Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

yasaklar geldi bizim şubatta giden evraklar uzadı gibi geliyor vay halimize allah yardımcımız olsun inşallah

9 ay bekledik inşallah birdaha 9 ay beklemeyiz inşallah

Merhaba arkadaşlar,
TEKRAR SEVK (İŞYERİNDE ÇALIŞTIĞINA DAİR TARİHLİ, İMZALI VE KAŞELİ YAZI İLE BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)11 ayın sonucunda gelen bu yazı arkadaşlar, bundan sonrası ile ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba

s_senay
Vergi dairene git, sevk yazısını alıp istenen tetkik belgesi için, sağlık kurulu yazı işlerine başvuru yorsun.

iyi akşamlar benim vergi indirimi gönderim tarihim 28.08.2019 eksik evraktan geri geldi Tekrar gönderdim 16.02.2020 sonucum dün evis ekranında gördüm %50 süresiz gitti ve sonucum% 50 süresiz geldi darısı tüm bekleyenlerin adına olsun tez zamanda sonuçlanır inşallah

Ya Sabır
Gözünaydın arkadaşım, hayırlısı olsun inşallah. Zor bir 15 ay geçirmişsin. Allah gönlüne göre versin.

Herkes şafağina 50 gün daha eklesin.benim 159 du oldu 209 şimdilik.bu gidişle normal emekliligim daha önce olur

DenizTurgut16

cok gecmiş olsun allah yardımcın olsun bende hastaneden rapor aldım daha vergı dairesine bıle gıtmedi allah bekleyen zor durumda olan herkeze yardı etsin inşallah

cimere yazmaya devam edin arkadaşlar ben yazdım cevap geldi (sıraymışım, daha iyi hizmet etmek için çalışıyorlarmış falan filan) olsun sizde yazın çok kişi olduğunu bilsinler

Zaten sıkıntı çok kişi olması.az kişi olsa 1 ay sürmez bu işlemler.isteseler herkesin işlemleri 10 günde biter.mesele çok kişi olması tamamen maddiyat yani.ne kadar geç biterse okadar az para

Koronaya aşı çalışması yapmıyorlar bunlar.tam teşekküllü hastanenin verdiği raporu onaylaycaklar hepsi bu.neden 1 yıl sürer.cunku öyle olmasını istiyorlar

Arkadaşlar 16 ocak 2020 tarihinde giden raporum aynı şekilde geri döndü, cuma günü gönderilecekmiş pzt ya da salı gidip ist vergi dairesinden alacagım bekleyen herkese sabırlar...

yazıları gelen herkese hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin başına 21.05.2020 beklemeye devam

Merhaba 3294 la biten numara ile zorda olsa görüştüm 19 mart daha göremiyorum evrak memurlardaymış daha Denizli den aradım Denizli vergi dairesi mart ayları geliyor yakında gelir diyorlar hayırlısı inşallah

Şubattan haber yok aradığımızda memurlardan diyiliyor maalesef biz beklemekten başka çaremiz yok telefonlarda cevap veren yok

Şimdiye kadar hep yalan umutlandırıca haber yazmış arkadaşlar onları Allah havale ediyorum
Ankaradaki memur arkadaşları da
şafak belirsiz

Arkadaşlar benim 10 ay oldu ama hâlâ dilekçeme cevap gelmedi. Vergi Dairesine gittim fakat onlar da dilekçen Ankara’da dedi :( 10 ay çok uzun süreç değil mi? Bir de ben işe başladıktan sonra engelli raporu aldım. Engellilikten ötürü erken emekli olabilir miyim? Çalışan bildiğiniz bir Hesaplama robotu var mı?

olabilirsin bazı şartları var
1. %40 ve % 40 üstü engelli raporun olacak
2. hangi tarihte ssk oldun ona göre doldurman gereken prim gün sayısı 1999 öncesi 3600 ve 15 yıl gibi bir süre ssk gözükmen lazım
3. 1999 sonrası için prim gün sayısı daha fazla internetten araştırabilirsin
4. yaş şartı yok
5. eksik evraktan geri dönmüş olabilir Ankaradaki raporunuz Anakarayı arayın sorun

Eksik evrak olursa telefonlamı arıyorlar yoksa postayla yazımı gonderiyolar çünkü benimde 9 ay oldu haber yok benimde öyle eksik evrak varsa gecikmiş olabilirim acaba neden oyrenicam evrak durumunu bilgi verirseniz sevinirim

Eksik evrak olduğu zaman evis varsa eviste belirtiliyor, aynı zamanda size e tebligat geliyor vergi dairesinden. Ara sıra e tebligatı da kontrol edin.

alpertuncer merhaba hemserim senin kontrol muayenesimi yoksa ilk rapor sonucunumu bekliyorsun hayirli olsun insallah tez zamanda gelir darisi basimiza@atilla3500 merhaba kontrol muayenesine giden evrak bekliyenlerin sagliktan yararlanamiyor bugun benim sigortayi kapatip Gss ye gecirdi memur ilac parasini odemedi sistem,maas baglaninca tekrar yararlanirsin dedi

Captan gusto
Merhaba çok ilginç bir durum bu. Benim 1 Eylül den 6 kasım tarihleri arasında maaş kesilmişti. Bu süre zarfında sgk sağlık müstehaklığı olarak hiç sorun yaşamadım. Tüm ilaçlarımı aldım, muayene ücreti vs ek ücretleri ödemedim. Hastanede 3 kez muayene oldum ilaç yazdırdım falan hiç sorun çıkmadı. Gss falan da yapılmadı. Devamlı provizyon aldım. E devlette gss olarakta baktığımda herhangi bir borç çıkmamakta. Kısaca maaş kesildi olan sürede sağlık adına herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta bpap cihazı maskesi bile sgk tarafından ödendi.
Ama bazı arkadaşlar bu dönemde sağlık hizmetinden yararlanamadı. Bu forumda rastladım.

alpertuncer merhaba denizli vergi dairesini devamli ara hemserim benim gelmis sonuc kac gun sonra haberim oldu e tebligat aktif etmeme ragmen sonuc gelmedi sen ihmal etme telefonla ara insanllah gelir bu ay.

Captan gusto

Tamam teşekkür ederim iki üç güne bir ararım 93 sigorta başlangıç 8600 günle emekliliğe başvuracağım geldiği gün inşallah Allah o günleride göstersin tüm bekleyenlere

Üst Alt