Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

hsnpiyi uyku apnesi benim ahi oranım 27 orta dereceli obsüktrif uyku apnesi ama üste yakın ahi oranım..
Yüzde 10 vermişlerdi hastanede apneye..
vergi dairesindeki memura neden bir yıl süreli abi diye sorduğumda Memur apneden olabilir dedi
Ama son olaylardan anladığım kadarıyla
ŞU SAHTE ENGELLİ RAPORU İLE EMEKLİ OLMA OLAYI PATLADIKTAN SONRA DAHA TEMKİNLİ YAKLAŞIYORLAR
bu da bizlerin şansı napalım artık zaten bende şans hiç olmadı ki ....

Kerem29

Arkadaşım o şans bana hiç gülmedi ben ne yapayım.15.03.2019 da vergi dairesine evraklarımı verdim.Raporun onaydan çıkmasını beklerken 12.07.2019 da yazı geldi ek evrak istiyoruz dediler.19.07.2019 da vergi dairesine teslim ettim.24.07.2019 da gib msk ya gitti.O tarihten itibaren defalarca aradım ama her seferinde çıkmamış cevabı aldım.27 kasımda kuruldan çıktı denildi. Bekle bekle cevap yok.En sonunda 08.01.2020 de bizzat gittim,dosyamı bulamadılar.Daha sonra dosyanızı kurula verdik 15 gün sonra arayın veya gelin dediler. Arıyorum telefona bakan yok yarın gideceğim . Bu kadar olmaz sanki dalga geçiyorlar. Raporum 1 yıllık ve süresi 01.03.2020 de doluyor siz hesap edin artık. :mad:

Kerem29

vardır bi hayır demekten başka çare yok. bıldiğim kadarı ıle 2. rapor alırsan 1 yıl sonra 2 yıllık sonra süresiz veriyorlar.

scorp06 o zaman benim hikayemi dinle sen bakalım bi
Yaşım 40 Evliyim iki oğlum var 13 ve 8 yaşlarında..üniversite okudum Ansiklopedileri yalayıp yuttum 8 numara miyoptum
Bilim adamı olmam gerekirken baba mesleği diye müteahhitlik yapmaya başladım
İki sene önce 6 trilyona yakın bi borçla battım 58 tane icra dosyam var 18 tane icra ceza davam var türlü türlü hastalıklara düçar oldum iki senede saçlarım bembeyaz oldu dün ne yediğimi unutuyom şuan
Ve hepsinin üstüne çek kanuna göre ödeyemediğim çeklerden 5 yıl hapis çıktı
Emekli olayım da aylık 1200 tl ile hapiste geçinirim diye uğraşıp duruyorum 6 Aydır
Benim yerimde başkası olsa intihar ettiydi çoktan
AMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA İNANCIM VAR BENİ O İNANÇ AYAKTA TUTUYOR ...

Kerem29

Çok üzüldüm ama inancınız ile ayakta durdugunuz içinde kutluyorum...en önemli olan bu bence..bu günlerde geçecek, tevekkül sadece tevekkül...her inişin bir çıkışı var, lütfen kendinizi bırakmayın...eskiler ne der; kul sıkışmadan Hızır yetiş mezmis... Allah'a bol dua edin, Rabb'im sizi bu zor durumdan bir an önce çıkarsın,tekrar huzurlu mutlu günlere döndürsun inşallah....

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suzerk allah razı olsun dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum insanlar sır mucize isterler hep o sır tam dediğiniz gibi DUA ama hemen dua ettim olacak olmadı duam kabul olmadı diye bişeyde yok
DUA nın yanında birde SABIR ve TEVEKKÜL
İNŞ bizler bunları idrak edenlerden oluruz
Allahım bu mecradaki herkesin ne dileği varsa kabul etsin inş rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🙏🙏

Benim 19 eylül raporum..bugün ulaşabildim..telefona bayan çıktı..raporunun kurula girdigini fakat sonucu daha goremedigini,sisteme atılınca görebileceğini söyledi..heyecan dorukta..

Arkadaşlar benim rapor süresiz onaylandı bugün evisten gördüm ağustos ayında Ankara'ya gitmişti darısı sizin başınıza inşallah arkadaşlar
Ercanuzel LazraiL28

Lazrail sana kadın kurula gitmiş yazıları hazırlanıyor demiş sen tam laz işi kadını çıldırtacak sorular sormuşsun ben olsam sana daha sert davranirdim kadın yine iyi demiş selamlar kardeşim

mutasya

Kardeş ben emin olmak istedim malüm burda yazıp çiziliyor ben onaylandı mı onu öğrenmek istiyorum o kurul da kurul diyor yav kurulla girince onaylanmış mı olur diyorum dosyalar arkadaşlar da üst yazı yazılıcak diyor onun için lazlık la laf ebeliğiyle alakası yok mayıs dan beri bekliyorum kayıp ne kadar tahmin edersin netice de para bu din iman değiştirir insana neyse kardeş kadın işini yapıcak biz de resmi olmasa da türkiye nin bir numarası koç holding de çalışıyorum kimseye kendini beğendirmek zorun da değilsin ama işini de iyi yapmak zorundasın tek başına da olabilirsin on kişi de olabilirsin görev kutsaldır neyse yazdıkça yazasım gelicek doluyum zaten bu büroksasiye :)

Benimki dün kurula girmişti aradığımda bugün evisten baktım onaylanmış yazısı yazılıyor diyordu eviste

Benim 17 eylul dun gorusmustum pazatesi arayin dedi hayirlisi olsun az kaldi haftaya sonuclanir ins raporu onaylanip sonuc alan arkadaslarinda gozu aydin

Evis yapim asamasinda diyo e devletten bakiyorum isleminiz sonlandi diyo anlamadi nerden bakicaz

Merhaba iyi akşamlar, kurula giren dosya ne kadar zamanda çıkar ve memurlara yazım verilir

Arkadaşlar
Emekliyken Kontrol Muayenesi olup da sonucunu e devlet , internet vergi dairesi vs. gören var mi.
Ankara nın raporu onayladığını öğrendim ancak hiçbir yerden göremiyorum. Ankara onaylayali 3 hafta olmuş.
Bilgisi olan arkadaşların bilgisini rica ederim.

kaya46
Arkadaşım hakem hastane değil.Sol ayak siyatik sinir kaybı.baston ve kısa ayak ateli ile yürüme.
NEJOO
ARKADAŞIM GOGLE DA AYRINTILI BİR ŞEKİLDE ARIYORUM. AMA BULAMIYORUM..EMSAL OLAN BİR ÖRNEK VARMIDIR.

Üst Alt