Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hayırlı olsun gelenlere darısı bekleyenlere 21 şubat bekliyorum Allah ım tez zamanda nasip et bizlerede

Hepinizden allah razı olsun inşallah sizde çok beklemezsiniz

Arkadaslar daha önce evisten baktığımda ekranda hiçbişey cikmazdi. Şimdi çıkınca tarihlere bakmadan heyecan yaptım ama maalesef gelmemiş daha önceki bavuruymus tarihine baktım :(

hayırlı olsun darısı bekleyenlere. Ben de beklemeyı beklıyorum hastane raporu vergı daıresıne vargı dairesi ankaraya gondersın de beklıyelim.

ankara rapordaki tetkik açıklamalarını yeterli bulmamış sonucu daha ayrıntılı istemişler bundan sonra surec nasıl işliyor acaba

not=sayın yöneticiler en gereksiz forum sitelerinde bile jpg yukleme ozelliği var şu siteyede gelsin artık arkadaslar.
linkleri görunur yaptım aksilik yasarsanız göruntulemede yazın olurmu

https://photos.app.goo.gl/DDGndVHKsh5XcsdG6

mcaglarr
Vergi dairesinden aldığın bu yazı ile raporu aldığın hastanenin sağlık kuruluna başvuracaksın. Hastane elinde varsa nöroloji bulguların ekleyecek, yada senden isteyecek, yoksa da tekrardan neyse o bulgular yaptıracak. Sonra hastane bunu vergi dairesine, o da gib merkez Sağlık kuruluna gönderecek.

mart nisan raporu gelen yokmu Ankara uyan artık sabah oldu çalışın biz yarım insanlar bile sabahın köründe kalkıp çalışıyoruz

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bi konu var. %42 iki yıl süreli raporum var ankaradan vergi indirimini bekliyorum. Ağar uyku apnesinden 35 oranım var. CPAP maskesi alıp maskeyle uyumam önerildi. Şimdi bu maskeyi alıp kullanmamış olsam kontrol muayenesine gittiğimde devlet kardeşim senin ağar uyku apnen var , ölüm riskin var tedaviyi reddediyosun ben sana neden oran vereyim diyebilir mi.

Ağar uyku apnesi olup da emekli olan ve kontrol muayenesine giren arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

MEHMET DNCKL

o cihazin içerisinde kayıt yapılıyor. kullanıp kullanmadığın zaten ortaya çıkar. aynen dedğin gibi kullanmamıssın demekki ihtiyacın yok diyip oran vermeyebilir. hata yapıyorsunuz. bırakın oranı sağlık için onemli bu.

Sen bir uyu cihazla ertesi gün yaşam kalitesini görünce kendin takacaksin her akşam maskeyi

konforlu cihaz modelleri var basıncı ihtiyacın kadar ayarlayabiliyor ben iyice uykum gelince sızacak kadar olunca takıp uyuyorum sanki hayatım da yokmuş gibi oluyor ama %100 apneyi sıfırlamıyor en düşük saatte 3,5 çıkıyor bende cihazın kendi ekranı var ordan bakıyorum

atilla3500 Hocam dikkat ettimde hiçbir yazı beni muhatap alıp yazılmamış silsile şeklinde devam etmiş saglık kurulu>ankara>istanbul vergi dairesi>haydarpaşa şeklinde yani muhatapta ben yokum yinede hastaneye gitmelimiyim?

MEHMET DNCKL

Benzer bir durumu bende yaşadım. Ağır OSAS uyku apnesi teşhisi kondu cihaz (cpapp) için tekrar test için randevu verdiler , pandemi dolayısı ile ertelediler ve test yapılmadı. Ancak yinede ilk test sonucuna göre %35 oran verdiler buna Ankara ne diyecek bilmiyorum , bekliyorum. 02.03.2020 Ankara'ya gönderilme tarihi

