Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Feray23

Evisten sadece İstanbul'da ikamet edenler mi? görebiliyor ben bakıyorum tc kimlik kaydı bulunamadı yazıyor Kocaeli' den gönderdim 20.08.2019 'da Ankaraya kaç günde gider bilmiyorum bazı arkadaşalar aradık konuştuk diyorlar ben hiç ulaşamadım yarın vergi dairesine şahsen gidip soracağım yemin ediyorum kafayı yemek üzereyim acaip çile çekiyoruz.Düzgün bir site yapılmammış evrakın durumu muamma.Şaşkınız ne diyeyim.

Gurba yeni katıldım benim rapor ankaraya 22 08 2019 varış ne zaman belli olur

Anlamadığım şey şu benim başvuru 5 temmuzdu aralık ortasında incelendi ama karar verilemedi demiş.engele dair bulgular net değil iş karar verilmesi için engele ait bulgular nasıl karar verildiği ve aşağıdaki hususta değerlendirilme istenmiştir demiş
Sadece volüme duyarlı sipşrometrik fonksiyon testi yazmış.
Bende tansiyon klas2 20 puan
Hiperlipidemi 10 puan
Nörooatik ağrı 10 puan
Astım 20 puan olarak toplam 48 puan rapprum var
Vergi dairesindeki bayan sizi hastaneye sevk edicez çalışma belgesi getirin
SFT yi istemişler dedi
Bende vardı dedim size sftmi ldl için idame tedavi raopurumu ve tahlil sonucumu
Nöropatik ağrı için boyun mr filmi sonucumu
Ht clas 2 için sol ventrikül hipertrofisi için ekokardiografi sonucumu vermek istedim siz almadınız neden almadınız diye sordum.
Bende bu arada tüm bu hastalıklar için kullandığım ilaç çıktısı ve raporları var teslim etmek istedim almadınız bu eziyet neden diye sordum
Bu arada raporum e imzalı yeni rapor
Ve arkadaşım başvurdu onunki %41 ile onaylandı. Onun taporuda e imzalı fakat Raporun üstünde benden farklı olarak astım demiş 20 puan fev1/fvc 101
Polio sekeli 16 puan sağ bacakta 5 cm kısalık 4/5 güç kaybı
Nöropatik ağrı clas 2 10 puan demiş ama ne açıklama ne film var ne ama benimkinde bu açıklamaların hiçbiri yok.o garklı hastaneden aldı raporu ben büyük dvlet hastanesinden aldım
Neyse konuya döneyim
Eksik evraktan döndü bana sadece sft diye yazılmış hastaneye sevk aldım heyetten sftyi çıkartıp doktora kaşeletip üst yazıyla (elden vermeden diye ankara özellikle belirtmiş ) 10 gün önce yolladılar hastaneden.
Bu kadar ayrıntılı neden yazdım en küçük bilgi bile belkide yeni başvuru yapacak arkadaşlara ışık olabilir
Ben sadece sft değil tüm evrakları vermek istedim.bana kadının söylediği hayır yazıda gördüğünüz gibi bu rapor incelenmiş ve ve karar verilememiş verilmesi için sft istemişler dedi (gelen yazıda en altta koyu ve biraz büyük karakterde yazılan sft açıklaması var başka bişi yok
Ne eko ne mr sonucu ne ilaçraporları vs)
Hastanede heyete gittiğimdede ısrar ettim bunlarıda ekleyelim diye olmaz ne yazıldıysa biz onu eklemek zorundayız sadece yazılan yazıdaki soruya cvp veririz sistem bu merak etmeyin bu defa yüksek ihtimalle onaylanır dedi
Artı bana Eksik evraktan dönen bir rapor
Daha gösterdi.bakın dedi bu da dönmüş tesadüf cevap yazıyoruz dedi
Epilepsi için Serum ilaç düzeyi
Eko kağıdı mr artı emg test sonucu falan 3-4 evrak istemişler.
Anlamadığım benden neden sadece sft istediler??
diğer bulgularla ilgili ne eko ne mr sonucu ne tahlil yada kolesterol için idame tedavi raporu ldl tarihi sonucu istemediler
Bana gösterilende kalem kalem yazıyodu istenenler benden tek sft istendi
Kafam facia karıştı vermek istesemde yine de diğer sonuçları almadılar gereksiz yada fazla bilgiye gerek yok dediler incelenmiş bu istenmiş tek kalem sft..
Aklımda deli sorular ulan birdaha döner mi diye kardeşim madem sft önemli başvururken alsana lanet herifler be uğraştırıyorsunuz insanları
Başına gelen varsa arayabilir konuşalım fikir vermek şsteyen yok göstermek isteyen yada yok kardeş bu yeterli demişlerse bunu gönder diyen varsa vallahi arayın sevinirim
Yada banada tek şunu istediler sonra onaylandı yada birdaha döndü şunu istediler bu yoldan git şöyle yap diyen varsa Allah için yol göstersin
0549 8238217 tlfnum
Teşekkür ederim Allah hepimize yardımcı olsun sabır versin

Cello27

Kardeşim benim 24 temmuz eksik evraktan varış benim rapor sonuçlanmadı daha.Ben bugün görüştüm evrakı vereli 9.5 ay oldu hala çıkmadı.Senin çıkmaması çok normal.

