Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

zerda34

son durumunuz nedir ? ne yaptınız ? aynı durumla bende karşı karşıyayım ? fakat itiraz ettim tekrar heyet gününü bekliyorum oradada aynı şekilde doktor veriyor heyet tekrar muayene ol aynı bölümün başka diye tekrar gönderdi tekrar oldum bakalım sonucu bekliyorum

doktor tahlillere göre ve yönetmeliğe göre veriyor oranı , çıldırtmamak elde değil
ALLAH (cc) yardımcımız olsun kesmek için herşeyi yapıyorlar

Günaydın,
herkesin geçirdiği uzun süreçlerin neticesinde emekli olabildim.
benimde öcesinde merak ettiğim bir konu hakkında bilgilendirmek istedim;
bende öncesinde emekli maaş hesaplama sitelerinden hesaplama yaptırdım, aşağıda hesaplamalar mevcut.

emekli maaş.com sitesi

Normal emekli : 2.798,25 tl
Engelli Emekli : 2.857,82 tl

SGK sitesinden aldığım sonuçlar

Normal emekli : 2.752,88 tl
Engelli Emekli : 2.811,00 tl (60 tl civarında bir fark olduğunu varsayarak)

Bağlanan Emekli Maaşım;

Engelli Emekli : 2.810,34 tl

Yani SGK nın hesaplaması % 99 oranda doğru çıkmaktadır.

Merak edilen bir konuya açıklık getirmeye çalıştım, umarım merak eden arkadaşlar için bir nebze faydalı olmuştur.

nissaca EYYEM AY BALA SEN NEYDİRSEN MEN SONUCU ALALI ÇOH OLDU DİYESEN BELKİ BİRİNİN YARDIMA İHTİYACI OLARSA HEMEN GOŞUM DİE TAKİP EDİREM

UB40
gözünüz aydın allah sağlıkla mutlulukla nasip etsin sanırım siz 2000 öncesi girişiniz yüksek bağlanmış

arkadaşlar 26/9/2019 vergi dairesi başvuru 15/10/2019 ankara varış bugun ankara 312 415 32 92 nolu telefona ulaştım benimki 51 oranla onaylanmış.10 martta postaya verilmiş.darısı sizlere bilgilerinize

ortaca42

hayırlı olsun kardeşım rahatsızlıklarınız neydi sürelimi verildi süresizmi cevabın içiin şimdiden sağol

ersina

Aminn🤲 hata olmadığını söylediler Hiç itiraz ile uğraşmadım yoruldum artık koşturmak istemiyorum %56 ile gönderdim Ankara’ya bakalım ne olacak 4 aya sonuç gelir dediler bakalım hayırlısı...

Size kaç verdiler ?

Epilepsi Eksik evraktan sağlık kuruluna girdim 1 seneyi geçti benim sorum eviss dosya numarasını vergi dairesinden mi öğrenicez 1 sene geçti rapor yeniden Ankara gidip 5 ay daha mı bekleyecez

Mrb arkadaşlarlar bende 21.10.2019 tarihin de Ankara ya göbderdim bankada komisyonda olduğunu söylediler bekliyorum tahmini Nisan da elimde Allah cc. İzniyle

Mrb arkadaşlar bende 21.10.2019 tarihin de Ankara ya gönderdim bana da komisyonda olduğunu söylediler bekliyorum tahmini Nisan da elimde Allah cc. İzniyle

Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi. 14 Şubat tarihinde %42 ile emeklilik müracaatını yaptım. 5mart tarihinde maaş aldım. 9 Mart tarihinde bana SGK dan yazı geldi ve tekrar ikinci bir hastaneden rapor için sevk edildim. Sebebi ise 20 Şubat 2020 tarihinde engelli emeklilik ile ilgili kanun çakması olduğunu öğrendim bu konu hakkında bilgisi olan varmı. Ayrıca raporum süresiz ve %42 kalça protezi???

Raporunuz vergi indiriminiz eskimiydi sizinde benim gibi

Evt benim 2006 tarihli diye sgk kabul etmedi benden de tekrar istedi Ankara da heyette bekliyorum 2. Başvurum

slm hocam (kaya46), saglık rapor tarihiz nedir ? vergi dairesinden ne zaman vergi indirimi aldınız

İyi akşamlar arkadaşlat. Evise girdiğimde . Dereceye girdiniz .işleminiz sonuçlandı işyerine gönderildi yazıyor. Yani olumlu mu sonuçlanmış demek oluyor bu. Belgenin aslına intetnettrn bakamaz mıyım

Gülsüm123 Vergi dairesinden müracaat ettiğin veya işyerinden öğrenebilirsin yada Ankara'dan kuruldan

04.11.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.08.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
Ne zaman gelir???

noktacom
14 Eylül de almıştım sağlık raporunu

kaya46
Sağlık rapor tarihi 12 Temmuz. Vergi indirimi için 3 Eylül müracaat. Vergi indirim cevabı 14 şubat

Arkadaşlar geçen gün vergi indiriminden faydalanmak için başvuru yaptım yalnız sağlık kurulundakiler daha önceden yüzde 30 raporum oldugu için tekrardan başvuru yapamayacağımı söylediler doktor tarafından hastalığın ilerlediğine dair bir dilekçe getirmemi istediler böyle bir durum varmı yokmu öğrenebilirmiyim

Hastaligin ilerledi ise veya yeni bir rahatsizligin varsa basvurabilirsin oncekini iptal ediyorlar yeniden kurula giriyorsun yeni aldigin gecerli

Arkadaşlar cahilliğime bagışlayın EVİS ten nasıl bakıyoruz raporuma (elimde evrak no yada herhangi bir belge yok)

noktacom
İnteraktif vergi dairesine giriş yapın,orada dilekcelerim i tıklayın, dilekçemi görüntüle bölümünü tıklayın dilekçenin üstünde dosya numaran yazar o evis e girdiğinde TC no ve dosya numarani yazarak giriş yapabilirsiniz

Üst Alt