Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Nasıl ekim onaylanıyo bune sacma iş daha eylüller bekliyo böyle haksızlık olmaz ben 9 aydır bekliyorum

Benim gibi şansın yok yunus yıldırım vergi indirim basvuru tarihim
08 10 2019
14 10 2019 rapor bakanliga gitti cevap bekleniyor
11 11 2019 raporun bakanliga ulaştığı tarih sıraya alındığı tarih tam 34 günde ankara ya gitmiş bakalım ne zaman onaylanacak hakkımızda hayırlısı

" E devlet giris yap arama ekranına interaktif vergi dairesi yaz tikla açılan pencerede uygulamaya git tikla
açılan sayfada işlem durumum ve sonuçlarını tikla açılan pencerede dilekçelerini tikla açılan pencerede
Dilekçenin durumunu sorgula ve dilekçeni görüntüyle var "

buradan sadece başvuru dilekçesinin sonucu öğrenirsiniz,
Merkez Sağlık Kuruluna giden başvurunuzun sonucu ise en erken Merkez Sağlık Kurulu'ndaki işlemler bittikten sonra ve vergi mükellefiyseniz ; interaktif vergi dairesindeki sayfasındaki " gelen evraklar " bölümünden görebilirsiniz.

Vergi dairesi başvuru yaptıktan sonra Merkez Sağlık Kuruluna giden dosyanın ne aşamada olduğunu öğrenmek online olarak mümkün değil. telefonu açan olursa telefonla sorabilirsiniz.

İstanbul evis çalışmıyor, vergi dairesinden verilen 5 hanei rakam sadece vergi dairesindeki işlemleri takip için gerekli.
Vergi dairesinden Merkez Sağlık Kuruluna gönderilen dosya için ayrıca 6 haneli evrak no verilir.

11 Eylül Ankara varış lı raporuma dün 13.02 tarihinde Evis üzerinden, yanıt geldi. Maalesef sonuç:Tekrar Sevk yazısı geldi. Tekrar başa döndük 5 ay 2 gün sonra.

cettin67

Kontrolmüydü,ilk başvurunuzmuydu,Ankaradan mı öğrendiniz,vergi dairenizden mi,hastalıklarınız neydi,yüzde kaçla gitti kaç ile geldi?sadece 4 ekimde onaylandi yazmışsınız. İnsanları biraz bilgilendirin lütfen.

Şevki şengöz
Hayır gebze vergi dairesine sonucum gelmiş12. 02.2020 de oradan öğrendim sonucu elden aldım pazartesi günü emeklilik dilekçemi vereceğim

Yunus ben 11 ay bekledim sen gebze denmi yolladın bende gebze den yolladım telefon numaranı yazsana seninle bir konuşalım bilmediğin önemli şeyler var

Yunus telefon numarası yazsana bende gebze den yolladım

yosunn22 YUNUS YURDAKUL

Telefon numarası yazsana bende gebze den yolladım

%40 koah rahatsızlığım vardı aynen onaylandı sürekli

13 eylul hala ses yok istanbul vergi dairesinede gittim 15 gun sonra bakin dediler ekim nasil onaylanir anlayamiyorum

Merhaba arkadaşlar 31.01.2020 tarihinde sigortaya emeklilik için başvurumu yaptım. Bugun gelen mesaj ile
SN. H.AVCI, TALEBiNiZE iSTiNADEN AYLIGINIZ BAGLANMIS OLUP 1050.00 TL BiRiKMiS AYLIK TUTARINIZ ODENMEK ÜZERE ...... BANKASINA GONDERiLMiSTiR.
Bu durumda bu 14 gunluk mu oluyor bırıken maaş

Hanife avcı
Hanife hanım yarım maaş gibi bir durum
Maaş gününüze kadar olan günler bankada ki o para maaş hesabınıza yatmıyor ayrı hesapta memura sgk günlük ödeme diye belirtin
Aşağıdaki linkten watsap grubunda gelişmeleri takip edebilirsiniz görüşlerinizi iletip cvp alablrsiniz
https://chat.whatsapp.com/EOxvhsrSGW007rulPPzipG

https://chat.whatsapp.com/EOxvhsrSGW007rulPPzipG
Forumdaki arkadaşlar linkden watsap grubuna girebilirsiniz
Grupta bilgi paylasimi nda bulunup bilmediğiniz konularda bilen arkadaşlarımızdan faydalanabilirsiniz süreç ile alakalı sürekli bilgilendirmeleri de takip edebilirsiniz

Hanife avcı
Benimde 31 Ocak SGK başvuru..banada mesaj geldi ayın 10 unda birikmiş maaşınızı alabilirsiniz diye..benim anlamadığım.bu benim kac günlük birikmiş maaşım..ayın 17 sinde maaş günü diyor..birde ben bu ay maaş alamicakmissim.sgk ya sordum.mart ayında alacakmisim..subat 10 birikmiş var..17 sinde maaş yok..Mart ayında var..ben şimdi 1 aylikmi sadece maaş alicam Mart ayında..bilgisi olan varmı?

Slm arkadaşlar 1 kasım 2019 tarihinde ankara gelir idari bsakanlığına basvurdum onlarda maliye bakanlığı sağlık kuruluna gönderdiler bugün itibari ile 3.5 ay oldu. Daha ses soluk yok. Ulasabıleceğim tel. Numarası varmı acan bendekiler acmıyor. Diğer sorumda rapaor cıkınca e devletten görebilirmiyim.emeklilik için 3600 günden ne kadar alabilirim.. Biliyorum cok sordum tesekür ederim şimdiden alakanıza...

hüseyin konuş
Evet hüseyin bey gebzeden ilk 15 nisanda yolladım eksik evrek diye geri geldi sonrada eylül 24'te yolladım hala bekliyorum

efe2020
Merhabalar en az 1.5 ay daha beklersiniz malesef maaş olarakta sgk'nın sitesinde sorgulama yapabilirsiniz cıkan rakam doğrudur hatta 50-100 fazlası baglanıyo

YUNUS YURDAKUL

yunus kardeşim merhaba benimde çorlu vergi dairesinden 31 ekimde gebze vergi dairesine gitti ordanda ankara m.s.k. luna 4 kasımda ankara nereye gelecek evragım bir bilginiz varmı bu arada geçmiş olsun

alpek6006

Merhabalar bildigim kadarıyla baglı oldugunuz vergi dairesine gelecek ama corlu vergi dairesi niye gebzeye gönderdi anlamadım

Üst Alt