Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkeze geçmiş olsun arkadaşlar ben İzmir vergi dairesi ile görüştüm Ekim ayının cevapları geliyor dediler bilginiz olsun

ayprensi16
Merak etme olurmu herkeze öyle yazıyor senin dilekçe hangi ay bilmiyorum ama Ekim ayının sonuçları geliyor virüs nedeni ile çalışan sayılarını dusurmusler o yüzden geç kalıyor diye cevap verdiler ama Ankara çalışıyor bilginiz olsun

Kardes hergun arıyorum kapı duvar kimse açmıyor nasıl ulaştın bilmiyorum ama şanslısın.ekim ayı nekdr sürüyor yani 1 ay nekdr sürede cevaplanıyor biliyormusun cok sıkıldım beklemekten. Askeer yolu gözler gibi cevap bekliyoruz

Ne bitmez eylülmüş ya 2 aydır daha eylül ayında gönderilen raporların gelmediginde bahsediyor çogu arkadaşım, o zaman biz ölmüşüz kardeşim şubatta gönderdik. Aralık ayında ancak gelir sanırım.

Dereye su gelinceye kadar kurbaganın gözü patlarmış.

Son düzenleme:
Ekim ayı rapor sonuçları geliyormuş Ankara çalışıyor sanırım her ay bir ayı yapıyorlar cunki öyle söylediler benim Aralık iki ay sonra gelir dediler biraz yavaş işliyor Muş bana böyle söylediler yani beklicez biraz

Vallaha Şubat ayı baya beklicen ama inşallah çabuk olur beklemek zor hayırlısı olur hepimiz için

nissaca

Evet zamanında evrakı verirken eklerini istemediler 4.5 ay sonra emg mi istediler eylülde tekrar gönderdim ve 1 seneyi gecti bekliyorum

Bende 19 şubatta Ankaradan başvurdum.ilk başta temmuzda cevap gelir gibi düşüyordum ama eylül ekimi bulacak. Vergi indirimi onaylanır onaylanmaz emekliliğime başvuracağım.umarım eylülden daha uzun sürmez.

Arkadaşlar eksik evrak diye gelip geri Ankara gittiğinde sıraya yeniden giriyorsun önceki beklediğiniz aylar çöp

Bursa Vergi dairesi hala çalışmıyor mu?
Ben internet veri dairesi üzerinden engelli vergi indirimi için başvuru yaptım, sağlık raporunu elden götürmeye gittiğimde çalışmıyoruz, genel amaçlı dilekçe verin, ekine koyun gönderin demişlerdi.
Dilekçemi kontrol ettiğimde sonlandı olarak görüyorum ama başka bilgi yok.
Ankara'ya gitti mi, sırada mı, eksik evrağı var mı, ne durumda belirsiz..

Merhaba arkadaşlar 17.12.2019 tarihinde raporum merkez sağlık kuruluna ulaştı
durumu öğrenmek için aradım yarı zamanlı çalışma nedeni ile yavaş ilerlediklerini ve merkez sağlık kurulunda bir hekimin kronik hasta imiş kurula zaman zaman gelebiliyorumuş imza eksiği olduğunu söylediler.
son durum kasım ayına kadar bütün raporlar sonuçlandırılmış ve kasıma başlamışlar. benim raporumla ilgili ise 1-2 ay sürecek dediler.
sağlıklı günler dilerim.

Abzeh

Tebrik ederim ulaşmışsın. Aile fertlerine numaraları verdim arıyoruz kimse açmıyor. Heralde oradakilerin keyfi durumuna kaldık. Kasıma başlanmış diyorsun keşke tam olarak ne kdr sürede bir ayı bitiriyosunuz diye sorsaydın. Ozmn hesap yapardık. Eger teli açarlarsa ki açmıyolar ilk bunu soracagım. Bilgi verdiğin için sagol.

noktacom

Aynen kardeşim daha Eylül ayı bitmedi benim 30 Eylül ne ses var nede seda 7 ay oldu gerçekten can sıkıcı bir durum inan kardeşim bezdim nefret ettim.

arkadaşlar rapor onaylanıp süre verirlerse vergi indirimi için tekrar muayene olmazsan vergi indirimi kesilir ama tekrar muaynenye gitmesek başka bi sıkıntı olurmu malum şimdi yeniden aynı prosedür zor ben vergi indirim kesilsin razıyım raporumda yeni 2019 kasım ayında lınma aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ayrıca emekli olursam bu sürde gitmezsem emekliliğim iptal oluyormu ilk emekli olduk ama sonrasında rapor az olursa emekliliği iptal ediyolar mı emekli olmuşsun tama ama sadece vergi indirimi almayacam deyip tekrar muayenesine gitmesem emekliliğim devam eder mi

iscev
Tekrar rapor almalısın. Kesiliyor tabiki. Süresiz raporun olursa kesilmiyor. Rapor süren bitmesine yakın tekrar heyete gireceksin. Rapor alırsan emeklilik devam.vergi indiriminde süresiz olması gerek. Cok karışık degil. Düz mantık süresiz rapor ve vergi indirimin varsa süresiz hayst devam. Yoksa süreliyse işlemler tekrar edecek. Sıkıntı yani

