Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ne bitmeyen bi eylulmus kasimcilar heralde yilbasini beklicek yokmu bugun arayan su ankarayi hangi ay a bakiyolar

titanikks

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama malesef gelmedi zaten bende nefsimi terbiye ettim beklemekten zevk alır hale geldim

19 eylül benim geldi bugün SGK ya başvuruyorum.şuan işden ayrılıyorum arkadaşlar.

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alpek6006

Benim 13 eylul hala gelmedi 2 hafta once istanbul vergi dairesine gittim 2 hafta sonra kontrol edin dedi ama.hala ses yok hayirli olsun darisi başimiza ve tüm bekleyenlere

Nkaygusuz
Sağol.En iyi çalışan İzmir vergi dairesi 1 günde halediyorlar MahşAllah

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evis sorlama gerçektende hizmette mi

selamlar ben yeni bir üyeyim ismim Serkan %48 engelli süresiz raporum var 31,10,2019 tarihinde raporu Manavgat vergi dairesine verdim ama halen sonuç bekleniyor diye bir yazı çıkıyor acaba kaç günde gelir sonuç birde emeklilik için sgk raporlar ya verildikten sonra ne zaman emekli olunuyor bilen var mıdır .teşekkürler bu arada siteyi kuran ilgililere .

serkan 0107
Şu an Eylül ayına ait sonuçlar gelmekte. En son 25 Eylül tarihli bir arkadaşın sonucu dün geldi. 31 Ekim ise 1-1,5 ay içinde gelir herhalde.
Evis sistemine Ankara dan sonuç yazısı vergi dairene geldiği zaman durum işlenecektir. O tarihe kadar aynı yazıyı görmeye devam.
Vergi indirim yazın geldikten sonra, sgk emeklilik başvurusunu yaptığın zamanda sonraki ayın 1 İ itibarıyla maaş işlemeye başlar. Sgk dan da 15-20gün içinde sonuç tarafına bildirilir.

İyi günler arkadaşlar bu ay içerisinde bende vergi indirimi için başvurumu yaptım süreci nereden ve nasıl takip edebilirim bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar 26/9/2019 vergi dairesi başvuru 15/10/2019 ankara varış bugun ankara 312 415 32 92 nolu telefona ulaştım daha kurula girmemiş 15 gün sonra girer dedi bilgilerinize

YUNUS YURDAKUL sana haber vericektim biraz once insan kaynakları aradi evrağım gelmiş 05 eylüldü biliyorsun hastaneye geri göndermişler raporluyum ne yazıyor bilmiyorum ama geri ankaraya göndermeyecek zaten 1 senelikti ve saçmalık tekrar uğraşmam

yosunn22

Kardeşim çok üzüldüm çok sinir bozucu malesef benimde başıma gelmişti ama pes etme istedikleri evrakları tamamlayıp gönder çünkü bu emekliligin için mutlaka gerekli bide gün gectikce zorlaşı yo bence peşini bırak ma

Hastanedeydim acibademde ordada sinir oldum ciktim bahçeye hüngür hüngür ağladım ordaki çocuğu da şikayet ettim hepsi aynı dk da oldu neden uğraşayım ki Yunus 1 senelikti göndermek sacma geliyor hastaneye neden göndermişler bilmiyorum şuan zaten bitene kadar süresi de bitmis oluyor

Tamam yazdim sana özelden evragi goreyim kafami bir toparliyayim kafam cok karıştı

Boşalttım mesaj kutusunu tekrar yazar mısın geri göndermeyi düşünmüyorum 1 senelik evrak göndermek sacma değil mi zaten süresi bitmis olucak

Boşalttım mesaj kutusunu tekrar yazar mısın geri göndermeyi düşünmüyorum 1 senelik evrak göndermek sacma değil mi zaten süresi bitmis olucak

Msj gönderdim Bence böyle düşünme vergi dairesi süreli raporlarıda süresiz göndere biliyor eski yazışmalarda örnekleri var

1 senelik rapor eksik diye geri gönderiyor da benin ilacında değişiklik oldu bir hastalığımda hepsi karisti 2 yıllık değil ki raporum 1 yıllıktı çok moralim bozuldu hastanede de canımı sıktılar herşey üst üste
Isyerinde bir ark.in 2 yıllıktı vergi dairesi suresiz yapmıştı ama benim ki 1 yıllıktı geri geldi bir kısmı özel hastaneden acaba o yuzden mı artık ise gidince gorucem arayacam seni
Ben bunu göndermesem bir sene beklesem ne olur

2 veya 1 yıl fark etmez önemli olan hastalıgının geçici olmaması hem senin sürecin devam ediyo mutlaka eksiklerini tamamlayıp gönder yeni rapor alınca büyük ihtimalle süresiz olucak

Eksik ne bilmiyorum ama benim ilacim artti o bu raporum da yok bir hastalığımın raporu özelden ama hastalıklarım kalıcı geçici hastalık mı olur rapor alamadığım hastalığım bile vardi tartışmaya girmek istemedim tekrar heyete mı giriyorum nasil oluyor bilmiyorum ilk defa yaşayınca şok gecirdim çok üzüldüm ise gerçekten zor gidiyorken bunların olması çok üzücü ya

yosunn22

Merhaba
Durumunuza çok üzüldüm.Benim raporumda 1 yıllıktı, ek evrak istendi. Evraklarda hata varmış açıklamalı göndermediler .Doktorlar kendileri anladığı dilde yazınca bana gönderdikleri cevap anlaşılmadı. Evrakları teslim ettim ama yanlış olmuş MSK ya gittim ocağın ortasında orada bildirdiler. Benimde hastalığım artınca yeni rapora müracaat ettim. Hastalıklar kalıcı o yüzden hastalıklarda ilerleme olursa ilk rapor tarihinden itibaren 6 ay sonra yeni rapor alma hakkınız var. Bence pes etmeyin. O rapor için değilde yeni rapor için müracaat edin.Saygılarımla

Benimde hastalığımda ilerleme oldu ama hangi hastalığım için evrak istiyorlar bilmiyorum şuan raporluyum pazartesi evragi gorucem ne yapacağıma karar veremedim yeniden başvuru yapsam o zaman sıfırdan mı rapor için başvuru yapmış oluyorum

Teşekkür ederim bu arada scorp06

Selam aleykum hayirli günler

Arkadaşlar benim evragim 19.09 da ankaraya gitmiş di az önce ankarayi ulaşa bildim evrağım gittiği gibi oynanlanmis izmir vergi dairesine yazi gönderildi denildi darısı bekleyen herkese beklemek inanin zor inşallah herkesin evrağı sıkıntısız bi şekilde onaylanip gelir tabi sahte rapor olanin inşallah onaylanmaz sahtekarlarin yüzünden 6 aydan fazla bekledim hayirli günler dilerim herkese sağlıcakla kalin

Üst Alt