Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

timegoesby

Evet 1 yil surel vergi indirimn den 1 yil emekli oldumi 4500 gunden ilkgelen sgk evraginda hastane sevk tarihi yaziyordu 2 inci heyette suresiz raporumu alip ankara ya yollandi ayni sekil gelir idare si onayladi 2 gelen evrakta buyuk harflerle hic bir kontrol muaeyeniz bulunmaktadir ..yani sureaiz emeklisiniz denmekte..

Merhaba Arkadaşlar, şimdi 1 seneyi geçen vergi indirim başvurusu için % 42 olan raporum %21 olarak geri döndü.bende 3 kez eksik evrak diye evrak istediler.peki bu kararı alacaktınız neden bu kadar eksik evrak var diye evrak istediniz.Kafam allak bullak oldu.ne biçim bir sistem.kendilerinden olsa şimdiye kadar kaç defa emekli etmişlerdi.Allah nasıl biliyorsa yapsın.

peki şimdi ne yapacağım valla kafam durdu.

Sayfa 716 da donmus

717 sayfa görünmüyor acilmiyor sanırım dönmüş ne zaman duzelir

Antalyayusuf

Kardeşim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Seninle aynı durumdayım. Bendende 3 evrak istediler. 15.03.2019 ilk müracaat 12.07.2019 ek evrak istendi. 19.07.2019 vergi dairesine gidiş 24.07.2019 GİB MSK na varış ve hala cevap gelmedi. Aynısı banada olabilir bakalım bekliyorum.10 ay bitti raporum 1 yıllıktı.01.03.2020 de süresi doluyor. Şaka gibi 1 senede sonuçlanmıyor sonuç geliyor olumsuz.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini :mad:

9/92019 da vergi indirimi için başvurdum bulunmuş olduğum ilçe vergi dairesine ankaraya evrakları gönderdiklerini söylediler hala sonuç yok e devlet üzerindenden baktığımda evrağın üzerinde sek edildi diyor dilekçe durumunu sorgulama dediğimde hata veriyor nasıl öğrene bilirim %40 sürekli raporumvar engelli kimlik kartımda mevcut raporum 2016 da almıştım

Bugün Ankarayla görüşüp bilgi alabilen var mı arkadaşlar?

20 eylül Ankara'ya giden raporum şubat sonu ,mart başı gibi çıkacağını söylediler.

Aynı sıkıntı bende oldu süresiz 64 olan rapor eksik evraktan yeniden heyete girdim 2 yıl süreli %35 e indirdiler. İtiraz edince bana siz eksik evraktan geldiğinizi belirtseydiniz heyete girmenize gerek yoktu dediler. İl Sağlık kuruluna itirazimi yaptım. Şimdi 3 hakem hastaneye sevk ettiler bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek. Eksik evraktan raporu geri gelen arkadaşlar mutlaka üstüne basa basa eksik evrak tan geldiğinizi bildirin. Eksik evrak kurumlar arası halledilir hastaya evrak teslim edilmez il sağlık kurulunun söylediği

Bugün görüştüm geçen cuma sonuçlanır dedikleri 02/08/2019 tarihli raporum hala imzada görünüyor bir imza eksikmiş cuma birdaha arayın dedi bilginize

Nasıl itiraz ederim.örnek varmıdır elinizde örnek taslak varmıdır. Vergi dairesine mi yoksa vergi mahkemesine mi itiraz edeceğim

Sol ayak siyatik sinir kaybı.baston kullanıyorum.kısa ayak ateli ile yürüyorum.eksik evrak emg ve nöroloji tetkikleri
hepsinde yeni tetkikler istediler.hepsindede yeniden emg ve nöroloji doktor yazısı var
ama yinede nasıl oluyor anlamıyorum.

Berkduru, manhem teşekkürler. Geçen hafta aradığımda 10 eylül tarihli raporumun ay sonuna kadar tüm işlemlerinin bitmiş olacağını söylemişlerdi.

15 ağustos hâlâ ses yok evis de yok zaten gaziantepte başka bir yerden bakabilen varmı yardımcı olur musunuz

Monstro

Yalan söylüyorlar banada aralığın sonu dediler 20si oldu ses seda yok

Öncelikle gecmis olsun ,üzüldüm . Merak ettiğim için soruyorum ,hastaliklariniz neydi..

Cello27 Allah hepimize sabır versin kardeşim. Senden ses soluk çıkmayınca senin gelmiştir diye düşünüyordum :)

Cello27
benimde 22 ağustos halen cevap gelmedi ankara ile bugün görüştüm cuma gününe kadar çıkmazsa mutlaka arayın araştıralım denildi

Monstro
Yok usta bugün 278 defa aradım ulaşamadım yeminle başka bir yerden de bakamıyorum. Hayırlısıyla bekliyorum

NEJOO
Ben de ararım cuma günü inşallah iyi haber alırız

Merhabalar Ankara vergi dairesi ne ulaşamıyorum aradığım bütün numaralara telesekreter çıkıyor veya kimse cevap vermiyor lütfen yardımcı olun

Vergi indirimı

Konya vergi dairesine 06.12.2019 tarihinde vergi indirimi için evraklarımı verdim süreci nereden öğrenirim bilgisi olan varmı ankaraya evraklar hangi vergi dairesine gidiyor cevap için teşekkkürler

Eksik evraktan hakem hastaneye gonderilince tekrardan mi tetkik yapılıyor yoksa eski tetkikler mi inceleniyor

Üst Alt