Senin engelin neydi benim ortapedik sanırım doktar düzenli gelmiyo Bide yüzlerce kişi var bekleyen bunun için de sıra bize gelmesi malesef cok zaman aldı benim tahminim bizden sonraklerin işi daha da zor Rabbim sabır versin cümlemize

Selamun aleyküm arkadaşlar benim sorunum biraz karışık sonuç ne olur. 27.05 2019 devlet hastanesinden %64 kalp tansiyon diyabet hastalıklarından süresiz vergi indirimi raporu aldım. Eksik evrak diye 2.inci hastaneye sevk verildi burada hiç tahlil yapılmadan DİYABET hastası olmadığım söylendi ilk hastanenin tahlillerine bakarak ve ritim bozukluğunada oran verilmiyor denilerek raporumu 2yil sureli%35 düşürdüler. Tahlil yapmadan karar verdiniz diye itiraz ettim ve 3.hastaneye sevk edildim. 3 hastane ilk iki hastanenin raporlarını inceledi ve 2.hastane yanlış işlem yapmış sen DİYABET hastasının ama bize göre kalp hastası değilsin dediler ve onlarda 5 yıl süreli %30 oran verip ankaraya yolladılar şimdi sonuç gelecek bundan sonraki süreç ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir işiniz teşekkürler

Şimdi benim elimde 3 tane rapor var 3 de birbirini tutmuyor kısaca 1 hastane kalp şeker hastası diyor 2hastane hayır kalp hastası şeker hastası değil diyor 3 hastane hayır şeker hastası kalp hastası değil diyor raporlerim ankaraya gitti Ankara ne cevap verecek az çok tahmin ediyorum son giden raporu onaylayacak gibime geliyor ama yinede merek ediyorum nasıl karar verecekler

Cok sıkıntılı bir durum o hastane bu hastane böyle birsey olurmu hastaysa hastadır cok sacma bu nedir ya nasıl bir durum bu. Kardes Allah yardımcın olsun inşallah işin olur. Tahminen dediğin gibi onaylanır yani ama yinede belli olmaz sıkıntılı bir süreç

Merhaba

Aleyküm selam kardeşim.

% 35 ve %30 ile zaten vergi indirimi alamazsın. Senin hemen yapacağın olay, tam teşekküllü bir devlet hastanesi, birde sgk ya bağlı özel hastaneden bu üç hastalığınla ilgili heyet harici rapor alman ve bu raporlarla beraber, hukuki yola başvurman gerekiyor. Önceki üç raporun ve yeni aldığın raporlarınla bu işlerden anlayan bir avukata git.Ve durumunu anlat. Senin işin ancak o şekilde çözülür. Gene çözemiyecek duruma gelirsen buradan bana ulaş bir şekilde. Ayrıca kalp ritim bozukluğuna oran verilmiyor diye bir şey yok. Diğer iki hastalığınla beraber vergi indirim oranını kurtaracak oran alırsın.

Ercanuzel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mensione
Teşekkür ederim kardeşim şu an eğt arş. Hastanesinde tedavi oluyorum kardiyoloji ve dahiliye ye gittim gerekli bütün tahliller yapıldı ve hastalıklarımin hepsi onaylandı il sağlık kuruluna şikayet ettim onlarda 6 ay da bir hakkın var şu an virüs sebebiyle işler yavaş işliyor ankaradan gelecek sonuca göre hareket edelim raporların 3 de farklı Ankara seni yeniden hakem hastaneye sevk edebilir ona göre durumu değerlendiririz dediler.

0312 415 32 59 direk hat zor düşüyor

0312 415 30 01 den 20 e kadar kalem müdürleri bazen yardımcı oluyorlar

Bütün numaraları aradım düşmüyor açan yok hiç ulaşan arkadaş varmı son durum nedir?

Bende habire arıyorum ama sonuç yok olmadı İzmir'deki vergi dairesine gideceğim hangi aydalar nedir nedegildir bilen yok cimere yazdım cevap yok stressten daha da kötü olacaz

Bir arkadaş Kasım ayına başlandı yazmıştı en son... umarım başlanmıştır.

Korhan1978

sa. arkadaşlar kasım ayına başlanmamış kasım 1 ayı bulur dedi, ekime başlamışlar şu an memurlar 10 ekime başlamış, eylül ayının daha imzaları duruyormuş kurula sağlık kurulu hekimler gelmediği için ara ara kontrol edip imzalıyorlarmış bugün sordum bilgi kocaeli vergi dairesi

49serkan
haftada 1 gün kurul çalışıyor benimki aralık 17 bana 1-2 ay dedi ona göre kendinizinkini hesaplayın
sağlıklı günler dilerim

Korhan1978
rica ederim

Badi35

Selam kardeşim ben gittim İzmir Konak vergi dairesi ne içeri sokmuyor lar tel.verdiler aradım sonucum gelmemiş 30 Eylül de verdim telefona bakan görevli arkadaş Eylül ayı sonuçlar daha bitmedi dedi şuan tek tük sonuç geliyor dedi.senn hangi ayda Ankara'ya verdin

Üst Alt