Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar il il fark ediyor bunu göz önünn de bulundurun ist mesela geç geliyor bu onaylananlar neresi acaba söylerse anlaşılır benim ki 11 09 2019 ama az once baktım 17 09 onaylanmış enterasan bir şekil de tlf bakan da yok zaten onun için hangi ildeyse arkadaş onu da belirtirseniz daha sağlıklı olur kafa karşılıklığı olmasın….

Salih46 benim yenileme oldu belki ondandır.Bu arada ben Manisa Akhisar,dan gönderdim

4 eylül ses seda yok bugün görüştüm ankarayla 15 güne belli olur dediler müracat konya

LazraiL28

Ondan değil,ben bugün İzmir vergi dairesi ile görüştüm,hastalıklara Göre değişir dedi memur ...

8 Ağustos hâla sonuç yok bizden sonra evrakları gelen arkadaşlar hayırlı olsun inşallah hakkınızda darısı başımıza inşaallah

Ben istanbuldan göndermiştim. Şimdi bana 1 yıl süreli vergi indirimi verildi ya ben süre dolmadan tekrar ankaraya sürekli raporumla mı başvurucam yoksa tekrar hastaneye gidip rapor mu çıkartmam gerekiyor?

@Brlilgz

Uyku apnesi için detaylı rapor yolladın mı

@Svndk

08.16.2019 ağustos benimde
Ankarada telefona bakan uyku apnesi böyle oluyor tekrar belge isteyebilirler dedi senin rahatsızığın neydi?

İyi akşamlar arkadaşlar

Benim raporum %64 ankaraya gidiş 20 Kasım bypass Periferik damar hastalığı tansiyon bakalım hayırlısı

İnşallah %40 altına düşürmezler

yosunn22

Evet hızlandı maşallah bu hafta içi bende aramaya başlarım artık ankarayı cuma günleride vergi dairesinin oralarda işlerim oluyor sık sık sorarım artık darısı başımıza

Feray23
Croh,as,6 ameliyat geçirdim,bagirsaklarimin bir kısmı alındı 2 raporum kontrol muayenesi

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum wahtsapp grubunuz varmış birtürlü giremedim davet gerekiyormus bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Herkese kolay gelsin benim bir problemim var destek olursanız çok sevinirim, geçtiğimiz hafta içinde engelli raporumu aldım fakat heyet öncesi doktorun muayene ile verildiği %61 olan oranı heyette %20 ye düşürmüşler ve sürekli olarak vermişler benim raporumu maliyeye göndermeyi düşünüyorum ankaradan yapılan bu haksızlığı düzeltirler mi? Burada itiraz edip doktor doktor dolaşmaktan bıktım ve dolaşmak istemiyorum

Şuan raporumun toplu oranı %40 geçmiş

zerda34

% 40 la muracat edersiniz il sağlık müd. itiraz edin yeniden rapor alın işinizi sağlama alın ankara gib msk.sakatlık servisi 6 ay sürüyor geçmiş olsun sağlam belgenizi gönderin

Birisi grubu kursun herkes numarasını mesaj la atsın o numaraya
İsmi ile beraber
5426659542 numaram grubu kurarım

Mayıs 15 den başlayan talim eylül 30 eksik evrak kasım 14 ankara halen beklemede allah sabır versin herkeze

Arkadaşlar evraklardan haber alamadım diyen arkadaşlar evrakları verdiyiniz yerden sorun derim ankara eksik evrak diye gönderiyor vergi dairesi muayne olduğunuz hastaneye yazı yazıyor eyer eksik olan evrak hastane kurulda varsa onlar size haber vermiyor eyer istenilen evrak yoksa size haber veriyorlar oda uzun sürer.Benim öyle oldu cümlemize allah sabır versin

Arkadaşlar Ekrem bey whatsapp grubu kurdu herkezi yeni grubumuza bekleriz 05426659542 (Ekrem bey)

yosunn22

Selam yosunn msj olayını ilkkez bende burda duydum ama az kaldı bakalım ne olacak ama ben cuma günleri vergi dairesine gidip soracagım

Arkadaşlar benim 02.09.2019 Ankara varışlı raporum halen onaylanmadı bu hafta Cuma tekrar aramam söylendi

Telefon numarasi

Arkadaşlar Selamünaleyküm bana ankara için numara yazarmış iz
Bende pazartesi Ariyimmi..
Muhi
Arkadaşlar bana telefon numarası yazarmısiniz. Bende pazar tesi Ariyim ankarayi

selam arkadaşlar araniza yeni katildim 22.08.2019 ankaraya giden raporum yüzde 53le giti 21.01.2020de 42geldi

Üst Alt