Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkeze şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar 16 Aralık başvuru sonucla ilgili bilgi almak için nereyi aramamız gerekli bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

Eksik evraktan 6/3/2020 sağlık kuruluna girdim %47 rapor çıkmış e devlet üzerinden görüntüledim fakat halen vergi dairesine gitmemiş kaç ayda sonuçlanır

Arkadaşlar az önce İzmir Konak vergi dairesine geldim içeri girmek yok güvenlik telno verdi aradım 30 Eylül olan evrak gelmemiş bilginiz olsun Ankara kurul toplantısı olmuyor Ankara sonuç göndermiyor nisanın 10 da itibaren diye Bilgi verdi bana son durum Ankara çalışmıyor.bosuna aramayın.saygilar

Ertugrul Aydın
senin rapor anladığım jadariyla basvurdugun hastanede onaylanmis.47le.egr öyleyse normalde 1 hafta sonra hastane vergi dairesine yollar .v dairesinde en geç 2..3 günde ankarya yollar.simdi burada durum şu ankarya giden evrak 5.6 ,aydannonce gelmiyir ..ve suada birde virüs vakası var. Ankara şimdi calisirmi calismazmi bilemiyoruz.erken gelme ihtimali zayıf geç gelme olasılığı çok daha fazla.benin 17.10.2019 da gitti Ankara'ya hala bekliyorum..

Arkadaşlar kurul toplanamıyor maalesef eksik imzada bekleyenlerde var şuan sağlıkçılar görevde biliyorum sabretmek inanılmaz yorucu ancak ankara sağlık kurulundaki doktorlar sabit değil maalesef her hafta değişen isimler bu yüzden aksamalar var zor ama sabretmekten başka seçenek yok bu arada ankara çalışıyor sadece kurula giren doktorlarla ilgili sıkıntı var

Arkadaşlar 92 ile görüştüm Ankara memurlar dönüşümlü çalışıyormış bilgilerinize...

Yunus kardeşim selamlar ben dün İzmir Konak vergi dairesi gittim görüştüm Ankara çalışmıyor bize yaklaşık on gündür sonuç gelmiyor dedi kurul toplanmiyuo Nisan ayında 10 unda çalışacaklarını söyledi.bende bekliyorum 30eylul

[FONT=sans-serif]
07.08.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
08.03.2019Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
18.01.2019Hastaneden rapor bekleniyor
17.01.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
17.01.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
27.09.2018Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
[/FONT]

[FONT=sans-serif]18/1/2019 eksik evraktan girdim 2 ay sonra eeg kan tahlili nöbet sayısı istendi raporu 18/3/2019 gönderdim ağustosta eksik evrak olarak yine eksik olarak geldi 6 ay takip ve yeniden sağlık raporunun yenilenmesi şeklinde geldi epilepsi takibi yapıldı 6/03/2020 sağlık kuruluna girdim elden rapor verilmeyecekti e devlet üzerinden baktım raporum %47 olarak çıkmış ama [/FONT][FONT=sans-serif]raporum gözükmüyor[/FONT]

Ayrıca benn bugün defalarca aradım Ankara'yı sonu 32 92 olann numara kesinlikle yanıt vermiyor çalar çalmaz aradığınız numara şuan cevap vermiyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor.sonu 32 94 olan numara çalıyor fakat cevap yok.uc gündür bu şekilde.allah sabır sağlık sıhhat versin şu durumdn bir kurtulalım herşey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Ertugrul Aydın abi e devlete gir arama motoruna rapor yaz karşına çıkan seçimlerden erişkinler için düzenlenen sağlık kurulu raporu yazisina tıkla sayfa açılacak raporu aldığın hastane çıkacak sayfayı aç ve PDF dosyasını göster de tıkla bekle beş on Saniye raporu göreceksin.bir dene olmazsa demekki raporun e devlete düşmemiş.

