Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@Umityalcın 18/8/2019 yılında altı ay kontrol şartı ile yeniden sağlık kuruluna sevk ettiler ben 6/3/2020 %47 sağlık kurulunda çıktı epilepsi yeniden eksik evraktan dönermi yoksa direk onaylarlar mı

sa. arkadaşlar ankarayı aradım tele bakan yok ulaşabilen varmı arkadaşlar son durum nedir bilgisi olan paylaşırsa haberdar olalım

Arkadaşlar benim vergi indirimi yazı geldi ama bilemedim sürelimi süresiz mi Ancak, adı geçenin Merkez Sağlık
Kurulunca gelecekte engellilik
derecesinde değişiklik olabileceği
dikkate alınarak başvuru tarihinden
(20/01/2020) itibaren iki yıl sonra
yeniden hastaneye sevki icap
etmektedir.raporum iki yıl süreli idi raporu yenileyince vergi indirimine bir daha başvuru yacakmıyım yoksa bununla emekli olabilirimiyim

F kemal merhaba yazdığın cevaba göre iki yıl sonra tekrar kontrol istenmiş sanki hayırlısı olsun ne zaman göndermiştiniz evrağınızı Ankaraya.

2 yıl sonra tekrar heyete gireceksiniz demek rahatsizliginizin orani düşebilir yada çıkabilir hangi tarihte göndermiştiniz ankaraya

Merhaba fkemal kardeşim 20.1.2020 tarihinden itibaren demişsin .Senin rapor bu tarihte Ankarada onaylandıysa bugüne kadar neden bekletmişler yazıyı acaba sistem bu şekildemi işliyor.Normalde geçen seneye kadar bu işlemler 3 ayda bitiyormuş ama yaklaşık bir yıldır 6 aya kadar sürdüğü söyleniyor belki dahada fazla.

Merhaba arkadaşlar benim iki yıl süreli / 48 raporum var maliyeden böyle vergi indirimi yazısı geldi ben emekli olabilirimiyim yardımınz için teşekkür ederim
Ancak, adı geçenin Merkez Sağlık
Kurulunca gelecekte engellilik
derecesinde değişiklikolabileceği
dikkate alınarak başvuru tarihinden
(20/01/2020) itibaren iki yıl sonra
yenidenhastaneye sevki icap
etmektedir.

Hayırlı sı olsun kardeşim hangi ilden gönderdin raporunu Ankara ya benim 30 eylül İzmir den gönderdim halen cevap Yok.
[FONT=sans-serif]Arkadaşlar Eylül ayından sonucu gelen varmı ankaradan

[/FONT]

YUNUS YURDAKUL
Valla yunus kardeşim bizim Eylül çilesi kabir azabı gibi oldu artık acı çekmeye başladım cepheden gelecek yar yolu gözler gibiyim yarim dönsede ona büü sarılsam diyorum 😁😄 inşallah hayırlısı olur Allah ülkemize hepimize sağlık versin

benim kuzenin gönderim 3 kasım dı,her halde temmuz ağustos da ancak gelir bu sıkıntılı durumda??
felix35..hocam ben imzaladım da,imza sayısı çok az gibi geldi bana ya çok ilginç??...ben nasıl olsa emekli oldum banane ci çok her halde aramızda da...ben de emekliyim ama şu an bu durumda ben de sen de olabilirdin??

Her sayfa değişiminde tekrar ekliyorum. Admin arada siliyor🙂 Bence de çok az. Saygılar.

fkemal

Benim raporum 1 yıl süreli geldi ben emekli oldum, SSK dan bana yazı geldi rapor tarihine 3 ay kala SSK ya gelin sizi tekrar heyete yolluyacagiz dedi yazıda, yani demem şuki emekli olup maaş bağlanır.rapor süresi bitmeden SSK ya sorun .bu arada maaşınızı alın bari

Arkadaşlar selam Ocak ayında hastaneden 56 engelli raporu aldım ve 19 ocakta vergi indirimi için başvuru yaptım. İşten ayrılmam icap ediyor vergi indirimi için sorun olur mu?

fatihdalma

Sıkıntı yok cogu kişi öyle yapmak durumunda adı üstünde engelliyiz heryerde calışamıyoruz bende atıldım işten sorun etme

Şevki şengöz

Ne kadar süre ıldu emekli olalı ben bir sıkıntı yaşarım diye korkuyorum özelden telefonunuzu atsanız sizi arasam sakıncası yoksa

Merhaba kardeşim bende 19 eylülde başvurmuştum, 22.04.2020 de elime geçti, daha doğrusu evrakta 13 martta onaylanmış bile ama covid yüzünden olsa gerek, ben bizzat vergi dairesine gidip aldım bilgin olsun hayırlısı olsun şimdiden iyi günler..

Yaradanakurban
Eli kulağındadır kardeşim bende 19 eylülde başvurmuştum 22. 04.2020 de elime geçti daha doğrusu ben bizzat vergi dairesine gidip aldım bilgin olsun.. Hayırlısı ile gelir seninki de inşallah

volkanayaz

hayırlısı olsun senin adına sevindim sağolun bakalım hayırlısı ile bekliyorum umarım güzel bir sonuç olur.fakat gerçekten eylül ayı çok geç kaldı baya uzadı vürüsten önce zaten uzun sürdü aslında sonuçlar vergi dairesinle görüştüm iki üç gün önce eylül ayının halen bitmediğini söyledi şaka gibi zaten mart ayında bizim raporlar tam 6 ay olmuştu.bizim sonuçlar aslında ocak şubat gibi gelmeliydi en geç.neyse sağlık olsun hayırlısı ile.tekrar hayırlı olsun dileğimle emekli oluyormusunuz yoksa vergi indirimi alacaksınız.

Yaradanakurban

hayırlı olsun arkadaşlar darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah herhese allahtan hayırlı sağlıklı bereketli ramazanlar diliyorum

fkemal

17 Mart'ta müracaat ettim ,15 günde sonuçlandı ,bayram ikramiyemi ve ilk maaşımı aldım , çok şükür telefon numaram 05427422282 günduz arayabilirsiniz

Üst Alt