Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mehmet Gedik

Teşekkür sağolun

Benim de heyette olduğunu söylediler Ankara ile 3 gün önce görüşmemde 2. Kez vergi indirimine başvuru yapmış oldum 21.10.2019 tarihinde gönderdim

ist. Dan 2. Derece ilk almıştım sgk kabul etmiyor ne saçma ne salakça bir kanun 2. Kez gönderdim süresiz rapor aldım 2019 tarihli ist. Egtm. Arşt. Hast. Tekrar yüz de 88 birinci dereceye yükseldi olduğu gibi inş. Süresiz gelir

Merhaba arkadaşlar benim de bagkurda roporum onayladı bagkurda vergi indirimi yokmuş roporla başvurmak yeterli Ocak 29 da emeklik talep dilekçesini doldurdum geçen gün de maluliyet 28-5 yazıyor günlerimi toplandıktan maaş yatacak umarım toplu olarak alicam da benim merak ettim şu biriken maaş ayrı emeklilik maaşı ayrı yatıyormus nasil olacak onu sormak istedim hepimizin şansı bol olsun

slm arkadaslar interaktf vergi dairesıne dilekçelerim bölümüne girdigimde dilekcem görünüyor sorgula dedigimde sonuç bulunamadı deniyor bu neden boyle oluyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba

Bugün emeklilik dilekçemi verdim.Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.

Benim de uyku apnesi ve hiper tansiyondan gönderdim 1 yıl süreli yazıyodu erz25 senin ankaradan nasıl geldi surelimi suresizmi

arkadaşlar ankaraya ulaştığınız telefon numarasını verirmisiniz

scorp06

Hayırlı olsun kardeşim, 1 yıl sonra emeklilik sonlanacak mı nasıl olacak? Bu konu hakkında bilgisi olan cvp verebilir mi? Benimde süresiz raporum vergi dairesinden sonucu bekliyorum.

ekim de bitse bu ay ..gelecek ay kasim... mayisda aralik anasinin ...

Yusuffidan

Bende bağkura 28.maddeden başvurdum.sağlık kurulu raporum 3 mart da ankaraya ulaştı..Ankara raporunuzu kaç günde onaylandı acaba?

Pasamm32

Çok teşekkürler kardeşim

1 yıl sonra emeklilik sonlanmıyor.Sgk hastaneye sevk ediyor gelecek sonuca göre devam ediyor veya olumsuz gelirse emeklilik sonlanıyor.Ancak hastalıklar geçici değil ki diyabet 2 (11 senedir var insülin kullanıyorum.Hiperlipidemi 16 senedir var ilaç kullanıyorum.Hipotiroidi 6 senedir var ilaç kullanıyorum.Hipertansiyon 8 senedir var ilaç kullanıyorum.Diyabetik polinöropati 1 senedir ilaç kullanıyorum,İlaç olmazsa çok ağrım oluyor hatta ağrıdan yürüyemiyorum bile. 1 ilaç yeterli gelmiyor doktor takviye 2.ilaç yazdı. Hepsi yaşadığım sürece ömrümün sonuna kadar raporlu ve ilaç kullanacağım.Hangisi geçecek ki ? 1 senelik vermelerinin bir mantığı yok ama engellilere engel koymak için ne gerekiyorsa yapılan bir ülkede yaşadığımız için artık garip gelmiyor.Herkese sağlıklı günler dilerim.İnşallah herkesin gönlüne göre sonuç gelir.

13.09.2019 da %43 ile giden süresiz raporum bugun itibari yine süresiz %43 olarak onaylanmiş hepinize sağlıkli günler diliyorum ve Rabbim butun bekleyenlerin sonunu selamet ve hayr etsin

valla arkadaşlar ben cimere şikayette bulundum bu telefonlara cevap vermedikleri için :( bu neyin kontrolü ya 6 ayda sonuçlanmıyor

alpek6006

özellikle bekletiliyordur. çünkü devlet emekli etmemek için çalışıyor gibi geliyor bana. bu yöndeki niyetlerini hem yaşıyoruz hemde duyumlarımız var

Dün arkadaşlar..istanbul vergi dairesi başkanlığını aradım.ilk başvuru benim evrak 04.11.2019 bakanlık onayı bekliyor.ekimler gelmeye başladı.muhtemelen sizinki nisan'ın başında gelir dedi.....

Evet doğru bende 4 gün oldu görüştüğüm tam 30 kez aradık dan sonra ulaşmıştım 21.10.2019 tarihli raporumun kurulda olduğunu söylediler

Arkadaşlar maliye ye sevklerin hepsi emeklilikle ilgili degilki kimin nekadar gunu var kim nerden bilecek giden raporlar hastalikla ilgili vergi indirimini maas icin kullanip gun bekleyende cok

Arkadaşlar ben şubat 17 de vergi indirimine basvurdum heyet raporum 1 yıl süreli her halde sonuçlanması temmuzu geçer gibi geliyo merak ettiğim ben uyku apnesi ve hiper tansiyondan 42 aldım vergi indirimi gelirse emekliliğe başvuru yapicam raporum 1 yıl süreli olduğu için yeniden uyku testine girmem gerekiyormu yoksa psg raporu 1 yıl geçerli mi bilen arkadaşlar lütfen yardım ederse sevinirim

Tekrar girmen gerek ayrıca neden süreli rapor verdiler bu hastalıklar kronik süreğen

Polisimogrofi raporunla tekrar heyete giriceksin bu sefer suresiz alacaksin tekrar uyku testi yaptirmicaksin bilgin olsun

Üst Alt