Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yaradanakurban

Merhabalar

Ben bi tanıdık sayesinde kurulda bilgi aldım benim 24 eylül henüz gelmedi şöyleki bizim raporlar kuruldan cıkmış fakat bazı doktorların imzası eksikmiş bu yüzden bekliyomuş bilginiz olsun muhtemelen sizinkiside öyle

17 eylul tarihinde gondermis oldugum raporum sonuclanmis gebze vergi dairesine gonderilmis ankara sonucu soylemedi sistemde gozukmuyo dedi 13 03 tarhinde sonuclanmis

Gebze v dairesinde gozukmuyor su an

Aşağıdaki linkten Excell dosyasını indirip bilgilerinizi girin ve hizmet listenizi kopyalayın. Emekli maaşınızı en doğru hesaplayabileceğiniz bir robot. İster engelli maaşınızı isterseniz de normal maaşınızı hesaplayabilirsiniz.

https://emeklimaashesapla.weebly.com/

Arkadaşlar benim Bağkurdan emekli olmak İçin uğraştığım raporum SGK nın kendi kurulundan çıkmış maluliyet 28-5 yazıyo ama içeriğini öğrenmek için SGK ya gidemedim coronavirüs olaylarından dolayı
Maluliyet 28-5 yaşlılık aylığı bağlanabilir mi demek acaba ?

Kerem29
sa.kerem kardeşim siteden bulduğum bu
5510 Sayılı Kanunun 28. maddesinin 5 inci Fıkrası:

Çalışma Gücü Kaybı %60 ‘In Altında, Ancak % 40 Ve Üzerinde Özürlü olanlardan:
- Özür Oranı, % 50 ilâ % 59 arasında ise, en az 16 yıldan beri sigortalı olmanız ve 4320 gün,
- Özür Oranı % 40 ilâ % 49 arasında ise, en az 18 yıldan beri sigortalı olmanız ve 4680 gün,
Malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi bildirilmiş olmak şartıyla yaş şartı aranmaksızın yaşlılık aylığına hak kazanılabilir.

Slm arkadaşlar ben az ewel İstanbul Vergi dairesiyle görüştüm Ankara'daki sağlık kurulu bu salgın yüzünden kapatılmış bu demekki bizim bekleme işimiz daha çooook sürecek hepinize geçmiş olsun

Arkdaslar korona virüsü için dikkat edelim sizden ricam herkes cimere bu rapor durumundan 6 ay bekleme tarzı ve koronavirisu için bir an önce raporlarını onaylanması için şikayete. Bulunsun ne kadar cok olursak sesimiz duyulur

Mükellef kabul etmiyor lar derken ne demek benim mükellef ile ilgili bir bilgim yok kusura bakmayın ne demek olduğunu bilmiyorum aydınlatırsanız ve ya bilen arkadaşlarım yazarsa sevinirim hayırlı cumalar diliyorum saygılar

Birde benim 30/09/2019 da Ankara'da olann raporum sonuç gelmedi inşallah hayırlısı olur gelince yazarım.

@01 adem 02124538200 numarasından 8332 dahili sizde arayın bir sorun kardeşim bana söylenen bu sağlık kurulu ankaradan çalışmalarını durdurmuş sizde öğrenin benim zamanımda kalmadı 😔

Arkadaşlar bugun gebze vergi dairesini gittim içeri kimseyi almıyorlar ama daire calışıyor hatta izmit vergi dairesinide aradım onlarda calışıyo 24 eylül raporum için hala ses yok beklemeye devam

Yunus kardeşim selamlar ne Eylül ayı bekledik valla içime fenalık geldi artık benimde Eylül ayı fakat halen bi ses yok 9. ay olan arkadaşlar olarak gerçekten çok sıkıldık artık arıyorum bilgi yok bekliyorum bı sonuç Yok

Sorma kardeşim bide bu olaylar cıktı kurup kapanacak evrak falan kaybolacak diye ödüm kopuyo

Evrak kaybolmaz sen içini ferah tut sadece uzar işlemler daha sıkıcı bir durum hale gelir ömrümüz beklemekle geçer can sıkıcı olur.evrak bişey olmaz canını sıkma sadece sabırla bekliyoruz.ANKARA kapanmaz bence çalışıyorlar.ben cuma günü aradım fâkat görüşmedm yanlız her aradığımda ya çalıyordu yada meşgul oluyordu iki numarada aktifti yani maliye bakanlığı çalışıyor.

