Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim 9 eylul hiç bir haber yok aramadimda allah hepimizin yardimcisi olsun hayırlar içinde herkesin gönlüne göre verdin oturdum dua ediyorum bekliyorum forumdan takip ediyorum eviss ten bakiyordum bugun itibari ile eviss de açılmiyor 🤗

17 eylul sonuc yok daha Allah yardimcimiz olsun sabirla bekliyorumm

Aynen öyle arkadaşim ileri derecede cron hastasiyim daha 1 hafta önce hastaneden çıktim crp 180 lerde biz canimizla mucadele ederken birde bu taraftan bunun stresi çok ağir geliyor

atilla3500 çok teşekkür ederim. Her iki numarada aynı. Tamamdır, öğrenmiş.oldum. teşekkürler tekrar

Eviss kapatılmış arkadaşlar. Memurun bana söylediği bu, artık eviss kullanılmayacak dedi

Aynen kardeşim, sana %100 katılıyorum. Sahte raporlar yüzünden, sık eleyip ince dokuyorlar, Eylül ayı bu yüzden gecikti, bundan sonrakilerdede süreç aynı olacak malesef, 4-5 ayda sonuçlanan raporlar, rahat bir seneyi bulacak ve ayrıca eksik evraktan dönende tahminim çok olacak ve raporların puanınıda muhtemelen düşürmek için ellerinden geleni yapacaklarına eminim.Devlet bu işi sahtecilik yüzünden ele aldı. Gerçekten engelli olan bizlerin çoğu, bu konular yüzünden çok mahrumiyet yaşayacağız. ALLAH sonumuzu hayır etsin.

Eylul cok uzun surdu

eylül uzunmu sürdü????daha ağustos bekliyoruz

Eylül bekleyenler daha Ağustos bitmedi benim gibi Ağustos bekleyen binlerce kişi var hatta arada temmuz bile bekleyen var en az 1-2 ay daha beklersiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar sabah gelen mesajım Eylül 5 olan raporum onaylanmış bekleyen herkese sabırlar diliyorum

SMS ile Bilgi mesajı geldi vergi dairesine kayıt yaptınmı ordan hem nesaj hemde Mail geliyor

Bence ağustos gelmeyenlerden evrak istenecek benim gidiş 15 ağustos sık aramama rağmen ismimi alıp baktılar senden evrak isteniyor dediler .Birde sorum olacak evrak isterlerse bize bilgimi gelecek yoksa hastanemi gönderecek raporu bilen arkadaşlar varmı acaba

Bence ağustos gelmeyenlerden evrak istenecek benim gidiş 15 ağustos sık aramama rağmen ismimi alıp baktılar senden evrak isteniyor dediler .Birde sorum olacak evrak isterlerse bize bilgimi gelecek yoksa hastanemi gönderecek raporu bilen arkadaşlar varmı acaba

Arkadaşım geçen sene temmuz da benden evrak istemişler. Vergi dairesine yazmışlar vergi daireside posta ile bana göndermiş.
Ayrıca interaktif vergi dairesinden işlem durum ve sonuçlarım bölümünde gelen evraklarım bölümünde istedikleri evraklar görünüyor.Evrak vermeme rağmen ilaç serum düzeyi bilgisi istemişler tekrardan(yani ilaç etkisi altındayken durum nasılmış? o şekilde muayene olmam gerekiyormuş.) sonra olumsuza dönmüş.Nasıl oldu anlamadım.

Raporum ankara maliyeye gitti...

Arkadaşlar merhaba,3.derece vergi indiriminden 2017 yılında emekli oldum rapor 2 yıl süreliydi %42.süre bitmesine 3 ay kala sgk,dan yazı geldi celal bayar üniversite hast.muayene olmam için sevk verdi temmuz da başvurdum 11 eylülde heyete girdim%52 oran aldım .ekim 17 de evraklarım ankaraya gitmiş ama hala haber yok ne zaman gelir acaba bilgisi olan yazabilirmi..

Slm Arkadaşlar aranızda yeniyim ağustosta verdim sonuç bekliyorum Ankaraya direk baglanabilecegim numara varmi

100 de20 göz. 100de20 akciğer .100de 8 kulak toplam 48 paltazarla 41 gitti

benim poliosekeli ortapedi %42 hipertansiyon %10 balthazar formül ile 42 ye düştü evrak istenirmi bilmiyorum 22 ağustos ankara varış daha haber yok..

Slm Arkadaşlar aranızda yeniyim ağustosta verdim sonuç bekliyorum Ankaraya direk baglanabilecegim numara varmi

0312 415 32 94-92 ÇOK SIK ARAMAN LAZIM CEVAP ALIRSAN BURADAN PAYLAŞ

arkadaşlar 1.5 yıl önce emekli olmuş birisi olarak,sırada eylül ağustos var vs gibi bir durum yok oralara takılmayın bence..çünkü değerlendirmeler kişiye göre değişkenlik gösteriyor hastalık seyrine göre değişiyor değerlendirmelerde...senin evrağın eksiktir bir kontrolü eksik yapmışındır vs işler uzar tabii ki....benim ki 3.5 ay da geldi benden sonra verenlerin ki 2 ayda da gelen oldu 3 ayda da gelen oldu...bu söylediklerimi değerlendirirseniz iyi olur çünkü belirli bir ay zaman kıstası yok bu işlerde...kolay gelsin hayırlı olsun herkese.

Evet arkadaşım çok haklısın bende 1 sene oldu emekli olalı 27 günde onaylanıp geldi bazen hızlı oluyor bazende eksik evrakdan bekliyor raporlar biraz sabırlı olmak lzım bide burada yazan herseyi kafanıza takmayın yalan yanlış bilgilendirme için illaki onaylanıp gelecek

benim raporum 19.09.2019 ankaraya varış.hala bekliyorum e-devlette işleminiz sonuçlandı yazıyor.ne zaman gelir.
eviss de onay bekleniyor diyor.

srfnz

E-devlet de nereden bakıyorsunuz? Benim 13.09 hala ses yok eviste...

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@srfnz

e devletten nereden baktınız,interaktif vergi dairesine baktığımda işleminiz sonlandı diyor, aynı şeyden mi bahsediyoruz

e-devletten bakılıyor arama yerine vergi indirimi yazınca çıkıyor. yönergeleri takip edin başvuru sonuçlarım ikonunu tıklayın . Ama sadece dilekçe görünüyor ve işleminiz sonuçlandı diyor.

Üst Alt