayirli olsun ins bizimkide hayirli sonuclanir

Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben calisiyodum isten ayrildim sonuc gelince evraklarimi teslim ettigim vergi dairesi gebze kocaeli ordan alabilirmiyim eylul 17 tarihli

Bu evisse nasıl ve nerden giriyoruz bilgi alabilirmiyiz yada link atarmisiniz

Cello hangi ildeysen örnek evis İzmir evis adana evis İstanbul vs gibi orda seni yonlendirir

Alp78 işyerinden ayrıldığını söyleyip evrakları teslim ettiğiniz vergi dairenizden alabilirsiniz. Hatta e devletten sgk işe giriş/çıkış bildirgesini çıktısını alın isterlerse ibraz edersiniz. Benimde 11 Eylül önümüzdeki hafta vergi dairesini tacize başlayalım😀

Cello27 her ilin vergi dairesinin engelli vergi indirim sorgulama ekranı yok. Gaziantep için gvdb.gov.tr sayfasında engelli vergi indirimi bölümü var fakat sorgulama ekranı yok. İnternete Gaziantep evis olarakta baktım senin için bir sonuç bulamadım.

Alp78

Alp bey merhaba benimde gebze vergi dairesi sonuç geldiğinde vergi dairesinde alabilirsiniz calışmadıgınızın bi önemi yok

Ahmet turhan

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim nerden başvurmuştun ve emeklilik için ise tekrar bilgilendirirsen seviniriz Benim dosya da 13 09 varışlı inş. sonuç çıkar beklediğimize değer herkese geçmiş olsun tez zaman da sonuçlanması dileklerimle..cümlemize

Arkadaslar tesekkurederim bilgilendirme icin insallah hayirli sonuclar aliriz bizimkilerde 10 gune kadar cikar

2 Eylül onaylandigina gore eylul ayindakiler merkez saglik kurulu tarafindan bakılmış sadece yazilarin yazilmasi bekleniyor..benim tahminim..

Gecenhafta ici gebze vergi dairesini aramistim ayin 20 sinde arayin gelir demisti biz yinede internet vergi dairesinden takip edelim ankaradan bilgi alamiyoruz

Arkadaşlar sizler yine iyisiniz.Ben gittim dosyam ortada yok.15 mart 2019 da verdiğim dosyaya engelliliğe karar verilemedi diye ek evrak istediler.19 temmuz da vergi dairesine teslim ettim 24 temmuzda MSK ya gitti. Kasım sonunda aradım 27 Kasım da kuruldan çıktığı söylendi.Bekle bekle sonuç yok . Kaç defa aradım hep aynı cevap sonuçlanmadı denildi. Artık dayanamadım 8 ocak 2020 de GİB e gittim.Dosyama bakmaya gitti memur geri döndü dosya ortada yok. İçeriye gittim dosyanıza nöroloji doktoru bakacakmış denildi.Memur içeriye (kurula) verdik evraklarınızı dedi.İyi de dedim daha önce aradığımda 27 kasımda kuruldan çıktı dediniz dedim.olsun diyor 2.defa girmiş olur.2 sonuç çıkar dedi.Ne güzel değil mi şaka gibi.Elimiz mahkum olduğu için birşey diyemedim.Tepki versem gıcıklık yapabilirdi.Bu sefer kasıtlı dosya yok olurdu.15 güne kadar çıkar dediler.Ya arayın ya burdaysanız gelin denildi.Aradığımda telefona bakılmıyor ki gelirim dedim.Olayın özeti bu 10 ay oldu bu çile biter inşallah.Benim şanssızlığım heryerde birşey mutlaka beni bulacak. :(

Arkadaslar istanbul unkapa ni sgk 9 ekimde ankara giden evragim (gecen sene 1 yil sureli evragim)bugun itibari ile eve gelen evrak ta suresiz emekli oldugumu bildirmisler..herkese rabbim hayirli haberler nasip etsin

Öyle olmuyor arkadaşlar. Örneğin benim 15 ağustos daha yok ama 29 ağustos 3 ocak 'ta onaylanmış onun için saçma sapan iş yapıyorlar kimse anlayamaz bunları

Ben ağustosum daha gelemedi sonuc

Sen hangi ayda vermiştin kardes

Alp78
Sen hangi ay vermiştin kardes

Bence bu Ankara dosyalara karışık bakıyor benim rapor 27 Eylül. Cevap aralik12 olarak geldi eksik evrak tan önümüzdeki salı günü yeniden heyete. Ondan sonra bakalım kaç ay bekleyecegiz

scorp06

Gerçekten sizin çok sıkıntılı olmuş.yanlış hatırlamıyorsam burada yazmıştı bir arkadaş da şubat 2019 dan beri bekliyordu.Umarım en kısa zamanda onaylanır..

Şu Istanbul yıkılma dan alsam emekli paramı yoksa gözüm açık gidicek sallandı yine buralar inş. bir şey yoktur

Üst Alt