Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Monstro

Orayı biliyorum sadece dilekçe gözüküyor orada ve işleminiz sonuçlandı gittiğinden beri yazıyor zaten

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selam arkadaslar ben 2019 kasım ayında emekli oldum yani 3 ay once raporum 5 yıllık sureli vergi indirimim suresiz tam ankarayı 5 ay bekledim net 5 ay surdu gelmesi merak etmeyin sabırlı olun mutlaka onaylanır benim 2 bayram vardı oda uzamasına neden oldu ve 5 ay sonunda geldi emekli oldum vergi indirimim suresiz geldi ama raporum sureli 2024 de doluyor ben raporu yenilemek için sgk dan sevkmi alıp gidecem hastaneye yoksa direk sadece hastaneye gidip yeniledikten sonra raporu sgk yamı vericem bilgilendirirseniz sevinirim herkeze sabır diliyorum tşkler cvp bekliyorum

@deathless sadece raporum suresi var vergi indirimim suresiz onda sure yok sadece raporda sure var 5 yıllık vergi indirimi ömur boyu sure yok sadece raporumun suresi dolunca ne yapmam lazım sgk dan sevkmi alıcam yoksa hastaneye gidip sadece yenilememi yapıcam raporu biyere vermem gerekiyormu

Bugün ulaştım telefonla, 20 eylül ankara gidişli raporumu sordum, kurulda olduğunu söyledi, peki dedim onaylandı mı, eksik evrak vs bir şey bellimi diye sordum, üst yazısı olmadan bir şey göremem 2 hafta sonra tekrar arayın dedi.

bilginize arkadaşlar.

Merhaba. Bugün vergi dairesini aradım. Ankara’ya varış tarihini sordum. Bana dediği; “bizden çıkış tarihi ne ise, Ankara’ya varış tarihide odur. Çünkü Online gönderilmektedir.” Fakat forumun geçmişinde bazı yorumlarda 15 gün 1 ayda Ankara’ya evrağın ulaştığından bahsediliyordu. Bu işin Aslı nedir? Bileniniz var mı?

] 46 gitti 46 geldi

Hayırlısı olsun kardeşim darısı bizim başımıza % de kaçla gitti geldi.[/QUOTE]

Selam merhaba ben aranıza yeni üye oldum %59 süresiz raporum var kalça ve omurilik eğriliği var sizce raporum düşer mi? Eksik evrak geldi tamamladim inşallah sorun yaşamam.

Salih.46

12ci ayda eksik evrakları Tamamladim bu ayda gitti yorumları okuyorum geç gelecek tahminen ama düşmesinde onaylasinda başla birşey istemiyorum

Son düzenleme:
E-nabız da görünüyorsa raporların ilaçların bir sıkıntı çıkmaz sanırım Glower38 sonuçta hasta isen çekinicek bişey yok gidip bakıcaksın bir durum olur mu olmazsa zaten senin olursa da başının çaresine bakarsın

melih1978...hocam vergi indirimin süresiz ise raporunu değiştirmene yeniden çıkartmana gerek yok sgk çağırmadığı sürece,emekliliğin de ömür boyu devam eder.

anladım orasını biliyorumda sgk çagırmasına gerek yok raporum 5 yıllık 5 yıl sonra yenilemem gerekiyor suresi dolunca ucretsiz ulaşım ve diger engelli haklarından yararlanmak için suresi dolunca raporumu yenilemem gerekiyor yeniden çıkartmıcam rapor suresi dolunca yenilemem lazım sgk beni cagırmazsa rapor suresi dolarsa emekli maaşım kesilmezmi onu soruyorum tşkler cvp için
deathless anladım orasını biliyorumda sgk çagırmasına gerek yok raporum 5 yıllık 5 yıl sonra yenilemem gerekiyor suresi dolunca ucretsiz ulaşım ve diger engelli haklarından yararlanmak için suresi dolunca raporumu yenilemem gerekiyor yeniden çıkartmıcam rapor suresi dolunca yenilemem lazım sgk beni cagırmazsa rapor suresi dolarsa emekli maaşım kesilmezmi onu soruyorum tşkler cvp için

Benim 2 taraflı kalça çıkıklığı var omurilikte eğrilme var ben çok uğraştım bu raporu alana kadar itiraz ettim çok şükür hakkımı verdiler yolda zor yürüyorum oğlumu zor okula götürüyorum 97 ise giriş tarihim 360 sigortam var inşallah olumlu gelir raporum

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Benimde 20 Eylül de gitti. bakalım hayırlısıyla sonuç ne olacak.

Şimdi aradım Ankarayı rapor çıkmış vergi dairesine gönderilmiş oran göremiyormuş bu vergi indirimi aldım mı demek oluyor yoksa daha belli değil mi?

MSK e nabizdan mi bakıyor raporlara yoksa kurumlar kendi programlarindan mi bakıyor çünkü her hastane e nabiza bilgi vermiyor

Ben şimdi görüştüm eksik evrak diye dosyayı geri yolanacakmış ne gibi yol çizemem lazım bana bilgi verebilirmisiniz

Göz 32 astım 40 sarılık 15 raporda

Benim 16eylül varış Ankaraya 11 eylülde postayla gönderildi röntgen cdsi falan da vardı içinde o yüzden postayla gitti.

melih1978..hocam anladım da ben anlatamadım herhalde??...rapor süren dolduğu zaman sgk seni çağırmadıkça değiştirmene gerek yok.çünkü değiştirirken alacağın düşük oranlı rapor sgk sistemine girer ve seni kontrole çağırırlar..ha hastalığın için yüksek oranlar alırım ben nasıl olsa diyorsan okk zamanı geldiğinde raporunu değiştirebilirsin...ama dediğim gibi var olan emeklilikleri iptal için bin beşyüz takla atan sgk zaten bahane arıyor..gene sen bilirsin tabii ki kolay gelsin.

Üst Alt