Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ozlmasgr
Merhabalar benim iki yılık geldi iki yıl sonra yeniden heyete gireceğim onun için biraz korkuyorum ama daha bilemedim

İnternet vergi dairesinden yada bağlı bulunduğunuz vergi dairesini arayın ordan bilgi alabilirsiniz..

Fkemal uyku apnesimi sizin hastalik

Ben Aralık ta gönderdim tahmini ne zaman gelir

Arkadaşlar merkez sağlık raporu hastaneden aldığımız rapor gibi mi?yani formatı aynı mı yoksa dilekçe gibi düNyazı şeklinde mi? Bu raporu alan varsa burdan ismini silerek resmini yükleyebilir mi?

Fkemal uyku apnesi şu an herkese süreli olarak gelmekte sanırım onunla ilgili Kocaeli'de uygunsuz işlem yakalandı o sebeple sonuçlar hep süreli geliyor

Arkadaşlar merhaba uyku apnesi tek başına yetmiyor en fazla 35 oran veriyorlar ama ikinci ve üçüncü rahatsızlıklar önemli eğer onlardan kolestrol .tansiyon.psikolojik.obezite vb.yani doktor düşüncesine göre tedaviyle düzelebilecek rahatsızlıklar varsa süreli gelme ihtimali çok yüksek

Uyku apnesi tansiyon ve işitme kaybından sürekli alan tanıdığım var.

Fkemal uyku apnesi şu an herkese süreli olarak gelmekte sanırım onunla ilgili Kocaeli'de uygunsuz işlem yakalandı o sebeple sonuçlar hep süreli geliyor
Uyku apmesi tansiyon ve işitme kaybından sürekli alan tanıdığım var ahi si çok yüksek ti bilginize

Prograsif primer multiple seklorez kronik rahatsızlıgım var yani kalıcı sekel ve sürekli ilerleyen tedavisi olmayan bir hastalıgım var. %58, özürlülük oranım var kısmi bagımlı. 24aralık 2019 başvurum var. Ve hala bekliyorum. 49yaşındayım.normal emekliliğime 2 sene kaldı. Bu gidişle normal emekli olacagım. Çünkü cok uzadı bu ankara işi. Benim gibi olan arkadaşlar varmı burada

49serkan

sa.var kardeşim benim gidiş 31 ekim normal emekliye 28 şubat 2021 doluyor.yaştan 51hayırlısı bekliyecez

benim raporum 17 mart ta ankaraya gitti biz daha çok bekleyeceğiz anlaşılan

YUNUS YURDAKUL

Gören duyanda mahsus yapıyolar zanneder. Neden bukdr uzuyoki hadi 2aydır virus var öncesinde ne vardı. Günde kaç kişiye bakılıyorki sistem nedir hiç biryerdede yazmıyor kimse bişey bilmiyor habire bekliyoruz

senin neden bir seneyi gecti eylul diyorsun eksik evraktanmi

Arkadaşlar benim raporum e devlet kapısında dilekçe olarak gözüküyor ankaraya aradım orada gözükmüyor buradaki vergi dairesi virüs ten dolayı çalışmıyor ben bu işten anlamadım rapor ankaraya gitmedimi acaba böyle olan oldumu hiç teşekkürler

Üst Alt