Alp kardeşim hayırlısı olsun inşallah

sa.hayırlı sabahlar ankarayla görüşen varmı çalışıyorlarmı bilgisi olan varmı arıyorum hep meşkul 0312 4153292 ve 94 ulaşan yazarsa bilgilenelim lütfen

Günaydın arkadaşlar Ankara büyük bir ihtimalle çalışıyor nedeni ise ben arıyorum tel.bazen meşgul oluyor beş dk sonra tekrar arıyorum tel.aktif olark çalıyor.kapanma gibi bir söz konusu olacağını sanmıyorum.insallah raporları bakıyorlardı r.

Yaradanakurban

ben hiç emin değilim hiçbiryere ulaşıp soramadık içinde bulunduğumuz terör ve virüs belasından tez zamanda kurtulmayı allah hepimize nasip etsin tez zamanda herkesin işi halolur inşallah

Aynen amin kardeşim 30/09/19 Ankara'daki raporum sonuç gelmedi ne calasabiliyorum şuan hiç bir yer işçi almıyor nede emekli olabiliyorum ne olduğu belli olmayan bir durum içersinde sadece bekliyorum Allah sonumuzu hayretsin bir an evvel ülkemizin bu virüs naletinden kurtulmasını hayatın normale dönmesini temenni ediyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bir hafta önce kardeşime Psikiyatriden % 40 engelli raporu aldık. Raporda teşhis "RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI : F60.0 - PARANOİD KİŞİLİK BOZUKLUKLARI" yazıyor ve 2 yıl süreli Raporda "SON 2-3 YILDIR BELİRGİN SIKINTI VE ŞÜPHECİLİĞİN OLDUĞU, SON 3-4 AYDIR İLAÇ KULLANIMIYLA ŞİKAYETLERİNİN %80 AZALDIĞINI SÖYLÜYOR. ELEKTİRİKÇİ OLARAK ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞIYORMUŞ. SANRISAL BOZUKLUK (TEDAVİYLE İŞLEVSELLİĞİ KISMEN DÜZELEN)." açıklamasını düşmüşler.
Aşağıdaki sorularımızı yanıtlarsanız teşekkür ederim
1-Nisan başı gibi Maliyeye vergi indirimi için başvuracağız acaba e-devletten aldığımız rapor çıktısı yeterlimi hastaneden aslını mı alalım. Eksik evrakla dönmesin diye rapor ekine neler koyalım örneğin eczaneden alınacak ilaç listesi ve raporu
2-Kardeşim % 80 iyileştim demiş ama gerçek asla bu değil Ankara’daki heyet bundan dolayı başka bir hastaneye sevk eder mi yada aynen geçer mi. Hastanın beyanına esas değerlendirme yapılması enteresan geldi bana
3-Psikiyatri süreci nasıl işliyor tahmininiz süreç nasıl sonuçlanır.
Saygı ve selamlar...

evrak gelmedi.

arkadaşlar benim 17.10.2019 da 77 Ankara'ya giden evrakdan bi haber yok halaaaa.urolojiden aldığım 60+10 oranım 64 olarak kuruldan çıktı.bunu Ankara yuksektebilirmi..

Selamlar benim evrak 30 Eylül sonuç gelmedi Ankara'nın şuan çalışıp çalışmadığını bilemiyoruz.kimsede bu konu hakkında bilgi sahibi değil galiba forma kimse biseyler paylaşmıyor.

sa. bende arıyorum ankarayı hiçbir bilgi yok bilgisi olanlar bişeyler yazsın bende 17 aydır çalışmıyorum çok zor hepimiz mecburen emekliliği ivedilikle bekliyoruz şu an hiçbirşey iyi gitmiyor allah sonumuzu hayır etsin

Üst Alt