Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

burak2009
kaya46
Dilekçe sorgulamadaki işleminiz sonlandı ifadesi, başvuru işleminin tamamlandığı anlamını ifade ediyor. Onay bekleme süreci devam ediyor.

İnş mutasya tşk ederim cvp ın için Rabbim işini rast getirsin.

Tşk ler Ercan 🙏

Hayırlı sı diyelim mutasya çok düşürmüşler bekleyip göreceğiz anlamadığım hastane 51 verir balthazard da 45 e düşer blrde Ankara 21 e çeker... o zaman hastane den aldığımız rapor un önemi nedir

Benim ablam hukuk çu oda kazanılmış rapor düşse dahi 42 den 21 e direk mahkeme ye başvursun dedi bu şekilde çok emsal karar var dedi 42 den 21 e düşen arkadaşın ise bunu kendisine ilet önemli olan süreç uzamasın.. inş olduğu gibi döner herkese hayırlı akşamlar

21 düşürülen arkadaşın aldığı rapor hakem hastaneden alınmış bir rapormu ve hastalığı neydi acaba bilginiz varmı..

Ağustos giden ve bu hafta onaylanan varmı aramızda.....benim 22 ağustos hala cevap yok

Korhan1978

Arkadaşım nasıl bir yol izlerim bilmiyorum.yardımcı olabilecek biri varmıdır.danışmak için.bilgi veren olursa sevinirim

Yusuf kardeşim vergi mahkemesine dava açacaksın onlar seni başka bir hakem hastaneye sevk ederler %90 raporun aynı şekilde onaylanır.avukat tutup dava açarsan davayı kazanırsan bütün masrafları gib öder..bunun en iyi açıklamasını youtube da anlatıyor..

Arkadaşlar 2 Eylül de 42 giden raporumu 1 yıl süreli onaylamışlar bakanlığa gide gele öğrendim sonunda zorla cuma günü vergi dairesine düşer dediler
1 yıl sonra tekrar rapor alacan diyorlar uyku apnesinden dolayıymış memur öyle dedi benim apne ahi oranı 27 ydi ortanın üstü yüzde 10 vermişti doktor 20 şeker 10 tansiyon 10 kolesterol
Moralim bozuldu

Arkadaşlar ben 9 agustos 1 yıllık rapor bu 1 yıllık maaş baglandıktan sonramı başlar zaman

Selam herkese

02/08/2019 tarihli eksik evrakdan ikinciye giden raporum onaylanmış 21/01/2020 istanbula gönderilmiş olumlumu/olumsuzmu bilmiyorum ama :)bilginize

Arkadaşlar Balıkesir şehir hastanesi nin vermiş olduğu sağlık kurulu raporu % 50 kalp % 20 venöz yetmezlik%5 fiziksel engel toplamda % 62 süresiz onaylanmış olarak bu gün hastaneden aldım vergi dairesi ne 15 Ocak tarihinde göndermişler. BENİM SORUM ŞU : SGK ya emekli lik başvurusu için elimdeki rapor ile hemen gitmeli miyim yoksa Ankara dan onay geldikten sonra mı SGK ya emekli olmak için gitmeliyim .

Yusuf Yusuf

Ankara'dan olumlu yanıt geldiğinde o yazı ile gidip emeklilik için müracaat edeceksiniz,
Bende. Ankara'dan gelecek olan onayı bekliyorum
Emekliliğe başvurmak için

Vergi indirimı

Vergi indirimi için evrak takibini ankara sağlık kurulunu arıyorum kesinlikle cevap vermiyorlar öğrene bileceğiniz internet sitesi varmıdır cevap için teşekkkürler

Kerem29
Bi arkadaşımın 68 olan raporunu 47 ye indirdiler. Yani 22 puanlık takdir hakkı kullandı adamlar.Bence o oranlarla düşürmeden dönmesi iyi sizin açınızdan. Ancak eğer memursanız oldukça riskli oranlar bir yıl sonra kilo verme, burun vs gibi ameliyatlar yada tamamıyla strese bağlı nedenlerle ahi oranınız daha da düşerse o zaman sıkıntı olur. Gerçekten zor bir süreç Allah yardımcınız olsun.

hsnpiyi evet raporum sürekliydi vergi dairesi 1 yıllık yapmış anlamadım gitti... emekli olabilirsin ama bir yıl sonra yeniden rapor alıp SGK verecen dedi memur
Makiyato Allah razı olsun memur değilim abi iflas etmiş 5 milyondan fazla borç sahibi bir adamım.. perişanlık çekiyorum...rapor işinde hastanede ben tüm bölümleri gezmedim 42 yetiyo diye seneye 60 verirler ama doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor Bu işler
BU DEVLET ARTIK İNSANLARA STRES YAŞATMA PEŞİNE DÜŞMÜŞ ÇOK SAÇMA İŞLER OLUYO BÜROKRASİDE ANLAYAMIYORUM ARTIK BEN MANTIĞIM ALMIYO BİÇOK ŞEYİ

Arkadaşlar bir mücize oldu ve Ankara tlf düştü 2 saniye önce kapattım kadın dolmuş bir biçim de kızdı anlayın dedi kurul dan çıkmış bu ay sonu belli olur dedi 9 aylar bakılıyormuş ben ısrarla bir uyuşmazlık var mı dedim yani ben ay sonu gedliğin de ist vatan cad gittiğim de bir sürpriz le karşılaşmam değil mi diyorum o bakın ben size kurul dan çıktı arkadaşlara dağıtıldı üst yazıları yazılıyor diyorum diyor :) ama kadın çok kızdı tek başımayım hergün böyle sorularla karşılaşıyorum diyor bende biraz empati yapın derin nefes alın ve sadece şunu söyleyin dedim insanlar artık beklemekten delirmek üzere diyorum bazı arkadaşların dosyaları eksik evraktan takılmış kaybolmuş oralara gelmiş ve dosyası işleme alınmış tekrar diyorum bu hak yemektir diyorum kadın Necati bey lütfen beni zorlamayın başkaları gibi çıkmadı deyip tlf suratınıza kapatırım dedi sinirlendim bakın dedim bu sizin işiniz yapmak zorundasınız yoksa başkası gelsin insanlarla daha iyi bir dialog kursun dedim çat kapattı am neyseki dosya heral de çıkacak ay sonu vatan cad desi karışıcak zaten çıkmazsa artık haberlere çıkarım bu sinirle aylardır ilk defa tlf düşürmüşüm sevindim kadın deli çıktı iyi mi neyse herkese bol şans dosyam 11 9 tarihli varış ankara kuruldan çıkmış demesi bu üst yazısı yazılıcakmış ay sonıu belli olucakmış hepimize RABBİM peygamber sabrı versin..

Kerem29

bey uyku abnesı % kaç almıstınız 35 agır mıydı.
benze durum benım ıcınde gecerlı %35 uyku abnesı %10 hıperlımedı ve sureklı raporum %42 ile nisanda gitti agustos eksık evrak uyku raporlarını ıstedıler tekrar 27.09.2019 da ulaştı
umaram süreli vermezler

LazraiL28
Allah razı olsun kardeşim benimde 11 Eylül günlerdir açan yok. İnşallah ay sonuna kadar gelir evraklarımız. Darısı tüm bekleyenlere.

Üst Alt