Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

2 sene vergi indirimi aldım 1 sene kontrol şerhi koymuş Ankara 75 oranı 45 düşürmüş 3 ay kala hastaneye başvurdum 4 ay içinde süresiz 52 alıp Ankara gönderdim 1 ay sonra nöroloji bulgusu eksik dedi ben tekrar hastaneye gittim 1 ay sonra sadece 2 sene önce felç gecirmidtir ibaresini Ankara gönderdi 2 ay geçti Ankara evrak gelmedi sistemde yok dedi tekrar Bağcılar SSK gidip dilekçe verip evragi bidaha gondedim 15/08/2019 başlatmış oldugum bu süreç 04/04/2020 hala devam ediyo lanet olsun bu sisteme Allah belalarını versin kimileri para vererek rapor alıp emekli oluyor ceremesini gerçek mağdurlar çekiyor okuduğunuz için teşekkür soru ve cevap yazabilirsiniz

Raporun süreli mi süresiz mi olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Bana işyerinden verilen kağıtta süreli süresiz diye bir şey yazmıyor

Hastaneden rapor alırken raporda yaziyo süreli veya süresiz diye

Merhaba evis sorgulama sayfasında dosya no soruyor onu nerden öğrendiniz yazarsanız sevinirim

Geçmiş olsun hocam 75 oranı nasıl 45 e düşürüyorlar...ve süreli yapıyorlar. Benim 51 ile gitti süresiz bu tür sonuçları okuyunca iyice karamsar oluyorum. ALLAH yardımcınız olsun.

sarp35 bu işyerinin verdiği kağıttan anlayamıyorz yani öylemi
Alyabatu e devletten vergi indirimi sorgulaya girin. Orda sizin dilekçelerim kısmında sizin raporun sağ üst köşesine 4 veya 5 haneli bi sayı yazıyorlar onun başına hangi yılda verdiyseniz diyelim 2019- koyup veriyen sayıyı girmeniz gerek

Merhaba ben Denizli vergi dairesine başvurdum vergi indirimi için ben nerden takip edeceğim işlemleri evis ya istanbul yada kendi şehir vergi dairesinin kontrol uygulaması var Denizlinin yok bunun ortak her engellinin baktığı kontrol edebileceği bir sistem varmı.

Arkadaslar Emircan74 arkadasimizin dedigi gibi twitterdan cem duganla baglanti kurun sizi yonlendiriyo ssk nin msj kutusuna sorun yazip bilgilerimi yazdim hazine ve maliye bakanligindan donus yaptilar ilgilenilecektir diye

49serkanBEN 1 HAFTA ÖNCE TANIDIĞIM ARACILIĞI İLE ÖĞRENDİM AMA BİLGİ KESİN SADECE İMZA BEKLEYENLERİN Kİ DOKTOR GELDİKÇE İMZALATILACAK AMA KURUL İŞİ BİRAZ DAHA SÜRECEK BU ARADA BENDE SAĞLIKÇIYIM O YÜZDEN BİRAZCIK DAHA DETAY BİLGİ VEREBİLDİM

Tesekkür ederim bekleyecegiz ozamn keske hangi zamanda basvuranlarınki kuruldaymış sorsaydınız,)) beklemekten helak olacagz

49serkan
BİR ÇOĞUNUZ İNANIN Kİ BU SEKTÖRDE OLMAMA RAĞMEN VE BİR ÇOK TANIDIĞIMIN OLMASINA RAĞMEN HER BAŞVURUMDA SIRAMI BEKLEDİM VE 2 YIL KONTROL ŞARTI ALDIM BU SENE KASIM AYINDA KISMETSE TEKRAR BAŞVURU YAPACAĞIM SİL BAŞTAN RAPOR ÇIKARMAM GEREK ÇÜNKÜ RAPORLARIMIN HEPSİ KAYIP MAALESEF .....
AZCIK DAHA SABREDİN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN TAKİP EDİN BURADAN İNŞALLAH SÜRESİZ VE MUTLU EMEKLİLİK NASİP ETSİN RABBİM

9 ay yolladigim rapor halen bi cvp yok maliyede

Arkdaslar interaktiften baktigimda sadece maliyeden hastaneye sevkimin dilekcesi gorunuyo maliyenin sevk i ile gittim hastaneye raporum ankarada dediler ses yok 9 ay da maliye den hastaneye sevkim

ozlmasgr
Eksik evrak tekrar gidenlerede bakilirmi

Alp78
17 eylul ilk gidis 19 mart eksik evrak dondu 2 nisan ankara varis tekrardan

GÜNAYDIN
Kenan1234k EYLÜL 15
Alp78 SANIRIM ŞUAN BAKAMIYORLAR GİBİ ÇÜNKÜ İMZADA BEKLEYENLERİ DOKTORLAR GELDİKÇE İMZALATIYORLAR TABİ DOKTORLAR GELEBİLİRSE

Merhabalar ist Buldan raporumu ankaraya gönderdim 5ay oldu hala netleşmedi telefona ceveb vermiyorlar

alpertuncer
Merhabalar Alper bey bende Denizli'den vergi indirimi kazandım vergi dairesin e tebligat bakılıyor ama şuan ekranda bir şey yoktur sadece verdiğin dilekçeyi görürsünüz zaten şuan kurul çalışmıyor herhalde benim eylüldü Ekim daha haber yok 5/6 bekleme

Aziz20 kardeş senin indirim onaylandımı kaçlagitti geldi süreklimi birde e tebligat tan bakarken orada hareketler görünecekmi teşekkürler.

Yusuf Yusuf
Agir asos 35 fizik 7 hipertansiyon seker 28 baltazar hesaplamasi toplamda 56 raporum cikti

ozlmasgr
Tesekkurederim ins tez zamanda hayirli sonuclar aliriz

alpertuncer
Benim ropor sürekli olarak onaylandı 46 gitti 46 olarak geldi e tebligat bakarken hiç hareket olmuyor işlem onaylanırsa tele mesaj yada Mail geliyor tabi sisteme kayıtlı ise

Üst Alt