Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

zeynep82 ne zaman yollamıştın. Durumunu yazarsan yorum yapabiliriz. Çünkü daha önce hiç duymadım bunu

Arkadaşlar bir sorum olacak birinci raporuma ankara il saglık müdürlügüne itiraz ederek yönlendirdikleri devlet hastanesinden % 50 oranında ve Baltazar hesabı ile %43 olarak onaylı sürekli engelli raporumu ıslak imzalı olarak verdiler yani E imzalı degil bu raporla vergi indirimi için 13/11/2019 da gelir idaresi başkanlığına baş vuru yaptım halen bekliyorum dolayısı ile e devlette gözükmüyor bir sakıncası olurmu

Sariköylü
Kardeş sen vergi dairesi sevki ile hastaneye gitmedinmi vergi dairesi raporların hastaneden gelince hepsini gönderiyor bireysel basvuru yaptiysan git ver evraklarini vergi dairesine biran önce

Psg raporu çok önemli

Ben bireysel başvurmuştum Bugün gittim PSG raporunu verdim Vergi dairesine dilekçe aldılar benden PSG raporunu ekleriyle birlikte 10 sayfa verdim işallah gönderir vergi dairesi

Uyku apnesi olanlar lütfen PSG raporlarını sonradanda olsa vergi dairesine verin

işleminiz sonlandı diyor bu ne demek acaba

gelir idaresi başkanlığına girdim, dilekçelerime tıkladım, işleminiz sonlandı yazıyor bu ne demek acaba?

exi399
Hepimizin o şekilde gözüküyor olmalı ekstra bir şey ifade etmiyor işleminiz devam etmekte gibi

Selamlar Ankara da ikametgah etmekte olan arkadaşlar Raporlar hakkında Ankara Sağlık Kuruluna gidip bilgi alabilirmisiniz mesela hangi ay kotrol edilmekte yada kurulun calisip calismadıgı hakkinda bilgi alabilirler mi?

Calismiyorlarsa ne zaman başlanacagi hakkinda

Emircan ben ank yaşıyorum geçen hafta gittim 797-798 ci sayfada yazdım oradan görebilirsin

Ersns
hayır şu an çalışmıyorum o yüzden bir şey şey istenmiyor

NEUSS ALMANYA
%55 ve gittiği gibi geldi 2 yıl süreliydi süresiz onaylandı

Açıklama ; % ; 55 e tebligat olarak işyerine gönderildi.
BAŞVURU DURUMUNUZ
29.04.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
17.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Ankaradan 20.04.2020 de istanbul gib'e gönderildiğini öğrendim istanbul evrak onlara geldikten 9 gün sonra sisteme girdi 29 unda mail işyerine geldi
28.04.2020 de e-devletten sgk'ya başvuru yaptım
30.04.2020 de elden sgk'ya vergi inrimimi teslim ettim
2 gün önce aradım mesaj gelecek size dediler bekliyorum bakalım kaç günde onaylanacak

Orjan hoşgeldin kaçtın sandım. Bu bilgilere pek inanmadı kimse çünkü kasımdan bekleyenler var. Neyse tekrar hayırlı olsun.şimdi bekleme zamanı bizde

Benimde Aralık 16 daha tık yok sanırım sansta olacak insanda

Bu nasil bir is anlamadim ekim 15 de basvuru yaptim halen bir cvp yok heryere sikayet ettim haber gelince donus yapilacaktir diyo. bugun bulundugum yerdeki gelir idaresini aradim daha ekim gelmedi dedi .ozaman nasil oluyorda kasim aralikta gelenler oluyor dedigimde onlar araya birilerini sokmus olabilirler dedi. Allah yardimcimiz olsun .cevap gelenler lutfen yazsin .biktim artik biran once insallah hepimizin cevaplari olumlu gelir .

Biraz önce ankara maliyeyi aradım çıkan bayan kurul çalışmıyor dedi

ombusdmanlık yani kamu denetçiliği kurumuna şikayet yazmıştım geri arandım arayan kişi uzun uzun dinleyip anlamaya çalıştı onun faydası oldumu bilmiyorum ama cimer falan yazmıştım gelen cevaplar standart

birde uyku apnesi, koah türünde hastalıklara emin olmadan onay vermiyorlar, yeniden hastaneye gönderip test tahlil isteceklerse şu an bekletiyorlar hastanelere insanları göndermemek için

ama kalp şeker tansiyon kolestrol vb. tür hastalıklarda eko ekg kan idrar talilleri vs tam ise sıkıntı çıkarmıyorlar iyileşme söz konusu olmadığından süresiz geliyor raporum 2 yıllık olmasına rağmen

torpil konusuna gelince maalesef yok olsa zaten 4 ay beklemezdim gider gitmez alırdım heralde...

emekli olur bayram ikramiyesini falan kaçırmazdım emekliler bu hafta maaşları aldılar haftaya bile onaylansa artık haziranda alabilirim maaş kısmet bekleyip göreceğiz.

bu arada forum vs. gibi yerlerde başvuru yapanların %1 i falan var
50 bin bekleyenden bahsediliyor ülke çapınca forumda 2 kişiye 4 ayda 5 kişiye 5 ayda falan gelmesi geneli yansıtmıyor bunuda göz ardı etmeyin...

orjan

Tesekkür ederim kardesim. Ben inandım sana. Bu acıklaman iyi oldu. Tekrar hayırlı olsun. Bekliycez yapacak birsey yok

Peki kontrol muanelerine SGK gonderdiklerinde Ankara'da bir öncelik varmı

49serkan

Virüs nedeniyle kurul toplanıyor dedi siz bakın sonuca dedim ekran yok önümde dedi bizimki ekim 11 yüzde 84 gitti

Selamın aleyküm yüzde 86 ile 30 Ekim'de gitti ses sela yok bugün aradım Eylül ayında yiz dedi bir ay sonra anca dediler bekliyorum

Her arayana ayrı birşey söylüyorlar banada Kasım’a başladık demişlerdi resmen dalga geçiyorlar

Kontrol muanesi günüm 1,5 geçti hastanede heyet yok ben şimdi ne yapacağım maaş kesilecek yardim

İl saglık müdürlügüne yada SSK ya tekrar git bilgi al be dilekçe ile durumu izah et kardeşim

Üst Alt