Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

M.polat
Muhasebecine söyle şirketin e tebligat ına baksın, oraya gelecek. Sana gelmiyor tebligat olarak. Oradan çıktı olarak alsın.

Umutlar tükendi Ankara çalışmıyor bizlerin tahammül kalmadı 220 gün beklemeye devam böyle sistemi n taaaaa icine

Arkadaşlar ben salı günü emeklilik dilekçesi Esenyurt SGK ya verdim bugün bir msj geldi talebiniz ilginiz nedeniyle Bağcılar skg ya Gönderilmiş tir diye acaba neden Bağcılar'da gönderilmiş tır bu iyimi kötümü anlamadım bilen varsa bilgi verebilirim teşekkürler

Vallahi dayanacak gücüm kalmadı artık sesimizi duyanda yok ciddiye alanda yok bizi Allah'a kaldı işimiz Allah' insafsız insanların eline düşürmesin bizleri

Arkadaşlar benim evrak 2 hafta önce geldi onaylanıp cimere iki ay önce yazmıştım cevabıda dün geldi bunlar kafayı yedi iyice gelen cevapta eksik evrak var tamamlayıp göndermeniz lazım diye benim evrağım geldi onaylanıp bu ne demek arkadaşlar

Cimer bence bazen yanlış bilgi veriyor geçenlerde birinin başvurusuna sizin baş vurdunuz görünmüyor demiş sonra vergi dairesinden onay yazısını aldım demişti

Benim hastalıkları da şeker tansiyon alerjik astım bide omuzda kas yırtılması var kollarımda yüzde 62 verdiler yazıylada agır taşıyamaz kokulu tozlu yerde calişamaz yazıyor raporda hakkımda hayırlısı olur inşallah ne verirler sizce düşermiş çıkarmi 62 oranı

Merhaba Mart ayinin başında Ankara'ya giden raporum bugün sonuçlanıp geldi maliyeden gidip aldım darısı bütün bekleyen arkadaşlara olsun benim prim günüm eksik olduğu için emekliliğe basvuramiyorum baska ne gibi avantajları var nereye başvurmam gerekiyor bilmiyorum bilenler bilgi verirse sevinirim

Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur kardeşim

Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur kardeşim Allah razı olsun

M.polat
Selamün aleyküm Gib e giriş yapıp oradan alabilirsiniz e tebligat tan

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akman1981

bugun is yerinden bir arkadasımın onaylandı. umut olsun size soylüyorum. bizim insan kaynakları aramıs, Temmuz da gitmisti evrakları... onaylanmıs. Neye göre hangi rahatsızlığa gore yapılıyor bu islemler artık hiçzbir fikrim yok.

E deren bey merhaba kontrol muayenesi dir o gelen çünkü Ankara kontrolleri öne almış söylediklerine göre

arkadasıma sorgulama ekrarına baktırdım. hala gelmemis gorünüyor. oysaki bugun raporu geldi... demekki bosuna bakıyoruz

slm arkadaşlar ben doktor heyetine iki defa girdim ilkinde %30 oran verildi çünkü prosüdürü ayrıntılı olarak bilmiyordum şeker + tansiyon + şekerden dolayı her iki gözümede iğne yapıldı bunlarla %40 oranı geçerim sandım ve diğer rahatsızlıklarımı söylemedim. ikinci heyet raporum %46...... 14.07.2020 ankaraya gidiş.. bugün bulunduğum ilçenin vergi dairesine hangi ayın raporları geliyor diye sormaya gittim memur arkadaş sizin evrak gelmiş fakat %30 olan biz size haber vermedik dedi ikinci %46 olan henüz yok dedi gelince sizi telefonla arıycaz dedi...kısaca vergi indiriminden faydalamak isteyenlerin evrakları %40 veya altı ne olursa olsun hepsi ankaraya gidiyormuş bugün bunu öğrenmiş oldum.. bu sebepten dosya evrak kalabalığı oluşuyormuş. bundan sonra sadece %40 ve üzeri olanlar gidecek dedi memur arkadaş inşallah bundan sonra fazla yoğunluk olmaz kısa sürede bekleyen arkadaşların evrakları tez zamanda gelir slmlar saygılar

Evet arkadaş
16/02/2020 vergi Dairesi ile başlayan serüven
03/03/2020 Ankara’ya gidişle devam etti...
Ve nihayet %42 süresiz gönderilen raporum aynı şekilde onaylanarak 17/11/2020 de iş yerime geldi. Bekleyen her kese allah sabır versin.

Allah yardımcımız olsun inşallah geçer hayırlısıyla arkadaş benimde bugün 9 ay bitı bakalım daha ne kadar beklerim

Arkadaşlar merhabalar bişey sorucam
Bizim vergi dairesi yoluyla ankaraya gönderdiğimiz evrak ankara vergi dairesindemi gidiyor yoksa ankara maliyeyemi gidiyor bilgisi olan varsa paylaşabilirdi.

Arkadaslar bu vergi indirimi emekliliği (yaşlılık aylığı )internette 900 ila 1100 arası değişiyor diyor.ortalama bu maasmi yoksa daha fazlami. ?ödenen prime göredir ama ortalama nekadarlara cikiyor

Üst Alt