Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mıncırık

Memur olup olmamanız, işe giriş tarihiniz, rahasızlık oranlarınız vs etkiliyor bildiğim kadarı ile,Bide tek oran olunca bu baltazar formülü nasıl hesaplanıyor acaba yani sadece yüzde elli tek rahatsızlıksa nasıl hesaplanacak.

Memur değilim işe giriş 1997 pirim 6630 gün tek rahatsızlıktan yüzde 50 verildi

Hoşbuldum teşekkür ederim şartlar doldurdum benim asıl merak ettiğim Ankaradan olumlu dönüp dönmeyeceği ve evrakı takip kısmı 1997 giriş 6630 günüm var

Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlarmış . Sanki bizim için söylenmiş

Korona da bahanesi oldu kurumun zaten çalışmıyorlar idi şimdi iyice serdiler tok açın halinden anlamaz arkadaşlar sabırlı olup bekleyecegiz

BAŞVURU DURUMUNUZ
17.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Senin yazdığını gördüm selam vermek istedim saglik kurulu raporlara bakmaya başlamış mı

Selam ilk başvuru 02/08/2019 eksik evrak dan 27/12/2109 geliş eksik evraklar tamamlandı 17/01/2020 ankara kurula varış 05/02/2020 tarihinde telefonla ulaştım 2 aya sonuç gelir denildi 25/02/2020 tarihinde telefonla ulaştım 3aya sonucu gelir denildi sonuç hala yok telefonla arıyorum cevap veren yok cimere yazdım cevap yok süreç 9 ay bitti 10 uncu ayın içinde zaden çalışabilecek olsam kanunda hakkımı kullanmaya tenezzül bile etmeyeceğim ama burası türkiye allah hakkınızda hayırlısı neyse herkeze onu nasip etsin inşallah yani şaka gibi on ay olmak üzere bir cevap yazısı göndermek olumlu veya olumsuz 1 yıl 2 yılımı beklemekmi gerekiyor allah sonumuzu hayır etsin

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun benim baş vurum 13/11/2019 aylardır bekliyorum geçtiğimiz Perşembe sanırım gittim ank gelir idaresi başkanlığına 2 ayı bulur dediler kurul toplanmadıgını söylediler Kasım ayına başlamadık dediler saçma sapan cevaplar veriyorlar

Yaradanakurban

Geçmiş olsun sana bir sorum olacak kemik tümörü dediğin ney acaba açarsan sevinirim benimde bazı sıkıntım var onurgada acaba öyle birşey mi bende omurgaya yerleşmiş 3 4 tane hemanjiyom denilen şeyler var seninki de böyle bir seymi acaba biraz aciklarsan sevinirim

aydın44
kurul kasım ayına başladı birde bu işin evrak işi var onlar ekimin sonundalar

Badi35
inşallah

yosunn22
Evet başlamışlar ama haftada 1 gün bakıyorlarmış

0312 415 32 59 direk hat zor düşüyor

0312 415 30 01 den 20 e kadar kalem müdürleri bazen yardımcı oluyorlar

Abzeh

Orjan vardı burda aralık ayında basvurmus nisanda cevap gelmişti. Orjan başka birsey yazmadı. Kime neye inancagımı bilmez oldum

49serkan

evet enterasan ama orjan ın mesajlarına baktım eskiden beri gidiş tarihi aynı
muhtemelen onun raporundaki braş hekimi kronik izninde değildi diye düşünüyorum.

0312 415 32 59 direk hat zor düşüyor

0312 415 30 01 den 20 e kadar kalem müdürleri bazen yardımcı oluyorlar
yeni numaralar
312 415 32 92-94-98
312 415 3124-25

denemekte fayda var arayalım soralım

Abzeh

Branşmı ayırıp izine cıkarıyolar. Diğerlerinin bağışıklıgımı var. Cok sıkıldım hersey bilmece gibi elden birsey gelmiyor

hiç kimsenin raporuna sonuc gelmedimi.2 aydir.veyahutta bu son gunlerde cevap alan oldumu

Benim SGK dan ikinci kararla 1 ayın 27 de Ankara'ya ulaştı ve bügün Ankara dan sonuç SGK ya geldi e devlete düştü Ankara çalış yor merak edenler içinizi rahat tutun

Hayırlı olsun vede geçmiş olsun ben Kasım 13 ten bu yana bekliyorum

zekiş hayırlı olsun
Hangi tarihlerde raporunuz Ankara Sağlık Kuruluna ulaşti
Ilk tarih ve ikinci tarih birde bu sgk olayı nedir sizin raporunuz vergi dairesi kanalıyla gitmedimi biraz ayrıntı verebilirmisiniz

Arkadaslar vergi indirim basvuru sonucumu e devletten sorguladigimda "isleminiz sonlandi" uyarisi cikiyor bu uyari ne demek?

Mıncırık

e devlete gir arama butonuna engellilik vergi indirimi başvuru işlemleri yaz çıkan uygulamaya git butonuna tıkla açılan sayfada işlem durumlarım ve sonuçları ve son olarak dilekçelerim e tıkla

Emekli olduktan sonra rapor sürekli ise konturol için tekrar Ankara gidiyor Ankara sağlık kurulu SGK'dan gelen raporu incelenmesi için daha çabuk olsun diye ayırmış

Arkadaşlar selam ben Uyku apnesi için PSG raporunu vergi dairesine veremedim Şimdi bakıyorum PSG raporu yoksa sonuçlar eksik evrak diye geliyor.Ben kurula girmeden raporum PSG yi iletirim?Vergi dairesi evrak eklermi?

Üst Alt