Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Korhan1978 MUHTEMELEN ÖYLE GELEBİLİR AMA DEDİĞİM GİBİ İNANIN BU SAYDIĞIM HASTALIKLARDA NE SONUÇ GELECEĞİNİ KESTİREMİYORSUNUZ KEŞKE SİZE KESİN BİR CEVAP VEREBİLSEYDİM

Vergi indirimi oran düşürürmü?

Merhaba herkese
Mart 2020 tarihinde aldığım engelli oranları. 10 yıllık bu rahatsızlığa sahibim ilk defa başvurdum.
2 stant ef 55 ( oran % 37 ) kronik
Dahiliye ( hiperlioidemi ( % 10 )kronik
Fizik. ( spondlolizis Bel kayması %7 )kron
Rapor toplam tutar oranı = % 47 dir
SÜREKLİ

Sorum : Evraklar vergi dairesine gönderdim soruç ne olur bekliyorum.

Sayılar.

Merhabalar,2019 yılı 6 Aralık tarihinde evrağım Ankara'ya gönderildi.
HİPOTROİDİZM ..............10
AĞIR OSAS .GEÇİRİLMİŞ SVO SEKEL YOK......35
ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON...........10
ATRİAL FİBRİLASYON VE FLUTTER............10
KAPATILMIŞ PATENT FOROMEN OVALE...........10

olarak toplamda %57 lik bir rapor verildi.Buradan bana engel oranında bir sorun çıkar mı sizce.
SGK günüm 7600
1996 SGK girişi
Yaş 44

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum 2 ekim tarihli sonuç çıkmış güzeş günler dilerim

ozlmasgr

iyi günler 2 ekim sonuç çıkmış derken sizin sonucunuzmu herkesinmi benim 30 eylül sonuç yok henüz birde ankara görevde demekki 2 ekim sonuç çıkmış çünkü yanlışmı anladım.

Yaradanakurban BENİM DEĞİL AMA 2 EKİM EVRAKLI BİR TANIDIĞIMIN SONUCU ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNE E-POSTA YOLU İLE GÖNDERİLMİŞ SİZLERDE SIK SIK KONTROL ETTİRİN VERGİ DAİRESİ ARACILIĞI İLE GELİYOR EMAİLLERİNE

Merhabalar
Ankara telefonları açmıyor İstanbul vatan vergi dairesi ile görüştüm günde ya bir evrak geliyor yada hiç yollamıyorlar dediler sanırım kurul çalışıyor bu gidişle iki ay geriye atılır işlemlerimiz.Birde merak ettiğim ssk evrak verdiğimiz tarih mi rapor tarihimi emeklilik başlangıcı

Merhabalar vergi indirminiz geldikten sonra sgk ya başvuracagınız tarihte emekliliginiz başlayacak

Merhaba herkese
Mart 2020 tarihinde aldığım engelli oranları. 10 yıllık bu rahatsızlığa sahibim ilk defa başvurdum.
2 stant ef 55 ( oran % 37 ) kronik
Dahiliye ( hiperlioidemi ( % 10 )kronik
Fizik. ( spondlolizis Bel kayması %7 )kron
Rapor toplam tutar oranı = % 47 dir
SÜREKLİ

Sorum : Evraklar vergi

Merhaba arkadaşlar;

Ankara Merkez Sağlık Kuruluna telefonla ulaşabilen var mı şu sıralar? diye soracaktım.

Saygılarımla ve sağlıklı günler dilerim.

ahi 133 bende , özel hastane raporunu kabul etmediler 6 ay sonraya gün verdiler ben de mevcut hastalıklarım hipertrofiye eşlik eden tansiyon - tip2 şeker - kilo ve fıtıktan 59 2 yıl süreli aldım. Ankara süresiz onayladı, yani Ankara süreliyi süresize de çevirebiliyor, süresizi de süreliye!

6 ay sonraki testte ahi 133 e çıkmış öncesi 45 civarıydı, yani aslında artan bir hastalık osas. Hekim artı nefes darlığı da başlamış dedi yani kalp te etkiliyor..

Abiler s.a babama rapor aldık evrakları gönderdik sonra bi kaç ay aradan sonra eksik evrak olarak cevap geldi solunum foksiyon testinin gönderilmesi diye hastanedeki solunum foksiyon testini imzalı kaşeli olarak 1.5 ay önce gönderdik cvp ne gelir eksik evragı dogrumu gönderdik yoksa yeniden rapormu almamız mı gerekiyor koah şeker tansiyon hastası hastahane 2 yıllık süreli vermiş ankara sürelimi süresizmi mi verir teşekkürker...

