Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

zerda34
bana doktorlar astımdan %40 , bel fıtığından %7 verdi
fakat heyet astımı %20 ye düşürdü (ki SFT testleri ve doktorun tanısını orta etkilenme olduğu halde) toplamda %26 ya düşürdüler.
bakalım itiraz sonucu tekrar testler yapıldı doktor yine astıma %40 , bel fıtığına %9 verdi
heyete girdim heyetteki gögüs doktoru tekrar başka gögüs doktorunun görüşünü istedi tekrar muayene oldum (SFT sonuçları yine orta etkilenme gösteriyor BUgün tekrar heyete gireceğim.
Gerçekten bende çok yoruldum. Hayırlısı bakalım bugün kü heyetten ne sonuç çıkacak

Ekim ayından vergi indirimi gelen arkadaşlar varmı acaba ekime başlandımı

Arkadaşlar merhaba

geçen hafta emeklilik için dilekçemi verdim.Kaç günde sonuçlanıyor?Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

ersina

Bende onu dedim onun oran olmadığını oranı doktorun sistemde yazdığını söylediler bende %61 di o verilen oran değilmiş çekilen stf de orta derecede etkilenme diyor ama bana verilen oranda %20 idi

SCN5A

Aynı olay benim basimada geldi 57 lik raporumu sistemin kabul etmediğini önceki 30 oranla raporumdan dolayı doktor hastalığının ilerlemesinden dolayı tekrar kurula girmesi uygundur diye yazdı sağlık kuruluna verdim böylelikle halloldu geçmiş olsun

Arkadaşlar benim eylül raporum daha gelmedi acaba benim gibi eylül bekleyen var mı yoksa ben tek mi kaldım

Eksik evrak

Eksik evrak hangi aya bakılıyor bilgi alan varmı

sa. bayadır seni göremedim dedim evrağı onaylandı bekle bekle ne zormuş benimde 31 ekim evrağı gelen varmı bilmiyorum allah yardımcımız olsun
YUNUS YURDAKUL

AAK
Eksik evrak tekrardan yeni gönderilmiş gibi sıraya giriyor yani eksik evraktan gelenlere ayrıca bakılmıyor

alpek6006
A.s malesefe gelmedi bekliyorum

Bugün maliye ile görüştüm ve ekim aylarının gelmeye başladığını ve bu ayın sonuna tamamının sonlanacağını söyledi.

Evt ben gecen hafta görüşmüştüm 21.10.2019 komisyon da olduğunu söylediler

21.10.2019 tarihinde gönderdim 2. Kez oldu benim vergi indirimim ilk 2006 tarihinde süresiz, aldım şimdiki raporum 88 oranı sürekli 1.derece

Benim gelmedi 17 eylul gebzeden yaptim basvuruyu ins hayirli sonuclarimuz gelir

açık kalp ameliyatına ne kadar engel oranı veriyorlar.

şimdiden teşekkür ederim.

4 ekim Ankara varışlı raporumu bugün İstanbul maliye den teslim aldım,51 süresiz Rapor 51 süreli (1 yıl ) onaylandı. SGK ya emeklilik başvurusu yaptım

Selamlar anlamadm

@Şevki şengöz
Ekim ayı nasıl bakılır Eylül ayı gelmedi benimki 30 Eylül fakat henüz sonuç gelmedi şuan Eylül ayı bekleyen bir çok arkadaşımız var nasıl bir sistemdir bu Ekim ayı sonuç geliyor hayırlı olsun kardeşim.

Kenan1234k
Bende aradım fâkat Eylül ayı devam ediyor bitmedi dendi

30 Eylül de maliyede olan raporum henüz sonuç gelmedi bazı arkadaşlar Ekim ayında sonuç gelmeye başladı diyorlar anlamadığım Ankara'yı arıyorum Eylül ayı çok yoğun henüz 9. ay bitmedi kurul bakmaya devam ediyor bilgisi verildi.uc gün önce aradım.cok tuhaf Ekim nasıl sonuçlanır anlamak mümkün değil.ekim ayı sonuç gelenler hayırlı olsun.

Arkadaşlar müjde müjde cep numaram msj geldi dereceye girdiniz diye 21.10.2019 tarihli raporum onaylandı 88 oranlı süresiz

Darısı bekleyenlere gecmiş olsun

Hayırlı olsun kardeşim benim anlamadığım bir konu Eylül ayı gelmedi nasıl Ekim ayı sonuç geliyor hemde 21 Ekim olan rapor sonucu daha 30 Eylül ayı gelmedi gerçekten anlaşır gibi değil.cok saçma benim raporum yüzde 47 30 Eylül de maliyede bugün 17 Mart cevap yok gerçekten çok saçma nasıl bir sistemdir.hayirli olsun

Dys evrak takibi yaz gogel dan dosya numarası girerek ögrenebilirsin

Teşekkür ler arkadaşlarlar darısı tüm bekleyenlere geçmiş olsun

Epilepsiden 7/8/2019ta Eksik evraktan döndü 6 ay kontrol şartı ve sağlık kuruluna girdim evrak yeniden işlem mi görecek

Dün Ankara ile telefonda görüştüm. Ekim 15 e kadar bakıldığını 24 ekim tarihli evrağın kurula girmediğini söyledi. Telefona bakan memurlar kontrol etmeden gelişi güzel cevap veriyor.

Selamlar ben dün Ankara ile görüştü m raporum durumu hakkında kurulda deriler 30 Eylül de maliyede olan raporum henüz halenn kurulda Eylül devam ediyor dediler burda sitede 21 Ekim ayı sonuç geldi diyor bazı arkadaşlar.. kenan bey siz dün aradım ayın 15 ne kadar bakıldı yazmış sınız 4 Ekim geldi diyen var Eylül ayı bitmedi diyorlar benimki 30 Eylül sonuç yok gerçekten çok saçma sapan bir çelişki ve acayip bir sistemdir bu inanın bir türlü akıl erdiremedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın en azından bilgi sahibi olalım benim gibi Eylül ayı sonuç gelmeyenler var ben okuyorum sitedeki yazışmaları.saygilar diliyorum

Üst Alt