Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aziz20 kardeş benimde 55 gitti sürekli inşallah sorunsuz onaylanır siz emeklimi oldunuz.

Selamlar,04 -ekim 2019 daAnkara'ya giden süresiz raporum 14 -matta 2020 de 1yıllık onaylandı %51 ile gitti %51ile geldi emekliligimi başlattım ,şimdi 1-2 ay içinde tekrar. Kontrol muayenesi istiyor şimdi tekrar SSK ya gidip sevk alıp tekrardan kontrol muayenesi falan olacak ,
Bundan sonrası nasıl işleyecek onuda bilmiyorum bakıp gorucem

Şevki şengöz

Süresiz raporun nasıl 1 yıllık onaylanıyor bu işler neye göre oluyor sizin engeliniz nedir yaşınız mı acaba sıkıntı nedirki

Aziz20

Aziz bey hayırlı olsun ne zaman göndermiştiniz ve size haber ne zaman geldi birde interaktif vergi dairesinde görünüyor mu

Ben dün konya vergi dairesine evrağın akıbetini sordum 9 ayın sonu 10 cü ayın başı geliyordu ama virüsten dolayı artık hiç evrak gelmiyor dedi memur yani virüsten dolayı ankara işleri askıya almış arkadaşlar ben göndereli 4 ay oldu

49serkan
Hastalıklar ,uyku apnesi ahi ,53. Ağır uyku apnesi %35 göz %25 bel fıtığı %5. Bunları hastane %51 ile Ankara'ya yolluyor süresiz oradan 1 yıllık geliyor yaşım 48 yaşa goremi iyileşme ihtimaline goremi bilmiyorum,
İyileşme ihtimali olsa hastanede süreli verirdi diye düşünüyorum,
Sonuçta. 8. Ayda kontrol istiyorlar,

Şevki şengöz

Bemimde yaş 49 ms hastasıyım , %58 rapor var 3.5ay oldu ankaraya gideli. Bekliyoruz sonucu 8000 iş günü 32 yıl sigorta süresi var ve bıktım bu prosüdürlerden 2008 sonrası raporlular direk emekli anlamıuorumki bizden neden isteniyo bu vergi indirimi zaten ankaradan gelene kdr ben normal emekli olacagm

ozlmasgr

Siz emekli olmuştunuz sanırım ben bir bakayım forma dedim oradan gördüm,tekrar kontrolemi çağrıldınız var mı öyle durumlar...Hangi durumda kimleri çağırıyor sgk bilgisi olan var mı?

49serkan...hocam sizinde belirttiğiniz gibi bu aksak düzen ileankara dan cevap gelene kadar emekli olursunuz siz:))...51 yaş mı emeklilik??

@deathless

Evet 51. Benim sıkıntım neden bizden vergi indirimi isteniyor. 2008 sonra emgelli raporu alan sigortalılar direk emekli oluyor. Amlamadıgm bu bilen varsa söylesin neden

@Şevki şengöz

Bu bürokrasi işleri iyice sıktı. Raporun süresiz ankara 1yıl diyor açıklamada yapmıyorlar. Tahmini hastalıgını basit görüyolar. Yada korkuyolar. Şimdilerde herkez herseyden korkar oldu. Cesurlar bittikce magdurların canı cıkmaya devam edecek

49serkan

hocam 2008 den sonra rapor alanlar değil,2008 den sonra sgk lı olanlardan vergi indirim alınmıyor..

@timegoesby
BU KONTROL MUAYENESİ OLAYINA AKLIM SARMADI BENİM.YAV ARKADAŞ SÜRELİ OLANLARI ANLADIMDA HASTANE SÜRESİZ VERMİŞ,VERGİ DAİRESİ SÜRESİZ VE KONTROL MUAYENE ŞARTI OLMADAN ONAYLAMIŞ PAT SGK TEKRAR ÇAĞIRMIŞ,ŞÜPHELİLERİ EVET AMA HERKESE NİYE AYNI MUAMELERİ YAPARLAR ANLAMADIM BEN...Ben çağrılmadım süresiz ve kontrol muayene şartı olmadan emekli oldum çağırılan arkadaşlar var, duyuyoruz...

@Antalyayusuf
Senin rapor tekrarmı düşürüldü Yusuf...

