Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba hastaneden vergi indirimi 58 oranla suresiz aldim

Maliye 2 yil sureli onaylamis.emekli olabiliyorum 2 yil dolmadan yeniden rapor alip yeniden ayni surecimi yasiyoruz

@Nilgun123 rapor tarihiniz neydi

Ankara yı arayıp konuşa bilenlere helal olsun bugün 329 kez aradim açan yok konuşanlar ulaşa bilenler bence şanslı kişiler

Svndk
28 ocakta kuruldan çıkan evrakım şuan istanbul vergi dairesinde imza aşamasında, hatta önümüzdeki hafta çıkar dendi.

UB40
4 şubat ta yazılan merkez Sağlık kurulu kararı 13 şubat İzmir vd tarafından tebliğ edildi. Evrak zaten e imzalı olacak 1 ay ne bekletiyorlar seni. Bari ay sonuna yetişsinde emekli olacaksan hemen başvurursun.

zafer2368

Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Sağlık Kurulu Maliye Bakanlığının içinde o yüzden yazmışlardır.

11 Eylül Ankara varış lı raporum,
13 şubat tekrar sevk
17 şubat itiraz(eksik olmayan eksik evrak)
18 şubat düzeltme maili geldi.
21 şubat onay yazımı vergi dairesinden aldım.
69 oranlı süresiz rapor 1 yıl süreli aynı oranda onaylandı.

Engelli kadrosuna alacaklar , iş veren için avantaj ... 50 üzerinde çalışanı varsa engelli çalıştırmak zorundalar.... Ayrıca devlete ödeyeceği primlerde düşüyor...

Benim raporum gecen persembe heyete girmiş 24 eylülde göndermiştim bende öncekilerin raporları gelmiş olması lazım anlamıyorum kimseden ses cıkmıyor acaba raporları toplu mu gönderecekler

emekli olan kişiler bundan sonra kontrollerini sgk kendi yapıcak artık Ankara'ya göndermeyecekmiş emekli olduktan sonra ikinci defa bu kadar beklenmeyecekmiş bilginize.

Benim rapor 19.09 da gitti cuma günü aradim daha girmedi denildi bu ayın sonuna kadar çıkacağı söylendi 6 ay oldu ya 6 ay ne zaman gelicek de emekli dilekçesini vericez beklemekten de sıkıldım artık eskiden raporu gelen bilgi verirdi şimdi kimse kalmadı burda herkesin evrağı mi geldi anlamadim.

- E V İ Ss -
ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ
SORGULAMA SERVİSİ
04.11.2019:Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.08.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
Ne zaman onaylanır 😠🤔

MERCAN 23
Şu aralar Eylül ayına ait onaylar gelmekte. 4.11.2019 da muhtemelen mart sonu Nisan başı gibi gelebilir. Benim onayın gelmesi 5 ay 16 gün sürdü oradan hesap et.

Benim de raporum 04.12.2019 da gitti, burada okudugum bilgilere göre sanıyorum nisan sonu gibi gelecek görünüyor. Geç olsun güç olmasın.

Rapor süresiz ve vergi indirimi de süresiz ise bu neyin kontrol muayenesi?

Evet ben ikinci karar için bekliyorum sgk gidip geliyorum sgk çalışanı söyledi son imzalara kaldık dedi

Bunun amacı arada sahte rapor alanları elemek sahte veya torpille rapor alanlar bidaha rapor alamayacagı için otomatik olarak elenecek

selamlar bu güzel haber için kaynak nedir acaba sırf tekrar bu süreç yüzünden emekli olmayı erteleyecektim eğer doğru ise indirim onayı sonrası hemen başvuracağım

Üst Alt