Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 13 Şubat'ta raporum maliye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor vetginindirim8m ne zaman gelir

Slm Arkadaşlar yeni üye oldum 13 Şubat'ta İzmir vergi dairesine evrakları verdim evisten kontrol edince bakanlığa yazı gönderildi cevap bekleniyor diyor raporum 100 rapor oranlarıyla oynuyorlar mi ne zaman vergi indirimi gelir

arkadaşlar sa. ankarayı aradım cvp veren yok kocaeli uluçınar vd.görüştüm sağolsun bir beyefendi ilgilendi 10 ayın 2 si ve 3,ü günlerinin cevaplarının yeni yeni geldiğini söyledi benim 31 ekim 2019 mayısın ortasını bulur , tekrar arayın dedi haber veririz geldiğinde alırsın dedi tüm arkadaşların bilgilerine sunarım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

GİB 4,5 aydır raporu göndermiyor!?

Arkadaşlar Sağlık Kurulundan rapor aldım, sgk Gib e gönderdi fakat 4,5 aydır Gib den gelmiyor, aradım, kimse Telefonlara da açan yok, kazara bir memur a ulaştık, o da 8 aydır bekleyenler var dedi, Maaşımız da kesildi, biz taşın kökünümü yiyeceğiz, sağlıklı olsak zaten almayız raporları

SGK nın gib gönderdiğini nerden biliyorsun ? SGK raporu Ankara'ya maliye gönderiyor . Bende aynı durumdayım 4 aydır maaş almıyorum Ankara'dan gelen cevabı bekliyorum

7/8/2019 tarihinde eksik evraktan 6 ay kotrol şartı ile sağlık kuruluna sevk yeniden değerlendirilme istendi 6/3/2020 sağlık kurulana girdim halen evisste 7/8/2019 eksik evrak olarak gözüküyor bu neden olabilir rapor direk ankaraya mı gidecek bilen var mı

sgk değil yeniden rapor istendi %47 olarak rapor çıkmış e devletten gördüm eski raporum %40 dı

Merhaba arkadaşlar Allah herkezin işini rast getirsin inşallah bende vergi indirimine başvurdum Denizli vergi dairesinden işlemlerimin hangi durumda olduğunu nereden takip edeceğiz.

Selam DİKKAT DİKKAT
Arkadaşlar lütfen sorunlarımızla ilgili twitterda altaki adrese bilgilerinizi paylaşınız Ankara Maliye Sağlık Kurulunun çalışma şeklinin belki bir nebze olsun degişebilir 8-10 ay rapor sonucu bekleyen arkadaşlarımız mevcut ne bir telefona bakan var nede bir yerden bilgi alabiliyoruz
Twitter adresi sayın Cem Dugan bey ;
@dugan_cem

Ankara çalışıyor mu yok sa askıya mı aldı ??? Ben bir hafta önce düşürdüm esnek çalışma var dediler şuan durum nedir bilgisi olan varmı tşk ederim

Maliye calismali raporlar onaylanmaz sure uzarsa evde ne yiyecegiz. Acilen onaylanmali, Maliye calismali

Sağlık kurulu

İst vergi dairesine yakın olanlar sizden bir istegim var vergi daire bilir Ankara çalışıp çalışmadığını telefonu kimse açmıyor öğrenebilirseniz bütün merak içinde bekleyenleri sevindirirsiniz

Cumhurbaşkanımız bu konuda hassastır. Lakin konudan haberinin olduğunu sanmıyorum. Bu konu tv kanallarında gündeme gelirse çözüm süreci hızlanır. Tüm tv lerinin sosyal medya hesaplarına sorunumuzu hepbirlikte iletir isek konu gündeme gelir ve süreç hızlanır. Nacizane görüşümdür... herşey yazılı ve görsel basını harekete geçirebilmekte saklı. Hastanelerin verdiği raporlar bu sıkıntılı süreçte maliyenin sağlık kurulu onayı olmadan kabul edilmeli, bu kadar insan mağdur edilmemelidir..

arkadaşlar selam izmir vergi dairesi ile görüştüm saat 16.20 de 30.09.2019 raporum sonuç halen yok.memur arkadaşa sordum ankara maliye görevdemi diye bilmiyorum bilgim yok fakat bize epeydir sonuç gelmiyor dedi.

Tüm kanalların whatsapp numaraları aşağıdadır. Google dan buldum. Ulaşımda en kısa yol bence. Tamam salgın nedeni ile sıkışıklık durumu söz konusu lakin bizde sağlık sorunlarımız için rapor aldık. 6-12 ay arası engelliyi bekletmek hoş değil. Dediğim gibi Cumhurbaşkanımızın konudan haberi yoktur ama haberinin olması elimizde.. saygılar....

https://www.google.com/amp/s/www.ne...elerin-whatsapp-ihbar-hatlari-2018-33436h.htm

Bakın twitterda bir kac adres var ve konu dile getirilmekte lütfen oraya sizlerde katkida bulunun bu hepimizi ilgilendirmekte
Twitter adresler;
@Domain_lik
@dugan_cem
engellihaklari1

Merkez Sağlık Kurulu Engelli Vergi İndirim Rapor İncelemedeki Mağduriyetlerin giderilmesi - Kampanyaya imza ver! https://t.co/kxEDfoUdKD changeTR aracılığıyla

Tüm kanalların whatsapp numaraları aşağıdadır. Google dan buldum. Ulaşımda en kısa yol bence. Tamam salgın nedeni ile sıkışıklık durumu söz konusu lakin bizde sağlık sorunlarımız için rapor aldık. 6-12 ay arası engelliyi bekletmek hoş değil. Dediğim gibi Cumhurbaşkanımızın konudan haberi yoktur ama haberinin olması elimizde.. saygılar....

https://www.google.com/amp/s/www.ne...elerin-whatsapp-ihbar-hatlari-2018-33436h.htm
arka sayfada kalmasın.

Diğer iletişim bilgileri de (mail-telefon-vs) aşağıdadır. Hep birlikte sesimizi duyurmalıyız. Tabi kırıp dökmeden, güzel güzel, bu kötü dönemde ekstra mağduriyetimizi anlatabilmeliyiz. Haklı konumda iken haksıza düşmeden. Diğer türlü gündeme gelme ihtimali yok.

TV Kanallarının İletişim Bilgileri

Ben cimer den yazdım korkum devlet te zaten para yok 51 ile giden raporum onaylanmayacak bu korona krizi yüzünden

Bende ondan tedirginim daha Eylül ayından bekleyen ler var çalışmıyor Ankara sanırım

Telefonları açmıyolar. Cok yogun olabilirler yada calışmıyolar virus sıkıntısı vurdu. Hiçbişeyde şansımızın olmadıgını düşünürsek bunuda normal karşışayıp önümüzdeki şansızlıklara bakalım.birbirimize laf atarak şansızlıgımızı kıramayız. Bekleyip görecegz bakalım bizi daha neler bekliyor

Arkadaşlar ben cimerden durumu izah ettim gelen cevabı sizinle paylayadacagim

Üst Alt