Süreli %64olan raporum eksik evrak ve raporda çelişki olduğundan dolayı hakem hastaneye sevk etmişler. hakem hastanede ne gibi işlem yapılıyor ve nasıl sonuçlanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

Hakem hastane yeniden rapor düzenler.Tekrardan heyete girersin.

Cello27

Arkadaşım E devlet te hiç bir şey gözükmüyor ordan beklemeyin.Ankarayi arayın gönderdik dediklerinde maliyeye gidin.hemen yazınızı alın. Yazıyı hazırlamaları 5 dk bile surmuyo

Arkadaşlar Merhaba...
Brakial Pleksus %40 raporumu, 19.07.2019 tarihinde Büyük Mükellefler Vergi Dairesine teslim ettim. Aynı gün online olarak Ankara'ya iletildi.
Yani Ankara varış 19.07.2019, Bugün, Büyük Mükellefler Vergi Dairesini arayıp öğrendim ki evrak vergi dairesine 19.12.2019 tarihinde ulaşmış, onlarda iş yerime posta yoluyla tebligat olarak göndermişler fakat ptt halen teslim etmemiş. Sonuç olarak telefonda edindiğim bilgiye göre eksik evraktan geri dönmüş ve hastaneye sevk edilmişim yine telefondan edindiğim bilgiye göre EMG isteniyormuş. Süreç eksik evraktan sebep yeniden başlıyor.

Merhaba arkadaşlar Ankarayı 161 inci aramamda açtılar telefonu 18.08.2019 Ankara varışlı raporum henüz sonuçlanmamış ay sonunu bulmaz sonuçlanır dediler. Bilginize

Arkadaşlar ben martda 25 yolladıgım evrakım nısan 27 geldi 30 günde şimdi emekliyim inşallah herkese nasip olur emeklilik

Arkadaşlar herkese selam ben raporumu maliyeye 22.12.2019 tarihi ile gönderdim yani teslim ettim sonuç bekliyorum çok uzun sürer mi acaba

en az 4 ay sayacaksın ama erken dönenlerde olabiliyır.benımkı 28 günde geldi

Benim 5 ayı geçti vergi dairesine 31 07 2019 başvuru yaptim halen bekliyorum

Bugün ankarayı uzun aramalar sonunda ulaştım 22 08 2019 ankaraya varan raporum ocak 15 si bulur dediler

Benim 6 Ağustos tarihli raporumun , Ankara'ya varış tarihi 11 Eylül muhtemelen sonuçlanması Şubat'ın ilk haftasını bulur sanırım değil mi?

Değerli arkadaşlar 20.08.2019 tarihli raporum dün yüzdesi düşmeden onaylanarak İzmit vergi dairesine gelmiş bende bu gün raporumu alarak emekli başvurumu yaptım,Allah herkezin yardımcımcısı olsun darısı başınıza.

ahmsen benimde 28.08.2019 rapor, 11.09.2019 Ankaraya varış. Ocak 15 ten sonra vergi dairesinden sık sık sorgula. Eviste görünmesi daha geç olur. En azından ocak ayı içinde vergi dairesine gelmiş se tebligatı beklemeden elden alıp, ay sonunda emeklilik işlemi vs. Yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ne eylülü daha ağustos yarım olmuş benimkisi 08.15 hâlâ gelmedi
yosunn22

Bence ocak sonu şubat başı eylül olanlar

Bu süreç e devletten yada başka bir dijital platformdan takip edilemiyor mu?

onaylanan / onaylanmayan raporların MSK'da bekleme süreleri :

BAŞVURU SONUÇ GÜN SAYISI

23.Tem 9.Ara 139
11.Tem 11.Ara 53
17.Tem 12.Ara 148
30.Tem 11.Ara 134
27.Tem 12.Ara 138
16.Tem 17.Ara 154
1.Ağu 12.Ara 133
26.Tem 18.Ara 145
12.Tem 26.Kas 137
5.Tem 16.Ara 164