Merhaba ağır osas %35 htansiyon 10 ve şekerden 20 alarak toplam 56 engel süresiz rapor aldım ve 19 Şubat'ta evraklarimi vergi dairesine teslim ettim. Eviss de sorgulama yapıyorum ama hiçbir şey yazmıyor e-devlette başvuru evrakları ve herşey gözüküyor sorgulama yaparken eviss de dosya numarsina soyisim mi yazılacak yoksa dosya no mu?

Evisse Dosya numarası yazılıyor. Edevlette nerde var evraklar nerde gördünüz ben bulamadım

49serkan
e devlet arama butonuna engelli vergi indirim başvuru işlemleri yazın uygulamaya git e tıklayın gib e yönlendirecek gelen sayfada işlem durumlarım ve sonuçlar nı tıklayıp dilekçelerimi seçin

bestray

İnternet vergi dairesinde gönderdiğim evrak dilekçe gözüküyor ama durumla ilgili bir bilgi yok maalesef

Aynen bendede aynı. Aralık 24 basvuru tarih ama bekliyorum virus girdi şimdide

30.09.2019 ankara maliye ye teslim olan raporum ne durumda ne oldu nerde yatar ne yer ne içer açmı tokmu başına bişey geldimi çok merak ediyorum gitti gideli ne haber var nede ses tam 7 ay oldu baş vuru tarinide hesaplarsak hemen hemen bir yıl oldu inşallah hayırlısı ile gelir yapçak bişey yok.fakat gerçekten çok uzun bir süre bu 6 ay sonuç beklemek ne demek arkadaşlar vürüsten önce 6 ay oldu vürüs sonrası 7 ayı buldu.güzel ülkemizin biran evel virüsten kurtulmasını dilerim.allah hepimize sağlık ve sabır versin.

Arkadaşlar bir sorum olacak eşim 2019 ocak ayında sol yumurtaliktaku kitleden dolayı ameliyat oldu ve yumurtalık komple alındı, aynı zamanda kansızlık (anemi) rahatsızlığı var buna bağlı ilaçlar kullanıyor ama sürekli değil, 2006 sigorta girişi ve 3300 günü var, bu şartlarda %40 rapor alma şansı?

49serkan
Kaç kez aradım Ankara kurulda on güne raporunuz çıkar dedi her aramada kurulda diye bilgi verdiler fakat anakara kurulda dediği rapor hiç kuruldan çıkmadı örnek vereyim ocak ayından beri her seferinde kurulda bilgisi verildi. vergi dairesi bugün yarın gelir dedi.vergi dairesi ile iki gün önce görüştüm sonuç gelmemiş dedi memur bayana çok uzun süre oldu sonuç niçin gelmiyor dedim bana cevap olarak valla Ankara maliye ne durumda inanın bilmiyorum dedi fakat Ankara'dan tek tük sonuç geliyor dedi.

Yaradanakurban

Evet bugun yarın gelir senin cevap. Bizede haber verirsen iyi olur. Bekliyoruz 20 nisan işbası yapacaklarmış. Hayırlısı olsun

blacksnake

Nette hastalık engel oranları var oraya bak balzart tablosumuydu neydi orda her hastalık yazıyor. Şu hastalık bu oran falan diye öyle daha emin olursun

@49serkan

sağolun inşallah hayırlısı gelen sonucumu sizlerle paylaşırım yazarım bilgilendiririm sitedeki arkadaşları saygılar.

aklımdayken söyleyeyim ankara maliye giden rapor sonuçları yada kontrolleri ilden ile sonuçların erken olması yada geç kalması değişkenlik gösterebiliyormuş.memur arkadaş baana bu şekilde bilgi verdi.çünkü ben dedim eylül ayı bitmeden sonuçlanmadan nasıl olurda ekim ayı sonuçları geliyor eylül ayı ile ilgili bir sorunmu var eylül sonuçları bekleyen bi çok arkadaş var engelli sitesinde ben dahil eylül ayı sonucum gelmedi diye yazan arkadaşlarımız var dedim cevap olarak sorun yok sonuçlar ilden ile farklılık oluyor dedi.birde anakra kısıtlı olarak çalışıyormuş sonuç geliyormuş ama tek tük inanın sürekli farklı bilgiler veriliyor henüz tatminkar olacağım bir bilgi sahibi olamadım sabırla sonuç ne olacak bekliyorum.

Üst Alt