Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bugün 278 defa aradım ulaşamadım

Cello interaktif vergi dairesi yaz e devletten giriş yerini tıkla sicreni yaz açılan sayfada gelen evraklarım yazan yere bak olumlu olumsuz birşey var ise anında görürsün oradan

vergi indirimi için evraklarımı verdim süreci nereden öğrenirim

Evisten bak görürsün

kurul hangi sıklıkta toplanıyor.

Salı ve perşembe günleri

Evis ten sorgu yapmak için dosya numarasını nereden alabilirim. Rapor numarasını giriyorum fakat sonuçlandıramıyorum.

Yarin evragi gelen bir zahmet gidis ve gelis tarihlerini yazarsa sevinirim birde ulasan olursa 9 ayin kacindalarmis bir zahmet sorsun

MERCAN23

Engel oranından ilave edilecek tutar var 3. Derece 52.5
2.derece 105
Sizinki 2.derece 1858 e 105 ilave edin maaşınız çıkar
Zam lar hariç

Arkadaşlar ayın 13 ünde bakanlığa gittim
indirimim onaylanmış 10 güne vergi dairesi ne gider dediler
Bugün de ayın 21 .vergi dairesine gittim daha bi on gün daha geçer dediler
İmzalardan geçiyormuş... işyerine göndeririz dediler ama elden de veriyolarmış...
Ne zaman gideyim vergi dairesine almaya?

Eylül un kaçına bakıyorlar acaba bilen varmı?

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende ulnar sinir kesisi var emg filan hiç bişey istemediler vergi dairesinde başvururken inşallah yeniden eksik evrak deyipte silbaştan başlamam

Bu işlemi yapan varsa tecrübesini aktarsın diye yazmıştım aramayı biliyoruz🤔 saol fikrin için

2 Eylül Eylül’ün başına bakıyorlar şuan

Arkadaslar arayanlar ayin kacina bakildiginida sorsunlar sonuc alanlarda tarih yazarlarsa iyi olur ankarayi zor dusuruyoruz yardimci olursaniz sevinirim ben ariyorum tel acan yok sadece burdan bilgi ediniyoruz

Ben ağustos için aradım 15 idi daha imzada olduğunu söyledi. Daha 6.ayın gelmemiş olan varmış ona göre düşünün. İsmimi aldı seninkine bakalım dedi bekliyoruz

30.09 tarihinde büyük vergi mükelleflerinden müracat ettim buğün saat 12.00 sonu 92 94 ile biten numaraya ulaştım şubatın 10 ile 15 sonuçlanır diye söylediler bilginiz olsun.

Bu vergi indirimi beklemek dönmeyecek sevgiliyi beklemek gibi bir şey oldu...sevgilimi görürseniz onu çok sevdiğimi soyleyin..ben artik dayamamicam..hasretinden prangalar eskittim..:)

Sonu 92 olan noyla gorustum bayan cikti benim eylul 17eylul ayina bakiliyo tarih veremem dedi karisikmis cumaya kadar ellerindekini bitircekler pazartesi arayin yakinda cikar dedi net bisey soylemiyo ama bildigim eylul ayinda olduklari ve karisik bakildigi hayirli sonuclar aliriz ins sabir

Kenan1234k ,
Raporunuz 2019 yılında alınmışsa rapor numarası öncesinde 2019- yazın. Örneğin 2019-12345 gibi.
Sanırım o zaman giriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bir sorum olacak. Gelir idaresi edevlet üzerinden sistemde bulunan dilekçelerim bölümündeki sorgula butonuna bastığım zaman dilekçe sonlandırıldı diyor. Bunula ilgili bilgisi olan varmı. Ayrıca dilekçe tarihi 9 eylül. Şimdiden teşekkürler

Hic kimsenin evragi gelmiyormu hic paylasan yok su tarihte gitti su tarihte geldi diye

Merhaba arkadaşlar Ahi 71 %35 uyku apnesinden aldım...55 DB sol kulak orta derece işitme kaybı %6 aldım ve hipertansiyon dan %10 aldım..toplam %51 balthazard a girdi 45 engel oranım SÜREKLİ rapor um var...Ankara ya gitti %40 altına düşermi 1994 işe girişim 7800 günüm var tşk ederim...formları okuyorum İLGİNİZE TŞK EDERİM

Bir arkadaş fikir verir ise çok sevinirim ağır sanayide çalışıyorum Demir Çelik

İzmir evis ten takip ediyorum maliye bakanlığına gönderildi cvp bekleniyor yazıyor

Ercanuzel Korhan1978
Eviste Hangi ayda maliye bakanlığına gitti yazıyor?

kaya46
Ben e devletten baktım bulamadım sizin bahsettiğiniz yeri tam olarak nereden nasıl giriş yaptınız e devletten

6 Ocak

Mutasya 6 Ocak ta gitti görünüyor Haziran ı bulur problem değil önemli olan ank oranı düşürür mü sıkıntım o

Üst Alt