Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yusuf Yusuf

Oranınız düşmez. İşten ayrılabilirsiniz.(aynı benim durumundasınız. Ben de işten çıkmıştım. Benimki ler onaylandı.

BAYSAL 73 Heyet başkanı %50 aldığım kalp rahatsızlığı hakkında belge istemeden onayladı belgeleri vermem gerekiyormu acaba yanlış hesaplama var diye geri gonderebilirlermi ankaradan

Teşekkürler

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla vergi dairesine evraklarınızı verirken tüm tetkik sonuçlarınızı da heyetinizin arkasına zimbalamaniz gerekiyor bunu keşke baştan soyleselerdi boşu boşuna zaman kaybetmeseydik

Agustos tez biter kurban bayrami tatili 30 agustos tez biter insallah

Kurban bayrami kac gun tatildi bilen varmi

Her gün heyet e girmedigimiz için bilmiyoruz tahlil sonuçları nı Heyet e girerken vermek en mantıklısı yarın gidip düzeltmeye raporlarını vermeye gideceğim evet bu gün sabah erkenden gidip hastaneden evraklar gitmeden eksik olan yağlı ve raporlarımı heyette ki memur a teslim ettim içim rahatladı.

Son düzenleme:
Uyku apnesi raporunun aslını muhakkak göndermen gerekliydi ilave olarak gönder eksik evrakdan geri dönmeden hallet
Yoksa süreç uzar

Ya böyle saçmalık olurmu? Bize neden baştan vergi dairesi evrakları eksik söylüyor biz nereden bilelim ilaç raporlarını vs istediklerini saçmalık şimdi 20 Ağustosta gönderdiğim evraklar tekrar gerimi gidwcwk anlamadım.

Mehmet1334
Sevgili kardeşim Mehmet bu gün vergi dairesi ile görüştüm 10 sonra gelir evraklarını elden teslim ederiz dediler benimde 20 Ağustos bekliyoruz.

Ranhower

10 güne kadar onaylanır anlamında mi söyledi ki,? Ben cuma günü aradım daha kuruldan çıkmadı dediler Ankaradan (merkez saglik kurulu)

Arkadaşlar kafa karışıklığı olmasın vergi dairesi bana ilk müracaatda bir evrak verdi,heyete girebilmek için ve bana dedikleri sen bize evrak getirmeyecek sin hastane vergi dairesine evrakları gönderiyor vergi dairesi de Ankara ya onaylandıktan sonra Ankara şehirdeki vergi dairesi ne gönderiyor vergi dairesinde hem iş hem de ev adresine gönderilecek dediler her şehirde farklı mı acaba bu işler

Arkadaşlar benimkisi 15 ağustos daha çıkmadı aradım ağustos ayında olduklarını söylediler ama karışık bakıyorlarmış. Ağustosta çıkan kimler var acaba

ckaya

evraklarınızı özellikle uyku apnesi için olan test sonucunuzu şimdiden verin.Ben de vergi dairesine verdim.

Arkadaşlar bu gün vergi dairesindeki memur ile görüştüm Kocaeli -İzmit vergi dairesi memur 10 gün sonra evrakın gelir ozaman gel elden de alabilirsin dedi.Zannedersem memurlar az çok ne zaman evrakın geleceğini bilir diye düşünüyorum,20 Ağustosta evrakımı teslim ettim aylar öncede söylediler 5 ay ve üzeri gelir demişler idi demek ki ayın 10 'nda evrakı teslim ederler diye düşünüyorum.

bende bobrek yetmezligi,isitme kaybi ve yuksek tansiyondan toplamda %59 oran aldim. engelli raporumda 2 senelik tahlilerim ve isitme kaybimin oranlari yaziliydi. yine de tahlil isterlermi endiselendim :(

S a 01/08/2019 tarihli vergi dairesine teslim ettiğim rapor merkez sağlık kurulu 26/12/2019 tarihinde eksik evrak sonuç geri geldi devlet hastanesine eksik olan tahlil ilaç raporu tamanlandı merkez sağlık kurulunda ne kadar sürede sonuçlanır allah herkezin yardımcısı olsun

AAK

Sizin hastalığınız ne idi ve han hastalığın evrakini istediler? Sizin sorunuza gelince ankaraya varıştan sonra 4 ile beş ay yeniden sayfadanız.

Arkadaşlar burada 100.42 ile engelli güncellemeye girdik emekli olupta raporunu derecesini 100.34de düşürüp maaşı kesilen ve ankaraya gittikten sonra rapor ne derecede geliyor

AAK

En az 4 ay daha

34 te maas a hayirli yolculuklar😁

Hastane nin verdigi rapor uygulaniyor artik

Yapacak birşey yok 4 ay daha bekleyeceğiz kusura bakmayında 34 te maaş a demişsiniz onu anlayamadım

Arkadaşlar evrekım Ankaraya ne zaman gittiğini nerden görebiliyoruz?internette yolu var mı?

Bugün ankarayi 100 den fazla aradım açmadılar. Başka biryerden bakabiliyormuyuz sonuca bilen arkadaşlar varmı

yeniyiliniz kutlu olsun.rapor 5 ay sonra eksik evrak diye gelmezse onemli degil nerde oldugu
edevletten arama yerine engelli vergi indirimi yazin vergi dairesinin dilekce bolumunde gorebilirsiniz ama durum kismi faso fiso

nissaca

Edevletten basvuru evraklari gözüküyor sonuc yok.acaba gelen evraklarım kısmınanamı gelecek

Herkese iyi seneler arkadaslar. Benim onaylanan raporum fatih vergi dairesinde imzalanmayi bekliyor. Sunu ögrenmek istiyorum vergi dairesini beklemek yerine ssk ya direk gitsem ssk nin sisteminde benim vergi indirim belgem gözüküyomu. O sekilde emeklilik basvurusu yapabilirmiyim. Yada is yerine gelmesini mi beklesem

Küreli

Sen bu onaylanmış raporu ,e devlet interaktif vergi dairesi sitesinde gelen evraklar bölümü yada E tebligatlar bölümünden herhangi birinde görebiliyormuşum.yani sizin rapor onaylanmış vergi dairesine gelmiş ise burda gözüküyo olmalı.Ayrica duyduğuma göre şu evis denilen sistem gibi Ssk da bütün aramaları görebiliyormuş.bilginize

Herkese iyi seneler arkadaslar. Benim onaylanan raporum fatih vergi dairesinde imzalanmayi bekliyor. Sunu ögrenmek istiyorum vergi dairesini beklemek yerine ssk ya direk gitsem ssk nin sisteminde benim vergi indirim belgem gözüküyomu. O sekilde emeklilik basvurusu yapabilirmiyim. Yada is yerine gelmesini mi beklesem

Senin varış kaçtı onu ogrenebilirmiyim

Küreli

Bu nasıl sistem arkadaş benimkisi 15i .sizinki hangi il büyük ilerki uzun sürüyormuş benimki ondanmi açıklanmadı acaba gaziantep

Üst Alt