Arkadaşlar Ankara'dan onaylanan raporda sürekli diye bir şey yazmıyor telefonda sürekli dediler 191 e 31 inci maddeye göre yüzde 55 diyor sürekli olup olmadığını nereden anlıyoruz acaba

mcaglarr
Sana e tebligat gelmedi mi bu konuyla ilgili. Çalışma belgesi ile vergi dairesine başvurun şeklin de. Vergi dairesi sana sevk yazısı verecekti. Haydarpaşa.... Hastanesi diye. Bu yazı ile sende sağlık kurulu yazı işlerine müracat edeceksin şeklinde olmalı idi. Evis ekranında ne yazıyor. Sana bu belgeler nasıl geldi.
tenten34
Şu tarihe kadar diye bir ibare yoksa süresiz dir
mcaglarr
Vergi dairesinin, Haydarpaşa ya yazdığı yazının not kısmında, belgelerin sana verilmemesi, posta ile gönderilmesi demişler dolaylı olarak senden bahsetmişler 😀. Normal de senin hastaneye evrağı götürmen gerekiyor du.

Beğendim! 0
Toprak Bektaş merhaba benimde kontrol muayenesi vardi 11 kasimda gonderildi Ankaraya Sgk sizin evinize vergi indiriminin bitmesine 3 ay kala hastaneye sevk evragi gonderecek ve heyete gireceksiniz sonucu Sgk Ankaraya gonderecek.Sgk eski tarihli Raporlari Ankaraya gondemiyor.rBenim rapor gecen sene aldim 1 yil sureli verdiler.Sizin rapor yeni oldugu icin tekrar ankaraya gidicek.Hayirli olsun.peki ankaraty tekrar gitti geldi biliyorsunuz uzun sürüyor bu süre zarfında maaş kesilirse diyelim 8 ay sürdü o maaş karı toptan veriyorlar mı kaptan Vista teşekkürler

Arkadaşlar bugün emekli lik dilekçesi verdim emekli olursam vergi indirimi süreli tekrar kontrol muayenesi gittim raporu tekrar aldım eğer yeni raporları SGK Ankara'ya gonderiyorsa biliyorsunuz 8. 9 ayda geliyor bu sürede maaşı keseceklerse vergi indirimi geldiğinde o geçen 8. 9 ayın parasını maaşını veriyorlarmi

Kardeşim benim 46 raporum var bahsettiğiniz gibi hep kitaba baktı tablo bilmem kaç diye yazdı süresiz aldım düşmez kardeşim inşallah

Toprak Bektaş
Süresi içinde, yani kontrol muayene tarihine en az 3 ay kala sevkini alıp, kontrol muayenesi yaptıranların, Ankaradan onayları geç geldiğinden dolayı maaşları kesilirse, onay gelince kesildiği tarihten itibaren toplu olarak alırlar.

Atilla3600 teşekkürler acaba ne kadar maaş bağlanır sigorta girişim 1992 8550 günüm var toplanan para da 290 bin civarında emekli olsam ne kadar maaş alırım diye sorguladigimda 2100 maaş 85 ek ödeme görünüyor bundan düşükmu yüksek mi olur

bu saatlerde arandığında artık direk telesekreter cıkıyor... kapatıp gitmisler dükkanı. hadi gecmis olsun..

16.01.2020 tarihinde giden süresiz %42 raporum. Bugün evis üzerinden kontrol ettiğimde 17.11.2020 saat 18:35 itibari ile 2 yıl süreli olarak onaylanmıştır. Allah tüm bekleyen arkadaşlara sabır versin, benim için çok yorucu çok stresli bir dönem oldu. Hakkınızı helal edin.

Herkese iyi akşamlar benim vergi indirimi için müracaat ettiğim tarih henüz çok yeni 1,5 ay fakat takip ettiğim kadarıyla süreç oldukça uzun ve yıpratıcı hâl böyle iken umutsuzluğa kapılmamak elde değil. Kanser gibi bir illetle mücadele ettim uzun süre rapor oranım 88 ve şu an çalışıyorum. korona da cabası markette her gün yüzlerce kişinin gelip gittiği bir yer gün geçtikçe iş yerinde vakalar çıkmaya başladı daha ne kadar kendimi koruyabilirim bilmiyorum şu sonuç bir an önce gelse de bende emekli işlemlerimi baslatsam kendimle beraber herkese sağlık ve tez zamanda olumlu cevap bekliyor hepinize tekrar iyi akşamlar diliyorum

Üst Alt