Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bugün vergi dairesine gittim. Evragi aldım. ssk ya gittim. emeklilik başvurusu yaptım. İstenen Belgeler
gelir- aylık ödenek talep belgesi
Sağlık kurulu raporu fotokopisi
Vergi Dairesi nden alınan indirim yazısı
İnş çabuk sonuçlanır.
Ssk bilgilerim 2004 başlama 4545 prim günü %90 ortopedik engelli raporum sürekli vergi indirimli
Hayırlısı...

slm.arkadaslar.birşey.soracam evragımı vergi dairesinden aldığımda işyeri çıkışımı yaptık tan sonramı sgk basvumuyapacam yoksa sgk kadan sonramı isyeri cıkışımı yapacak

Bugün Ankaraya vergi dairesine gittim 15.03.2019 tarihinde gönderdiğim raporum için bana. 12.09.2019 tarihinde eksik evrak için bilgi gelmişti eksik evrağım tamamlayıp 04.10.2019 tarihinde tekrar gitti bugün oraya gittiğimde arşivden dosyamız getirdi bana onaylandıgını söyledi cuma günü yazısını yazacaklarını söyledi 1 hafta sonra bağlı bulunduğum vergi dairesine gidip elden almamı söyledi %40 koah rahatsızlığım aynen onay lanmış

@suleymanazra

önce sgk'ya gidip emekliliğinizin kesinleştiğini öğrenin
emekliliği hak edip etmediğinizi netleştirin, pürüz kalmasın.

sonra iş yerinizden çıkış belgesini alın ve tekrar sgk'ya gidip başvuru yapın

demir3434

önce sgk'ya gidip emekliliğinizin kesinleştiğini öğrenin
emekliliği hak edip etmediğinizi netleştirin, pürüz kalmasın.

sonra iş yerinizden çıkış belgesini alın ve tekrar sgk'ya gidip başvuru yapın[/QUOTpatronum ilk önce.sgk ya gidip sgk dan başvurunu yapacan diyor sonra sgk çıkışını yapacam diyor.kafam karıştı vallah

92-93-94 ile biten numaraları sabahtan beri arıyorum açan yok! 13 Eylül rapor hala ses seda yok...5 ay oldu...İzmir vergi dairesini arıyorum telefonda bilgi vermiyoruz diyorlar...

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selam 3 dakika önce ankara ya ilk kez ulaştım hatta telefonu açtıkları için bile şaşırdım bi an konuşamadım kal geldi neyse konuya geçeyim şuan eylül ayına bakıyorlarmış benim rapor da eylül 19. Da gitti şuan daha onaylanmadi 2 haftaya kadar kesin sonuç cikar dediler herkese hayırlı günler dilerim

Sonu 94 olana ulaştım bende ilk kez ulaştım arka arkaya aradim açtılar şaşırdım bende

Rahatsızlığınız neydi yunus bey..benim kalça protesi benden isterlermi acaba

kaya46
Benim sag kol kısa ve güçsüz ama sizden isterler mi bilmiyorum en iyisi vergi başvurusunda bulunurken elinizdeki bütün evrakları vermek bu arada gerkesten evrak istemiyorla yani bunu neye göre belirliyorlar anlamış degilim

Yunus bey oranınız kaçtı benim %42 birde hakem hastanedenmi aldınız raporu..

Oranım %60 darıca farabi egitim ve araştırma hastanesinden aldım yani hakem hastane mi bilmiyorum

Arkadaşlar benim 11/09/2019 tarihli raporum dün itibariyle gittiği %43 oranla olduğu gibi onaylanmış yazıları hazırlanıyormuş ... bütün arkadaşların umarım dilediği gibi onaylanır ve sonuçları gelir ... buradaki tüm arkadaşlara sevgi ve selamlar olsun ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafamks

İnşallah kardeşim ... hayırlısı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar
Ekim ayından raporu onaylanan varmı, olursa da buraya yazarsa sevinirim ,benim raporum
4 ekim Ankara gidiş

iyi hafta sonları,

Ankaradan İstanbul Vergi Dairesine gönderilen yazı, İstanbuldan ne kadar zamanda Firmaya e-tebligat ile gönderiliyor.

Arkadaşlar bugun vergi dairesine gittim kocaeli gebze benim belgem gelmemiş eylül ayının ilk haftasının geldigini söylediler bilginize

Selamun aleykum bir konuda yardimci olabirseniz memnun olurum🇹🇷 kardesime %63surekli raporu almistik 3yil once raporu elden aldik maliyeye raporu elden verdik bize 2yillik kontrol vermisler 2yil sinra tekrar maliyeye muracat ettik bize antalya kepez devlet hastanesine yonlendirdiler elimize maliyeden bir kagitla gittik haataneye🇹🇷🇹🇷 tabi heyetten icin gun aldik randevu
Heyete girdik 2019 kasim ayinda raporumuz %86 surekli oldugunu edevletten gorduk hastane bize raporu elimize vermedi antalya maliyesine yollamis🇹🇷🇹🇷 antalya maliyeside Ankaraya yollamis ama henuz bir cvp yok gelen giden evrak isyerine Antalya maliyesini ariyoz Ankaradan gelmedi diyolar SIZIN YORUMLARINIZA BAKIYOM ANKARA TLF NUMARALARINI ARIYOM GUNDE 50SEFER ULASAMIYOM BU EVRAK NEZAMAN GELIR ARTI ANKARADAKI HEYETTEN NASIL OGRENIRIM ULASABILCEYIM NUMARA VARSA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM SAYGILARIMLA

Üst Alt