Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Merhaba. interaktif vergi dairesinde girdiğimde ilgili evraklar bölümü yeni açılmış daha önce yoktu. açılan diğer bölümler dediğin gibi açılmamaya başlamış.
ilgili evrak needirki kim ilgilene.yokuş vitesi diselerdi hem guzel olirdi.bellikinie angara sallicek düsundirir gara gara hee 5 ay evrak ne evragi yokuş evragi in aşagi 5cik yukari 5git gelesen gonya hee
Beyefendi ben yeni vergi indirimi alarak emekli oldum%62 ile. Sadece yaşı bekliyordum emekli olmak için hastalanınca erken oldum. Ctesi SGK dan yazı geldi maaş bilgisi. İnternet ten baktığınız bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım SGK sayfasında görünen rakamın üstünde oldu biraz. Bilgi vereyim dedim
Arkadaşlar bende gecen ay emekli oldum kamu dan vergi indirimim bekliyorum 2. Derece raporum vardı sgk eski tarihli olduğundan ret etmişti tekrar gönderdim hastalığım çok nufus etti ilerledi yüzde 88 raporumu evraklarını gönderdim 1. Dereceye cıktı 2320 TL. Maaş çıktı sistemden birde 1160TL yarım maaş içeride görünüyor nasıl oluyor anlamadım Allah cc. Bereket versin
21.10. 2019 tarihinde gönderdim raporumu Ankara ya 2 iki gün önce aradım komisyonda diye cevap aldım büyük olasılık 1.derece onaylanır dönecek iktimalim yüksek süresiz ilk vergi indirimim vardı 2. Derece olan şimdi 1. Derece gelecek maaşlarımı iade alacam sonra sanırım bir 50 TL daha fark alırım
@Mehmet Gedik
Evet benim 2. Derece idi 2006 da İstanbul Vergi dairesinden aldım ama sgk eski diye kabul etmedi tekrar hastane de heyete girdim yüzde 88 sürekli alıp Ankara ya gönderdim 1. Derece yüksek iktimal ile gelecek sara hastasıyım sürekli nöbet geciriyorum bedensel engelliyim sağ diz kapağında platin var düz tabanın Aslım bronşit rahatsızlığım var
Evt Mehmet bey 1. Derece ortalama 250 TL civarında etkiler diye düşünüyorum tahmini 2.550 TL civarlarında da ortalama bu civarlarda tutar gibi
Bugün vergi dairesinden sonucum geldi. Süresiz raporuma 1 yıl süreli vergi indirimi verdiler.Gelecekte engellilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınmış. Hastalıklar geçici olsa anlayacağım ama neyse vardır bunda da bir hayır.1 yıl bekledim.(15.03.2019 müracaat) Yarın emeklilik dilekçemi vereceğim.Bekleyen herkesin sonucu olumlu gelir inşallah.