Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar tek iki soru soracağım 1 Ankara maliye calisiyormu kesin bilgi ltf bilgisi olmayan yazmasın 2 benim kontrol muanem olalı 2 ay oldu sizin dediğinize göre 8 veya 9 ay da geliyor e ben 4000 TL maaş alıyorum 9 ay sonra SGK bana biriken 38000 TL mi yatiracak

Samsun vergi dairesini aradım ekimler sık gelmeye başladı dedi ankarada çok evrak birikmiş yarı zamanlı çalışıyorlarmış eylülden bekleyenler bence ankarayla görüşmeye çalışsın benim kasım 27 anca kurban bayramı diye düşünüyorum bekleyen herkese şu zamanda dahada sabır diliyorum

[FONT=sans-serif]Engelli emekli başvurusu yaptım 2 nisan da ne zaman sonuçlanır tahmin edebilen var mı acayip meraktayım .[/FONT]:confused:

Bu rapor Ankara' dan döndükten sonra hemen emekli olmak zorunda mıyız? Atıyorum bu rapor döndükten altı sonra emekliye ayrılacam diyebilirmiyiz?

Sen istemedikten sonra kimse zorla emekli edemez vergi indiriminden faydalanırsınız sadece.

sokrates
Sonuçlanması lazım senin evrakların şimdiye kadar e devletten kontrol et e-devlet gir emekli yaz ordan 4 a emekli aylık ödeme bilgisi emeklilik kaydı hepsi var bak istersen bunları biliyorsan yaptıysan o zaman eve evrak gelene kadar beklicen umarım bir faydam olmuştur. 4 a emekli kaydı var gir orda yaşlılık aylığı almaktadır yazarsa senin iş tamam.hayirli olsun

20.10.2019 tarihinde %52 engelli raporumun istanbul vergi dairesine verdim.internetten eviss’e baktığımda 31.10.2019 tarihinde bakanlığa gönderildi sonuç bekleniyor görünüyor.7 ay oldu ankaradan haber yok.

Arkadaşlar benim ümidim kalmadı çünkü yandaşlaşlardan bizim gibi gerçek engellilere sıra gelmiyor 7 ay oldu evrakı vereli şu mübarek gün hakkımız yiyenlerin allah belasını versin

Bizden önceki ler yani ağustos dan önceki ler 3 veya 4 ayda geldi bizim şansımıza denk geldi 7 ay oldu ses yok

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.
17 ocak ilk başvuru(ist vd.)
31 ocak rapor bakanlığa gönderildi
bende sizler gibi beklemekteyim.

Merhaba. Ben eviss den tc ve şifremi yazdığımda hiçbirşey çıkmıyor. Şifre kısmına edevlette dilekçe numarasını yazıyorum. Sonra tekrar aynı sayfa geliyor. Herhangi bir uyarı ya da bildirim çıkmıyor. Yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

Merhaba. Ben eviss den tc ve şifremi yazdığımda hiçbirşey çıkmıyor. Şifre kısmına edevlette dilekçe numarasını yazıyorum. Sonra tekrar aynı sayfa geliyor. Herhangi bir uyarı ya da bildirim çıkmıyor. Yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

eviss e tc no altına şifre değil vergi dairesinin size verdiği takip numarasını yazacaksınız

Edevletten girdiğimde gib.gov.tr sayfasında dosya no var. Onu yazıyorum. Raporum da e-imzalı

fatihdalma
Ben istanbuldayım evisten bakıyorum. Farklı illerden bakılıyormu bilmiyorum. İnternetten araştırabilirsin yazıyordur muhakkak biryerlerde

Üst Alt