Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankaraya ulaşabilen oldumu arkadaşlar son durum nedir bilgisi olan varmı

ben istanbuldan yolladım istanbul vergi dairesi kasımlar yeni gelmeye başladı dedi

2018 Ağustos başvurduğum Benim 1 sene geçti 3 kez eksik evraktan döndü en son yeniden sağlık kuruluna girdim yeniden değerlendirilme oldu bakalım şimdi ne diyecekler artık 7 ayda gelir herhalde

Arkadaşlar 1 seneyi aşkındır bekliyorum bugün sonuç geldi en son 24 eylülde eksik evraktan göndermiştim %60 lık raporumu %45 düşürüp süresiz göndermişler sevineyim mi üzüleyim mi biliemedim sizinle paylaşmak istedim darısı başınıza

YUNUS YURDAKUL
Yunus arkadaşım hayırlısı olsun sevin en sonunda gelmiş ama sana bir sorum olacak hangi ilden ginderdin raporu acaba yani hangi ilde ikamet ediyorsun ben İzmir'den gönderdim onun için merak ettim

Hocam düşmesi neden kötü anlatayım. 2008 öncesi ise girenler için yüzde 60 üzeri olursa 17 yıl 8 ay çalışma şartı yüzde 40 ile 59 arası 19 yıl çalışma şartı isteniyor emeklilikte
Arkadaşın raporu düşünce fazladan 15 ay bekleyecek emeklilik icin

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: YUNUS YURDAKUL Mesajı Gör
Arkadaşlar 1 seneyi aşkındır bekliyorum bugün sonuç geldi en son 24 eylülde eksik evraktan göndermiştim %60 lık raporumu %45 düşürüp süresiz göndermişler sevineyim mi üzüleyim mi biliemedim sizinle paylaşmak istedim darısı başınıza:hayırlı olsun kardeşim

Yunus kardeşim senin tek hastalıktanmı oranın %60 tan %45 e düşürmüşler

Badi35

Anladım. Sagol. Cok salak bir kanun. Haksızmıyım. Engelliysen şart şurt ne. Adam çalışabilse neden ugraşsın. Gider çalışır. Haybiye insan kendini niye etiketlesin. Ben şahsen başıma bu hastalık gelmeseydide 20 sene daha calışsaydım diyorum. Bu kanunları cıkaranlar bizim gibi hissedemezler ondan bu yanlışlar oluyor. Benim normal emekliliğime 2sene kaldı. Bazen ne işler geldi başıma deyip kederlenmiyor degilim.

Serkan49 abicigim sana bir soru sorayım bana kalpten %30 hipertansiyon dan%10 hiper kolesterol dan %10 verdiler ve bunuda kurul %43 sürekli olarak raporumu verdi merkez saglık kurulu bu oranı dahada düşürebiliyormu kullandıgım bütün ilaçlarımda raporlu

aydın44
Evet tek hastalık ortapedik

49serkan
Güzel kardeşim 60 18 senede 45 le 20 senede emekli oluyoruz

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşaallah en kısa zamanda sizlerinkide gelir bişey sormak isterseniz burda olacagım

aydın44
Düşüremez eger düşürürse emsal davalar var. Acarsın davayı kazanırsın. Yapmazlar artık. Önceden oluyormuş ama artık yok öyle birsey rahat olasın

YUNUS YURDAKUL
Biliyorum bunları ben baska sıkıntın var sandım neyse saglık olsun hayırlı olsun bizden iyi durumdasın en azından sonucun belli.

YUNUS YURDAKUL

selam hayırlı olsun bende gebzeden gönderdim süreci nasıl takip ediyorsunuz? cevap mesaj olarakmı geldi?paylaşırsanız sevinirim

Haklısın 49serkan fakat bazı hastalıklar gerçekten çalışmaya engel . Ama kanun çok saçma 2008 den sonra sigortalı olanlar vergi indirim şartı aranmazken çalışma şartı daha az. Fakat 2008 den oclnce girenler için daha saçma şartlar var

Mıncırık

Sagolun tesekkür ederim malesef takip etmek cok zor yani ankarayı arıyorsunuz acmıyo ben izmit izmiti arıyordum onlar gelip gelmedigini söylüyo veya gebze vergi dairesini arayın ben sonucu iş yerimden ögrendim vergi dairesi sonucu iş yerime e tebligat olarak göndermiş

Burada bulunan bütün arkadaşlarımızın Ramazan bayramı mübarek olsun huzurlu mutlu günler dilerim

Bayramınız mübarek olsun. Hayırlı haberler almanız temennisi ile.

Herkesin Ramazan Bayramı ni kutlar sağlıklı huzurlu mutlu yıllar geçirmesi dileği ile tabiki tüm agaylesiyle hayırlı bayramlar herkeze

Üst Alt