Benim rapor 1 yillik ..nisanda vergi indirimine verdim 5 ay sonra evrak eksikliği nedeniyle geri geldi tamamladım geri tekrar ankaraya gitti oldu 10 ay....nisanda eski rsporumun gunu doluyor bende raporumu yeniledim 2 yıllık oldu simdi ne yapmam lazım

Eksik evrak derken biftek raporunu vermıyor musun ne gibi evrak hazırlıyorsun anlamadım iş yerinden çalışma belgesi ve müracaat formu vardı benim evrak olarak teslim ettiğim

İzmir Konak vergi daireside çalışıyor mükellef almıyorlar 03124153297 bu numarayı arayın dönüşümlü çalışılıyor dendi bana..bende İzmir de yaşıyorum.

@Ylmaz3475 Ben epilepsi hatasıyım %40 raporlu ilk eksik evrakta eeg ilaç raporu nöbet sayısı istendi sağlık kuruluna girdim 3 nart 2019 girdim gönderdim ağustos yine eksik evrak olarak geldi karara varılamamıştır diye bu seferde 6 ay takip ve sağlık kurula sevk yeniden değerlendirme diye hastane sevk oldum sağlık kuruluna girdim 6 martta sonuç beleyecez allah herkese sabır sıhhat versin

abilerim ablalarim sira bekleyen yol gozleyen engelli arkadaslarim ayaniza overlokcu geldi
overlokcuuuuuu.halı kenarlari yolluk uçlari paspas kenarlari overlok cekilir yirtiklariniz dikilir haydee overlocu geeeeeldii..
Raporun sonucu gelmedi
ankara artik toplanmaz topu saha disina gacti
normal stabilize olagan gunler haftarlda Ay istasyonu kurul toplantisi o kadar nazli nazli toplanip 5 Ay da geri donusum saglandigina göre artiik top cinlerde
Ali cini tut.tut Ali tut
toyato corolla hayal ederken
Aliriz artik coronoyu

Arkadaşlar bugün saat 17-23 de Ankara maliye ile görüştüm.raporumun halen kurulda olduğunu ve doktorların olmadığını bu yüzden eksik imza bulunduğu sonuçlanamadını söyledi on gün sonra tekrar ara dedi.arkadaslar inanın bundan bir ay öncede raporum yine kuruldaydı anlaşılan Eylül ayı raporları bu gidişte hep kurulda kalacak.sonuc ihtibari ile doktorlar eksik ve hiç bir rapor sonuclanamiyor.fakat siz ararsınız size ne gibi bir Bilgi verirler bilemem eğer ararsınız bizimle paylaşın lütfen.

Arkadaşlar Ankara ile görüşen bilgi paylaşımı yapabilir mi ?
Teşekkürler

merhaba arkadaşlar adım güngör bende kocaeli tıp fakültesinden şubat ayında yüzde 46 sürekli rapor alıp ankara vergi dairesine gönderdim ve beklemekteyim ama süreç insafsızmış birlik olup yapılabilecek birşey varsa süreçi hızlandırmak acısından cimere başvuru yada şikayet gibi yapalım aynı anda başvur işe yararmı siz burda daha tecrübelisinz eğer olur derseniz arkadaşın birinin attiği linteki yazıcı kopyalayıp gönderelim

Arkadaşlar selamlar yüzde 43 engelli raporumu Ankara gelir idaresi başkanlıgına 13:11:2019 tarihinde vergi indirimi için verdim hala cevap gelmedi aradım bir kaç defa sırada demişlerdi şimdide telefonlara dahi bakan yok kurumda bilgisi olan varmı erteledilermi acaba kurul toplantılarını

İyi akşamlar İsa kardeşim evet haklısın insan gerçekten çok sıkılıyor ve üzülüyor benimde raporum 30 Eylül 2019 halen sonuç gelmedi.sabretcez beklicez.isa kardeşim 777 ve 778 inci sayfada arkadaşlarımız Ankara ile ilgili görüşlerini yazmışlar bende yazdm istersen bir göz atın.saygilar.

Üst Alt