Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yaklaşık 5 - 6 ay gibi sürüyor.
Biraz daha kısa veya uzun da olabilir süre duruma göre.

merhabalar,

İstanbul vergi dairesine hangi telefondan ulaşıp bilgi alabiliyoruz.

teşekkür ederim.

Merhabalar bugün ankaraya ulaşan var mı arkadaşlar toplamda 319 kez birkaç numarayı aradım ve hiçbiriyle irtibat sağlayamadım ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13 Eylül gidiş hala ses yok... varmı Eylül'de sonuç alan?

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün ulaşabilen varmı Ankara'ya hangi ay bakılıyor bilgisi olan varmı ,bir ara bir arkadaş Ekim ayinda yolladığı raporu na cevap geldiğini söylemişti,.

02.08.2019 ankaraya varış dosyam 03.02.2020 de olumlu olarak onaylanmış vergi dairesine gelmiş ve sonuç işyerine gitmiş.
Yarın vergi dairesine gidip yazıyı alıp emeklilik için başvuru yapacağım.
%90 ortopedik devamlı olarak gitmişti aynı şekilde onaylandı.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.

BAŞVURU DURUMUNUZ
04.11.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.08.2019 Hastaneden rapor bekleniyor Zamanı geldi mi Arkadaşlar???

MERCAN23
Siz vergi dairesinden sevkli mi başvurdunuz. Rapor tarihi ile Ankaraya varış arası çok uzun sürmüş, 75 gün. Ben bireysel başvurdum. 28.08 raporum çıktı, 05.09 da vergi dairesine verdim. 11.09 da Ankaraya ulaştı. Toplam 13 gün sürdü. Hastane raporunuzu çok geç göndermiş olmalı.

Merhaba Sevkli gittim.Bireysel başvurdum.Nöröloji 4 gün içinde randevu verdi,Yetişkinler için ortopedi ve travmatoloji görüşüde gerekiyormuş.Çok rica ettim 1,5 ay sonrasına randevu verebiliyoruz dediler.1.5 aylık sürenin ardından ortopedi ve travmatoloji engelini aştıktan sonra evrakları sağlık kuruluna teslim etmeye gittiğimde ,sağlık kurulu içinde randevu alınması gerekiyor dediler 1-2 defa rica ettim halimi görüp 2 gün sonra kurula girmemi sağladılar.Maalesef 1,5 aylık geçikme Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi pendik yüzünden oldu.Perşembe kurul salı günüde Ankaraya gönderdiler.İstanbul vergi dairesi.diğer işlemler sizinki gibi 2 haftada haloldu aslında..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Hastane size raporu verdikten sonra bir nüshası vergi dairesi ne gidiyor yaklaşık bir hafta sürüyor , vergi dairesi gelen raporu bakanlığa yolluyor oradan cevap gelmesi tam beş ayı buluyor. İnternet üzerinden evis e girin vergi dairesi başvuru nuzda size bir kayıt numarası veriyor TC kimlik no ile bu numarayla evis sisteminden takip edin.

Arkadaşlar bugün saat 10 da sonu 94 ile biten numaradan nihayet görüşebildim. 11 Eylül tarihli raporun için kurul işlemlerinin bittiği, yazım aşamasında olduğunu 15 şubat a kadar sonucun geleceğini söylediler. Eylül raporlarının çoğunun kurul işlemleri bitip yazımda olduğunu ve ay sonuna kadar sonuçlanacağını söylediler.

Hayır sonucu göremediğini sadece dosya hareketlerini görebildiklerini söyledi. Telefonda sadece ismimi aldı, sonra ekrandan sanırım rapor tarihimi ve hangi vergi dairesinden geldiğini söyledi. Kuruldan çıkmış yazım aşamasında dedi. Sonuç kısmını göremiyor muş.

Selamlar benim 41 le giden raporum 49 ile onaylanmış öyle dedi bayan

Ankaraya varış 08.15 idi.bundan 15 gün önce aradığımda evrak isteniyor demişlerdi.29 ocak 'ta vergi dairesi ne gönderdik dediler bugün

atilla3500
Teşekürler inşallah hepinizki onaylanıp gelir

Arkadaşlar 23.09.2019 tarihinde raporun %48 ile 2 yıl süreli olarak gönderdim. sonuç lama nasıl olur. ayrıca eylül dilekçelerinde gelen varmı her kese teşekkürler

Arkadaşlar sonucu olumlu gelen tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Benim rapor olumsuz sonuçlanmıştı. İlk raporum 1 yıl süreli verilmişti.Geçen süre zarfında rahatsızlıklarım arttı hastaneye tekrar rapor yenileme için müracaat ettim.Önceki raporda konulmuş olan teşhis(myastenia gravis) dikkate alınmadı ancak artan rahatsızlıklarım eklendiği için (polinöropati ve hipotiroidi) %48 sürekli rapor aldım. Maliye ye tekrar 28.01.2020 de müracaat ettim. Bu rapora kimsenin diyecek bir şeyi olamaz. Onaylanacak ama süreç 1,5 yıla çıktı .

Üst Alt