Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

alpertuncer insallah hemserim raporunuz surekli gelir hastaliginiz ne ve rapor orani iz kac yilin fazlasiyla yetiyor emekli olman icin emeklilige basvururken vergi indirimi yazisi ve Sgk da emeklilik tahsis talep formu matbu olarak doldurup verin 15 gunde sonuc geliyor size Sms olarak hayirli olsun

Captan gusto

İnşallah Hemşerim uyku apnesi ve ortopedik 20 yıl önce iş kazası geçirmiştim elimde hasar var sürekli iş göremezlik te var 55 sürekli olarak gitti nasip

Arkadaşlar Ankara'dan onaylanan raporda sürekli diye bir şey yazmıyor telefonda sürekli dediler 191 e 31 inci maddeye göre yüzde 55 diyor sürekli olup olmadığını nereden anlıyoruz acaba birde süreli olan rapor zamanı geldiğinde tekrar yenilemem lazimmi teşekkürler

Atilla kardeşim peki 2 yıl süreli rapor için tekrar yenilemem gerekecekmi emekli olduktan sonra rapor tarihi geldiğinde maaşım kesilirmi

tenten34
Emeklilik için esas tutulan vergi indirimidir. Süresiz vergi indirimi ile normal şartlarda kontrole tabi olmadan emekli olursun. Engelli raporu ile bu rapor kapsamındaki, ulaşım, indirim vb. Avantajlardan yararlanmak için kullanırsın. Rapor yenildiğin zaman olur ki düşük oran aldın, bu gibi durumda sgk radarına takılırsın, senden kontrol h er zaman isteme hakları var biliyorsun. Artısı eksisi sen karar ver

19.01.2020 tarihli baş vurum kayseri ye gelmiş işlem aşamasında dediler sonucu söylemediler biz gönderecez iş yerine dediler bekliyorum

lider77

bu büyük mükelleflerin internet adresi. is yerin büyük mükülleflere mi tabi bilemem :)).. TC kimlik numaranı gir bak. sonuç cıkıyorsa oyledir cıkmıyorsa değildir

Evis ten sorgulama yapabiliyor muyuz ? Ocak/2020 de gitti evraklar Ankara'ya. Hala cevap gelmedi. Evis te dosya no soruyor oraya ne yazmak gerekiyor anlayamadım. Ya da telefon mu etmek lazım numara var mı ?

Evis ten nasıl bakıyoruz ? Dosya no soruyor oraya ne yazılacak ?

büyük mükellef istanbula bağlı ama yalova vergi dairesi yolladı ankaraya raporu neyse araştırcam gene sağol:)

eviste dosya numaramı ben istanbul vergi dairesi engelli bölümü aradım orası verdi telefonla aldım ben başka nerde vardır bilmiyorum

İyi günler 03/03/2020 tarihinde Ankara’ya giden raporumun sonucu eviss de iş yerinize bağlı bulunduğunuz vergi dairesine gönderildi diyor... % kaç onaylandı ne oldu nasıl geldi bunları görebileceğim bir web adresi varmı.

işyerine gönderildi (Dereceye girdiniz) veya giremediniz yazar
hemen o yazının iki üç üstündeki satırda yüzde kaç la girdiniz yazar
Evis te yazar benim ilk başvurumda öyle yazmıştım
işyerine gönderildi (Dereceye giremediniz)
% 11 diye yazıyordu
iyi bakın EVİS e gözünüzden kaçmış tır yada Antalya daki evis farklı da olabilir bilmiyorum

Sadece iş yerinize / bağlı bulunduğunuz vergidairesine / mal müdürlüğüne gönderilmiştir diyor başka bir şey yazmıyor

Dostlarım Güzel haberler almak dileklerimle günü başlatıyorum :)

20.11.2020 tarihinde gönderildi (işyerinize )diyor
Cevabım sonunda kesin geldide arkadaşlar muhasebeci bana gelmeyecek senin adrese gelecek demiş ona mail olarakmi gidiyor abi ben nerden çıktı Alicam
İnşallah sizlerinde gelir

Üst Alt