Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

19 eylül de yüzde 57 ile giden raporum..yüzde 50 olarak süresiz onaylanıp vergi dairesine geldi arkadaşlar..vergi dairesinden çıktıyı alıp emeklilik başvurumu yaptım az önce..çok mutluyum..Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin onayı gelsin inşallah..sağolun varolun

titanikks

Hayırlı olsun..benim 13 Eylül hala ses yok.. nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum....

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16.09 tarihli vergi indirimi

Vergi dairesinede ulaştım şimdi 41 le gitmişti 41 le 1 yıllık onaylanmış yani 1 yıl sonra tekrar msk na başvurucam 😞

17 eylul daha sonuclanmadi

Hayirli olsun nezaman gondermistiniz tarih neydi

titanikks hayırlısı olsun öncelikle, sonuç vergi dairesine geldi derken, interaktif vergi dairesinemi bildirim olarak geldi. Yoksa İzmir vergi dairesimi(eviss izmirden gördünüzmü). Benim de 11 Eylül hafta başında vergi dairesini aradım henüz gelmediğini belirttiler. Ankaraya da ulaşmak ne mümkün.

aydilekdisli
Vergi dairesine gidip size evrak verecekler hangi hastaneden aldıysanız oraya gidip tekrar hangisi eksikse ondan tekrar heyete gireceksiniz sonra hastane kâğıtlarınızı vergi dairesi e gonderekcek vergi dairesi ankaraya gönderecek bekliyeceksiniz

Benim 17 ekim ankaraya gtti 10 ocakta onaylanmış.bugün aradım ulaştım.allah herkese nasip etsin...

@deathless anladım sizi ama raporu yenilemezsem zamanı geldiginde ulaşım ve engelli indiriminden faydalandıgım seyler iptal olur ondan dedim hastalıklarım kalıcı pisikiyatri ve şeker hatta 10 yuksek alırım raporum 52 idi en az bu oranı gene alırım baki hastalıklarım gececek yada iyilesecek bir hastalık degil raporu zamanı gelince yenilemezsem engelli haklarımı kaybederim ondan dedim birde rapor suresi dolunca sgk bana haber vermezmi cagırır ama ben ona gerek kalmadan 4 ay kala yenilemek istiyorum raporumu maaşım kesilmesin diye rapor tarıhıne kadar yenilmem bitsin diye ondan sordum saol cvp ların için ben yenileme yaparken raporu sgk dan sevkmi alıcam yoksa direk hastaneye gidip yenileme yapabilirmiyim bunu sormustum

19 ağustosda Ankaraya giden ve tam 160 gün süren vergi indirimi sürecim bugün Allahın izniyle gittiği gibi %42 olarak onaylandı ve maliyeden elden evrağımı teslim aldım. Allahın izniyle pazartesi günü emeklilik için SSK ya başvuru yapacağım.. Allah tüm bekleyen gerçek engellilerin yardımcısı olsun sahte rapar alan ve onlara yardımcı olanları Allah bildiği gibi yapsın..onlar yüzünden gerçek hak sahiplerinin süreci benim ki gibi uzun sürüyor.. Gerçek engelliler için uzun bir süreç ama sabır sabır sabır... Mutlaka hakkınızı Allahın izniyle alırsınız..

05.09.2019 tarihinde Ankara'ya giden raporum dün onaylanmış bu gün vergi dairesine gidip raporumu aldım.
%42 ile giden raporum aynı oranla onaylanıp geri geldi raporum 2 yılllık 2 yıl sonra kontrol yazılmış. Uyku apnesi %35 böbrek taşı %5 ortopedi %8 toplam %48 olan rapurum baltazar sonucu %42 düşürüldü raporu veren hastane tarafından. Ama çok şükür aynı şekilde gidip geldi askerliğimi satın alırsam 3 şubat pazartesi günü emekli olucam RABBİM nasip ederse.
Muhteşem bir duygu bu RABBİM herkese nasip etsin inşallah...

Arkadaslar onaylandiktan sonra hemen vergi dairesinden ciktisini alabiliyomuyuz benimki 17 eylul haftaya ins sonuclanir

Ortapedi 32 belfıtığı 5 hipertansiyon 10

Evet alabiliyorsun

YUNUS YURDAKUL
Benim daha çıkmadı ama baksana sonuçlanana mesaj da geliyormuş zaten maaşta her hangi birşey de yoktu herkes yazmaya başladı ama

Maşallah maşallah hızlandı yavaş yavaş benimkide 05 11 2019 ankaraya varis

Kasım ayı ilk gelen yazsın kasım ayı kaç tane var acaba burdan takip eden

titanikks

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah bizimkilerde onaylanır bir sorum olacak vergi dairesine saklık kurulu raporunu teslim ettiginde polisomnografi raporunuda verdinmi cevap yazarsanız memnun olurum

45 beko eylül bitmedi ekim nasıl geldi acaba karışıkmi calisiyorlar acaba 17 ekim 10 ocakta onaylanmis iyi

Üst Alt