Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aralık 16 da verdim benim bu sene gelmez o zaman

Çok bekleyecek demek ki

Arkadaşlar Ankara çalışıyormuş diye soranlar için yazıyorum evet çalışıyor. Ekim sonları gelmiş.Bu kesin bilgidir. Kasım başlıyor. Evet sistem eskiye nazaran %40 yavaş ilerliyor ama ilerliyor. Eylülden ve ekimden kalan arkadaşlar. Sizin bu zamana kadar neden gelmediği konusunda emin olun hiç bir bilgim yok. Kalan arkadaşlar derin bir araştırmaya girsin beklemeyin. Cimer'e başvurun maliye bakanlığı genel müdürlüğe hatta maliye bakanlığına ulaşmaya çalışın. Boşu boşuna beklemeyin arkadaşlar. Bekliyorsanız oradaki memur hatalarından dolayı bekliyorsunuz. Hakkınızı arayın... Her beklediğiniz gün hakkınızdan yeniyor. Nereden biliyorsanız derseniz. Kısaca bilgi vereyim. Bir akrabam vergi indirimi, sgk takip sigorta işleriyle uğraşıyor. Ekimdeki bütün takip işiyle uğraştığı kişiler bitmiş. Bütün Ekim ayının geldiğini söylüyor. Şuan Ekim ayındaki kişilerin çoğunun sgk ya emeklilik dilekçesini vermiş. Benimde Kasım ayı bende bekliyorum. Benimki gelir gelmez siteye yazacağım. Bilginiz olsun.

Tesekkur ederiz faydalı bilgi. Akraban olmasa hiçbrsey öğrenemezdik. Cünkü tel açmıyorlar. Buradada yarım yamalak bilgiler veriliyodu bu güzel oldu sagol

04.12.2019 tarihli istanbul başvurum 20.04.2020 de onaylanıp istanbula gelmiş 28 nisanda işyerine mail olarak evrakım geldi 28.04.2020 de e-devletten emeklilik için başvurumu yaptım 30 nisanda da sgk ya gidip vergi indirim evrakımı başvuruma eklettim
yani çalışma var ve aralık ayı kuruldan çıkıp il vergi dairelerine geliyor.

orjan

İlaç gibi geldin. 24 aralık benimki. Öpüyorum kardeşim çok sevindim. Allah senden razı olsun. İnşallah saglıgına kavuşursun. Sagol katdesim

orjan

Hayırlısı olsun. Raporunuzun oranı kaçtı ve aynı oranda kabul edildi mi? Kısa geri dönüşünüz için size şimdiden teşekkür ederim.

orjan
17 aralıkta benim evrakım gitti bakanlığa henüz gelmedi

49serkan
serkan benim 17 aralık ben aradığımda geceçn fahta cuma kasıma yeni başladık demişlerdi
aceba eksik imzası olan hekimden dolayımı mesela kardiyoloji hekimi eksik imza ise kardiyolojik raporlar askıda kaldı gibi
normalde bütün hekimler onaylarsa rapor çıkar.

Abzeh

Aynen kardesim dediğin dogru az sabret imzalanır bugun yarın. Şöyle düşün bayrama kdr gelir olmazsa bayramdan hemen sonra biter

Evraklarınız gerçekten çabuk gelmiş hayırlı olsun.Emeklilik işleri için aynı gün başvuru yapmışsınız,anlamadığım şey şu; SGK başvuru için işyeri çıkış belgesini istemiyor mu? yoksa halihazırda çalışırken emekli başvuru yapılıyor mu.iş yeri çıkışı gerekmiyor mu?,yanlış mı biliyorum
orjan

Kasım 13/2019 verdim ankara çukur ambar gelir idaresi başkanlıgına daha tık yok

Ersns
SGK iş yerindenn çıkış istiyor ssk sonlanıyor.iş yerinden aldığın ssk çıkış belgesi ile birlikte dilekçe veriyorsun.aksi taktirde dilekçe veremezsin.ve tekrar çalışmak istediğinde artık sana kaza sigortası yapılıyor.fabrika tarafından.ssk giriş yaparsan emeklilik iptal olur.saygilar

nasil oluyor o ..ekim daha bitmemis kasimdan haber yok sizin aralik nasil oluyorda onay verilip birde vergi dairedine ulasiyor hic anlamiyorum.hayir benimde 4 aralik da bu kasim ayi ekim ayi nerdeki

Arkadaşlar ben bugün Ankara çukurambarda bulunan gelir idaresi başkanlığına gittim ve Kasım 13 te baş vuru yapmıştım. Daha Kasım ayına başlamadık diyorlar saglık kurulu toplanmıyormuş o yüzden onaylanmıyor dediler 2 ay daha sürer dediler