Evet öyle yazdıgımı sandım 2008den sonra sigortalı olanlar. Bu sacma degilmi. Sebep ne olabilirki biz haranlımıyız

Bu ülkede bürokrasiyele devletle işi olana Allah yardım etsin heleki engelliyse ikikere yardım etsin.ben kolumdan engelliyim ve engelim sürekli yani iyileşme şansı yok düşünüyorumda defalarca hastaneye rapora gittim vergi dairesini gittim askerlik muaf işlemleri için gittim tahliller rötgenler ehliyet için ayrı gittim yani demek istedigim sayısız kere gittim kaç günümü buralarda kaybettim belli degil.Ya ayagından engelli olan bastonla koltuk Degneyiyle tekerlikli sandalyeyle dolaşanlar gercekten Allah yardım etsin hepimize

Cok guzel yazmışsın kardesim. Aynısını bende yasadım. Ayakta engel var. Hastaneye giderken sorun kurulda ordan oraya sorun 5ay oldu işi bırakmak zorunda kaldım dogrusu atıldım adam engelim oldugunu anlıyo ve cıkardı. Bende heyeti girdim 5yıldır ms hastasıyım sabrediyorum emekliliğime az kaldı diye heyete girmiyodum Ama olmuyo calışamıyorum artık. Heyette gördü durumumu verdi raporu. Bu sefer ankaraya takıldık virus e takıldık bekliyoruz daha neler olcak diye

49serkan
Devlet emekli etmemek için surunduruyor

Hastaliklarin iyilesme olasiligi varsa peki hastane ayri ankara ayri oran neden veriyor adam gibi rahatsizligi olani muayene edip ona göre oran verilsin adam rapora güvendi emekli oldu seneye kontrol muayenesine gitti tekrar eziyetler zaman kayıpları birde kılın birine denk geldin düşük oran geldi diyelim bu sefer emeklilikte gitti nasıl guvenipte emekli olacaksin bu sistemde

Ben hipertansiyon hastasiyim bana ölene kadar ilaç kullanacaksin diyor sistem birde uyku apnesi var

Ben hipertansiyon hastasiyim bana ölene kadar ilaç kullanacaksin diyor sistem birde uyku apnesi var devamlı cihaz kullanacaksin diyor yine sistem ve kronik rahatsizsin bunlarin iyilesme olasiligi yok diyen sistem bana 1 yil sonra tekrar gel kontrol muayenesine gel neden diyor acaba

@Erz25
Orasını anlamak hiç mümkün degil. Adama süresiz rapor verilmiş ankaradan 1 yıl verilmiş anlamıyorum şans işimi acaba yoksa bi nedeni iyileşebilecek hastamı gercekten prof bunlar heralde sebepsiz yapmazlar

Erz25 bende senin gibi hiper tansiyon ve uyku apnesi var tansiyon ilacım doktorun demesi çok gücluymus 3 ilaç bi arada dedi arada bir 17/13 kadar cikiyo genelde küçük tansiyon çok yükseliyo benimde 1 sene lik gitti raporum ankaraya sonucu bekliyorum

ozlmasgr

Mrb.ben sonuç öğrenmek için Ankara yı aradığımda bayan raporunuz onaylanmış hatta 55di oranım 42ye düşürmüşlerdi, süresiz ve kontrol şartı koymadan onaylanmış dedi umarım çağrılmayız birdaha...

Umityalcin muratesesli KONTROLE ÇAĞIRILMA İHTİMALİNİZ HERZAMAN VAR FETÖDEN SONRA DİYEBİLİRİMKİ TÜM TÜRKİYE TEKRAR ÇAĞIRILDI
BEN UYKU APNESİ TANSİYON VE KİLODAN DOLAYI EMEKLİYİM BENİMLE AYNI HASTALIKTAN GİDEN 2 KİŞİYEDEN 1 İNE 1 YIL DİĞERİNE 3 YIL BANA 2 YIL VERİLDİ KARARLAR MAALESEF DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR AMA HASTALIKLAR İĞLEŞMİYOR
UYKU APNESİ VE KİLODAN GİDERSENİZ BÜYÜK İHTİMAL SÜRELİ VERİLİYOR HATTA SÜRE BİTİMİNDE TEKRAR SÜRELİ ALANLAR VAR OKUDUKLARIMIN İÇİNDE
KISACASI NEYSE HALIM ÇIKSIN FALIM ......

Arkadaşlar Face deki engeliler grubunda konuyu paylaştım, hala da gündem de tutmaya çalışıyorum, ayrıca Cimer e de yazdım bekliyorum. Sizlerden de ricam gündem de tutmak için face deki grubu katılın ve yorum yapın ayrıca Cimer e de sıkıntısı olanlar yazsın ki durumumuz hakkında Cumhurbaşkanı dahil yukarıda kilerin bilgisi olsun. belki bir çözüm getirirler.

ozlmasgr
Benim ahi 71 ağır osas tansiyon ve işitme kaybından gitti 51 balthazard ile 45 e düştü bu süreli mi gelir sizce? Tşk ederim.

Üst Alt