Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.
2019 da engelli raporu aldım %48 oran ile maliyeye gitti raporum ardından sonuç geldi.Süresiz raporuma 1 yıl süre vergi indirimi verdiler. Emekliliğe müracaat ettim, Mart 2020 de emekli oldum. Ama Ekim de maaşım durduruldu tekrar hastaneye sek edildim. 16 Ekim de tekrar sgk nın yazısıyla hastaneye gittim. Bu pandemi sürecinde kronik bir hastayı ölüme göndermek ile eşdeğer yapılan uygulama , hastanede tekrar muayenelerimi oldum. 22 Ekim de raporum çıktı. % 61 oldu bu sefer yazı sgk ya gitti. Sgk önceki rapordan yüksek çıkan sonuç için 28 Eylül de çıkardığı bir genelgeye istinaden beni tekrar hakem hastaneye sevketti. İşin ilginç yanı raporu aldığım hastane de hakem hastane. Ama maalesef yapacak birşey yoktu.Bu hafta içinde tekrar hastaneye gittim. Tüm bölümleri dolaştım yine testler yapıldı muayene oldum. 23 Kasım da heyete gireceğim. Hastalıklar geçici olsa anlarım raporumun ikiside süresizdi. Şimdi gelen sonuca göre işlem yapacaklar. Rapor %48 den aşağı gelirse maliyeye gidecekmiş, üstünde gelirse maaşı tekrar açacaklarmış. Bundan sonraki sistem buymuş. Benimle aynı durumda olan arkadaşlara duyurulur.