Arkadaşlar iyice karıştı burası kimi görüştüm ankara çalışıyor diyor kimi çalışmıyor diyor daha eylül bekleyen var ekim kasım var aralık geldi diyen var nasıl iş bu sağlık lı bilgi paylasimimi var yoksa herkes gönlünden gecenimi yazıyor buraya kesin bilgi yoksa paylaşım yapıpta haber bekleyenlerin umutlarıyla oynamayalim zaten zor günler geçiriyor insanlar insallah herkese bir an önce sonuçları gelir benimde aralık ayı diğer aylar icin paylaşım yok aradaki aylar uctumu

Erz25

sa. arkadaşlar kasım ayına başlanmamış kasım 1 ayı bulur dediler, ekime başlamışlar şu an memurlar 10 ekime başlamış, eylül ayının bazılarının daha imzaları duruyormuş kurula sağlık kurulu hekimler gelmediği için ara ara kontrol edip imzalıyorlarmış bugün sordum bilgi kocaeli vergi dairesi pazartesi yazmıştım kesin bilgidir.

sa. arkadaşlar kasım ayına başlanmamış kasım 1 ayı bulur dediler, ekime başlamışlar şu an memurlar 10 ekime başlamış, eylül ayının bazılarının daha imzaları duruyormuş kurula sağlık kurulu hekimler gelmediği için ara ara kontrol edip imzalıyorlarmış bugün sordum bilgi kocaeli vergi dairesi pazartesi yazmıştım kesin bilgidir.

Orjan kardeş yalanmı söylüyor. Ne gerek duysunki. Aralık ayına başlamışlar diyor. Sıkıntılı olan evraklar bekliyodur orjanın evraklar tam ki onaylanmış ekim kasım hocaları bekliyormuş. Bu cıkıyor okuduklarımdan.

Ben ank yaşıyorum ve bugün saat 14 de gelir idaresi başkanlığında idim bürün toplanan raporlar oraya geliyor orada bana söylenen henüz Kasım ayına başlamadık dediler ve kurulda toplanmıyor zaten dediler arkadaş yalan söylüyor demiyorum

0312 509 10 00 arayın dahilisi 60 24 -6077-1623-6075-1539-1542 arkadaşlar herkese farklı şeyler söylüyorlar sanırım

Ben ank yaşıyorum ve bugün saat 14 de gelir idaresi başkanlığında idim bürün toplanan raporlar oraya geliyor orada bana söylenen henüz Kasım ayına başlamadık dediler ve kurulda toplanmıyor zaten dediler arkadaş yalan söylüyor demiyorum

Ne bileyim kafam karışıyor. Ne biçim işler bunlar. Niye toplanmıyolarki. Bunların işi degilmi bu. Herhangi bir geliri olmayan engeli olan insanlar yazıyor bekliyor burda. Hali vakti yerinde olanın ne işi olur burralarda Kimse kimseyi kandırmasın. Zaten beklemekten psikolojimiz bozuldu. Neyse. Yinede bekliycez

Ben kalp hastasıyım %43 sürekli engelli raporum var 45 yaşındayım 8200 iş günümde var hiper tansiyon hiper kolesterol ve kalp üç ana damar %100 tıkalı idi kalp krizi ile açılıp stentler takıldı 2016 yılında şimdiye kadar çok ihtiyacım yoktu rapor ve emekliliğe ancak şimdi var 2019 .6. Ayda başladım devlet Hastanesi neden Kasım ayında aldım raporu ve Kasım 13 te vergi indirimi için Ankara çukur ambar gelir idaresi başkanlıgına verdim hala bekliyorum eksik evrak felan da yok .bugün öğleden sonra bindim arabama gittim sordum ve yukarda yazdıklarımı söylediler

Arkadaşlar ocakta gönderip 20 günde alan biliyorum ben adam emekli oldu heryerde torpil varsa yürüyor. Cimere şikayet bile yazdım daha bı aydır cvp yok. Bu mesajı okuyom arkadaşlar hep birlikte yazarsak belki dikkate alırlar.

Allah belalarını versin o onursuz haysiyetsiz şerefsizlerin kimki hakkımızı yiyor ve gasp ediyorsa yedi ceddini .......!

Şuraya gelip yazan 5_,10,,, kişiyiz orjan yazdı gitti. Daha yazarmı bilmem. Cimere yazın diyorsun emin ol bişey degişmez. Orjan kardes yazarsa desin bize olan biteni.

Merhaba Arkadaşlar Bir buçuk ay oldu cimere yazali cevap veren yok tweterdan maliye bakanlığına yazdım cevap veren yok unutulmuş birer birer Engelliler

Arkadaşlar ben 24 eylülden beri bekliyorum ama melesef elden de bişey gelmiyor sakin olmaya calışalım cünkü insan düşündükçe kafayı yiyor Allah büyüktür deyip sabredicez

Arkadaşlar devlette para yok ne kadar geciktirirlerse kar işte birde biliyorsunuz vatandaş umurlarında degil yine sabır bakalım sakince bekleyecegiz

Kontrol muanesi onceliklimi

Arkadaşlar SGK gönderdiği kontrol muaneli raporlar Ankara maliyede onceliklimi cevap vermede

Üst Alt